Latest News

ονειροκριτης -κ


Καρφιά
Αν δείτε καρφιά στ' όνειρο σας, σημαίνει σκληρή δουλειά με μικρές απολαβές.
Αν δείτε πως εμπορευόσαστε καρφιά, σημαίνει πως θα τοποθετηθείτε σε καλή θέση.
Αν δείτε πως τα καρφιά ήταν σκουριασμένα ή σπασμένα, σημαίνει αρρώστια και αποτυχία στις επιχειρήσεις.

Καρφίτσες
Αν δείτε στ' όνειρο σας καρφίτσες, προβλέπονται διαφωνίες και καυγάδες στην οικογένεια.
Για μια κοπέλα, οι καρφίτσες στο όνειρο είναι προειδοποίηση για την άσχημη συμπεριφορά της προς τον αγαπημένο της.
Αν δείτε ότι καταπίνετε μια καρφίτσα, σημαίνει ότι ατυχήματα θα σας οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις.
Αν δείτε ότι χάνετε μια καρφίτσα, προβλέπεται μικρή απώλεια ή δυσαρέσκεια.
Αν δείτε λυγισμένη ή σκουριασμένη καρφίτσα, σημαίνει ότι θα χάσετε την υπόληψη σας λόγω των απροσεξιών σας.
Αν δείτε πως σας τρυπάει καρφίτσα, σημαίνει ότι κάποιος θα σας νευριάσει.

Καρχαρίας
Αν δείτε στ' όνειρο σας καρχαρίες, προλέγονται τρομεροί εχθροί.
Αν δείτε πως ένας καρχαρίας σας ακολουθεί και σας επιτίθεται, σημαίνει πως αναπόφευκτες δυσκολίες θα σας δημιουργήσουν κακοκεφιά.
Αν δείτε καρχαρίες να κολυμπούν σε καθαρό νερό, σημαίνει πως κάποιος που σας ζηλεύει θα προσπαθήσει σιγά αλλά σταθερά να σας δημιουργήσει προβλήματα και να διαταράξει την ευτυχία σας.
Αν δείτε έναν ψόφιο καρχαρία, προβλέπεται επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο και ευημερία.

Κασκέτο
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είδε κασκέτο, σημαίνει ότι θα λάβει πρόσκληση για κάποια γιορτή.
Για ένα κορίτσι που θα δει στ' όνειρο της τον αγαπημένο της με κασκέτο, σημαίνει ότι θα είναι ντροπαλή και συνεσταλμένη μπροστά του.
Αν δείτε κασκέτο φυλακισμένου, σημαίνει ότι θα χάσετε το θάρρος σας σε ώρα κινδύνου.
Αν δείτε κασκέτο μεταλλωρύχου, σημαίνει ότι θα κληρονομήσετε αρκετή περιουσία.

Κάστανα
Αν ονειρευτείτε πως πιάνετε κάστανα, είναι προμήνυμα απωλειών σε επιχείρηση, αλλά προμηνύεται επίσης ότι θα έχετε έναν ευχάριστο σύντροφο της ζωής.
Αν είδατε πως τρώγατε κάστανα, σας περιμένει λύπη για ένα διάστημα, αλλά τελικά θα έρθει η ευτυχία.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τρώει κάστανα ή ότι κάνει εμπόριο μ' αυτά, σημαίνει ότι θα έχει έναν εύπορο εραστή και σχετική ευμάρεια.

Κάστρο
Αν ονειρευτείτε πως είσαστε σ' ένα κάστρο, θα αποχτήσετε πλούτο αρκετό για να κάμετε τη ζωή που επιθυμείτε. Έχετε προοπτικές να γίνετε ένας μεγάλος ταξιδιώτης και να χαρείτε τη γνωριμία των λαών πολλών εθνών.
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παλιό κάστρο σκεπασμένο με κλήματα, θα γίνετε πιθανώς ρομαντικός στα γούστα σας, και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην κάμετε έναν ανεπιθύμητο γάμο ή αρραβώνα. Οι δουλειές, ύστερα από αυτό το όνειρο, θα σημειώσουν κάμψη. Αν δείτε ότι εγκαταλείπετε ένα κάστρο, θα σας κλέψουν, ή θα χάσετε την αγαπημένη (ο) σας, ή κάποιο άλλο προσφιλές πρόσωπο, από θάνατο.

Κατάδικοι
Αν δείτε στον ύπνο σας κατάδικους, σημαίνει καταστροφές και πικρά νέα. Αν δείτε πως είστε ο ίδιος κατάδικος, είναι σημάδι ότι θα στενοχωρηθείτε για μια υπόθεση αλλά θα απαλείψετε όλα τα σφάλματα.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είδε τον αγαπημένο της με φόρμα κατάδικου, σημαίνει πως σύντομα θα έχει λόγους να αμφισβητήσει το χαρακτήρα της αγάπης του.

Καταρράκτης
Ο καταρράκτης στ' όνειρο σημαίνει ασφάλεια και εκπλήρωση της πιο τολμηρής επιθυμίας, και η τύχη σας θα ξεπεράσει όλα τα όρια της προόδου.
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας παρασύρει ένας καταρράκτης, σημαίνει πως θα υποφέρετε από απώλειες λόγω της παραμέλησης των καθηκόντων σας.

Κάστορας
Αν δείτε στ' όνειρο σας κάστορες, είναι προμήνυμα ότι θα επιτύχετε ανέσεις με υπομονετικό αγώνα. Αν ονειρευτείτε πως τους σκοτώνετε για το δέρμα τους, θα κατηγορηθείτε για απάτη και άπρεπη συμπεριφορά προς ένα αθώο πρόσωπο.

Κατασκήνωση
Αν ονειρευτείτε κατασκήνωση στο ύπαιθρο, μπορείτε να περιμένετε κάποια αλλαγή στις υποθέσεις επίσης, μπορείτε να προετοιμαστείτε για ένα μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι.
Αν δείτε μια εγκατάσταση κάμπινγκ, πολλοί από τους συντρόφους σας θα μετακομίσουν αλλού και οι προοπτικές σας θα εμφανιστούν σκυθρωπές.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι βρίσκεται σε κατασκήνωση, σημαίνει ότι ο καλός της δε θα αργήσει να ορίσει την ημερομηνία του γάμου τους, και ότι θα αποδειχτεί καλός σύζυγος. Αν δει πως είναι σε στρατιωτική κατασκήνωση, θα παντρευτεί με την πρώτη ευκαιρία.
Αν μια παντρεμένη δει πως είναι σε σκηνή στρατιωτικού, κινδυνεύει να κηλιδώσει το όνομα του άντρα της και να τραβιέται στα δικαστήρια για διαζύγιο.

Κατάσκοπος
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κατασκοπεύουν, σημαίνει επικίνδυνους καυγάδες και δυσφορία.
Το να ονειρευτείτε ότι είστε κατάσκοπος, είναι προμήνυμα ατυχίας στα σχέδια σας.

Κατάστημα
Αν ονειρευτείτε κατάστημα γεμάτο εμπόρευμα, είναι δείγμα ευτυχίας και ευημερίας.
Άδειο κατάστημα, στο όνειρο σας, σημαίνει ότι οι προσπάθειες σας θ' αποτύχουν.
Το να δείτε ότι το κατάστημα σας καίγεται, είναι σημάδι ανανέωσης στις επιχειρήσεις και ευχαρίστηση.
Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μεγάλο κατάστημα, σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε ευχαρίστηση από έσοδα που θ' αποκτήσετε και που θα προέρχονται από διάφορες πηγές κέρδους.
Το να δείτε ότι πουλάτε εμπορεύματα, δηλ. δουλεύετε σε κατάστημα, είναι προάγγελος ανόδου.

Καταστροφή
Το να δει κανείς ότι βρέθηκε σε μια καταστροφή, σημαίνει απώλεια ή θάνατο. Αν όμως ονειρευτείτε ότι κάποιος σας σώζει, είναι προμήνυμα ότι θα βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά τελικά θα ξεφύγετε τον κίνδυνο.

Κατάστρωμα πλοίου
Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε πάνω σε πλοίο και μαίνεται η θύελλα, θα σας βρουν μεγάλες συμφορές και θα δημιουργήσετε άτυχους δεσμούς και συμπεθεριάσματα' αν όμως η θάλασσα ήταν ήρεμη και το φως έντονο, ο δρόμος σας είναι ανοιχτός προς την επιτυχία.

Καταφύγιο
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καταφύγιο, προβλέπεται πως θα ξεφύγετε από τα ύπουλα σχέδια των εχθρών σας.
Αν δείτε πως ζητάτε καταφύγιο, σημαίνει πως αν και θα είστε ένοχος για κάποια πράξη, θα προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας.

Κατάχρηση
Αν δείτε ότι διαπράξατε κατάχρηση σε βάρος ενός προσώπου, σημαίνει ότι θα ατυχήσετε στις δουλειές σας, χάνοντας πολλά χρήματα από την επιμονή σας να διατηρείτε επιχειρησιακές σχέσεις με άλλους.
Αν ονειρευτείτε ότι εσείς είστε θύμα κατάχρησης, θα ενοχληθείτε στις καθημερινές σας επιδιώξεις από την εχθρότητα άλλων.
Για μια νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε πως άκουσε καταχρηστικά και υβριστικά λόγια, σημαίνει ότι θα αποτελέσει αντικείμενο ζήλιας και φθόνου κάποιου προσώπου. Αν η ίδια χρησιμοποίησε στ' όνειρο της τέτοια λόγια, θα αντιμετωπίσει ανεπάντεχες άσχημες αντιδράσεις, που θα τη γεμίσουν με ταπείνωση και τύψεις για ανάξια συμπεριφορά της προς φίλους στο παρελθόν.

Κάψιμο
Το κάψιμο στο όνειρο είναι προάγγελος καλών ειδήσεων. Αν δείτε πως κάψατε το χέρι σας σε καθαρή και ρέουσα φωτιά, σημαίνει αγνότητα προθέσεων και επιδοκιμασία των φίλων. Αν κάψατε τα πόδια σας περπατώντας μέσα από θράκα, ή από φλεγόμενο μέρος, σημαίνει ικανότητα να εκπληρώσετε οποιοδήποτε καθήκον, μολονότι αυτό μπορεί να είναι αδύνατο για τους άλλους. Η συνηθισμένη καλή σας υγεία θα διατηρηθεί, αλλά αν δείτε πως εξαντληθήκατε στη φωτιά, τα συμφέροντα σας θα απειληθούν από την προδοσία υποτιθέμενων φίλων.

Κατηγορία
Αν ονειρευτείτε πως κατηγορείτε κάποιον για μια ταπεινή πράξη, σημαίνει ότι θα φιλονικήσετε με τους υφισταμένους σας, και η αξιοπρέπεια σας θα πέσει χαμηλά.
Αν δείτε πως σας κατηγορούν, κινδυνεύετε να ενοχοποιηθείτε ότι δημιουργείτε σκάνδαλο κατά τρόπο ύπουλο και κακεντρεχή.

Κατήχηση
Αν δείτε στ' όνειρο σας πως συμμετέχετε σε κατήχηση, είναι προμήνυμα ότι θα σας προσφερθεί επικερδής θέση, αλλά οι επικρίσεις θα είναι τέτοιες ώστε θα βρεθείτε σε δίλημμα για το αν θα την αποδεχτείτε ή όχι.

Κάτισχνος
Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα κάτισχνο πρόσωπο, σημαίνει ατυχίες και ήττα στην αγάπη.
Αν δείτε το δικό σας πρόσωπο κάτισχνο και λυπημένο, σημαίνει πως θα μπλεχτείτε με γυναίκες και δεν θα αντιμετωπίσετε τις δουλείες σας με τη σοβαρότητα που χρειάζεται.

ΚατοικίαΑν δείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε το σπίτι σας, θα χάστε εντελώς την πίστη σας στην ακεραιότητα των άλλων.
Αν δε βλέπετε διόλου κατοικία στα όνειρα σας, θα είστε άτυχος στις δουλειές σας και θα χάσετε στις κερδοσκοπικές σας επιχειρήσεις.
Αν δείτε πως αλλάζετε κατοικία, σύντομα θα μάθετε νέα και θα κάμετε εσπευσμένα ταξίδια.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως άφησε το σπίτι της, σημαίνει πως χαλκεύονται εναντίον της ψεύδη και συκοφαντίες.

Κατρακύλισμα
Το να ονειρευτείτε ότι κατρακυλήσατε από οπουδήποτε, είναι σημάδι ότι είστε απρόσεκτοι και χρειάζεται προσοχή σε όλες τις ενέργειες σας.
Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι κατρακυλούσαν, είναι σημάδι ότι θα ωφεληθείτε από την απροσεξία των άλλων.

Κατράμι
Αν δετέ κατράμι στον ύπνο σας, είναι δείγμα κατάπτωσης και προειδοποίηση για σχέδια κακόβουλων ανθρώπων.
Κατράμι στα χέρια ή στα ρούχα, προλέγει αρρώστια και θλίψη.

Καύσωνας
Αν ονειρευτείτε πως σας ενοχλεί η ζέστη, σημαίνει πως δεν θα κατορθώσετε να τελειώσετε ορισμένα σχέδια σας λόγω της προδοσίας κάποιου φίλου σας. Αυτό το όνειρο δεν είναι ιδιαίτερα καλό.

Καφενείο
Αν δείτε ή επισκεφθείτε στ' όνειρο σας καφενείο, είναι προμήνυμα ότι θα διατηρήσετε ασύνετα φιλικές σχέσεις με πρόσωπα που είναι αποδειγμένοι εχθροί σας. Πανούργες γυναίκες μπορεί να σκευωρήσουν ενάντια στην ηθική σας υπόσταση και στην περιουσία σας.

Καφές
Αν ονειρευτείτε πως πίνετε καφέ, σημαίνει την αποδοκιμασία φίλων για τις προθέσεις σας να παντρευτείτε. Αν είστε παντρεμένος, θα έχετε δυσαρέσκειες και συχνούς καυγάδες.
Αν ονειρευτείτε πως παζαρεύατε καφέ, σημαίνει αποτυχίες σε επιχειρήσεις. Αν δείτε πως πουλούσατε καφέ, σίγουρα θα χάσετε. Αν δείτε πως αγοράζατε, θα μπορέσετε άνετα να διατηρήσετε την πίστη σας στην αγορά.
Μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είδε ή χειριζόταν καφέ, θα γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού, αν δεν είναι συνετή στις ενέργειες της.
Αν μια νέα γυναίκα δει πως έψηνε καφέ, σημαίνει ότι θα ξεφύγει από τη μιζέρια χάρη σ' έναν επιτυχημένο γάμο με κάποιον ξένο.
Αν δείτε πως αλέθατε καφέ, είναι προμήνυμα επιτυχημένων αγώνων ενάντια σε αντιξοότητες. Καβουρδισμένος καφές είναι προειδοποίηση ότι κάποιοι ξένοι έχουν στραμμένη πονηρά την προσοχή τους επάνω σας.
Ακαβούρντιστος καφές σημαίνει ότι έχετε θρασείς εχθρούς, που θα αγωνιστούν καμουφλαρισμένα για να σας ανατρέψουν.

Κέδρος
Αν ονειρευτείτε πως είδατε κέδρους πράσινους και ωραίους, σημαίνει πως θα έχετε ικανοποιητική επιτυχία σε κάποιο εγχείρημα.
Αν δείτε πως οι κέδροι ήταν ξεραμένοι, σημαίνει απελπισία. Κανένας αντικειμενικός σας σκοπός δεν θα επιτευχθεί, αν τους είδατε σ' αυτή την κατάσταση.

Κέικ
Αν ονειρευτείτε γλυκά κέικ, σημαίνει ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και οι επιχειρήσεις σας θα ευνοηθούν από τις περιστάσεις. Οι ερωτευμένοι θα ευημερήσουν.
Αν δείτε πως τεμαχίζετε γλυκά, σημαίνει πως θα λάβετε μεγάλη ευχαρίστηση από την επιτυχία σας είτε στον κοινωνικό είτε στον επιχειρηματικό τομέα.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί τη γαμήλια τούρτα της, είναι το μόνο άσχημο όνειρο σ' αυτή την κατηγορία και σημαίνει κακοτυχία.
Αν δείτε πως ψήνατε κέικ ή άλλα γλυκά, δεν είναι τόσο καλός οιωνός, όσο αν ονειρευτείτε πως τα είδατε ή τα τρώγατε.

Κελάρι
Αν δείτε στ' όνειρο σας πως είσαστε σ' ένα ψυχρό, σκοτεινό κελάρι, θα βασανιστείτε από αμφιβολίες, θα χάσετε την εμπιστοσύνη στο καθετί και θα υποφέρετε από κακά προμηνύματα από τα οποία δε θα μπορέσετε να ξεφύγετε παρά μόνο με Τον έλεγχο της θέλησης σας. Το όνειρο αυτό σημαίνει απώλεια ιδιοκτησίας.
Αν δείτε πως το κελάρι είναι γεμάτο με κρασιά και τρόφιμα, θα σας προσφερθεί συμμετοχή σε κέρδη προερχόμενα από αμφίβολη πηγή. Αν το όνειρο αυτό το δει νέα γυναίκα, θα της γίνει πρόταση γάμου από κερδοσκόπο ή παίχτη τυχερών παιχνιδιών.

Κέντημα
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί κέντημα, σημαίνει ότι θα θαυμαστεί για το τακτ και την ικανότητα της να κάνει το καλύτερο για οτιδήποτε που θα βρεθεί στο δρόμο της.
Για έναν παντρεμένο άνδρα, σημαίνει νέο μέλος στην οικογένεια. Για εραστή, σημαίνει συνετή και οικονόμο σύζυγο.

Κέντρισμα
Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι κάποιο έντομο σας κέντρισε είναι προάγγελος κακοτυχίας.
Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι ένιωσε κάποιο κέντρισμα, είναι σημάδι πως θα πληγωθεί και θα μεταμεληθεί για την υπερβολική εμπιστοσύνη που έδειξε σε άνδρες.

Κεραμικά
Αν δείτε στον ύπνο σας πολλά όμορφα και καθαρά είδη κεραμικής, σημαίνει πως θα είστε μια φιλόκαλη και οικονόμα νοικοκυρά. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα.
Αν δείτε πως είσαστε σε ένα κατάστημα κεραμικής, είναι σημάδι ότι θα προσέχετε πολύ στις λεπτομέρειες της δουλειάς σας και έτσι θα έχετε οφέλη. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα παντρευτεί ένα δυνατό και ακέραιο άντρα. Ένα ασυγύριστο κατάστημα κεραμικής, με άδεια ράφια, σημαίνει απώλεια.

Κεράσια
Αν ονειρευτείτε κεράσια, σημαίνει ότι θα κερδίσετε δημοτικότητα χάρη στη φιλικότητα και την ανιδιοτέλειά σας. Αν δείτε πως τρώτε κεράσια, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Αν τα κεράσια που θα δείτε είναι άγουρα, είναι σημάδι ότι πλησιάζει καλή τύχη.

Κέρατο
Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε ήχο από κέρατο, σημαίνει πως θα λάβετε νέα από ένα χαρούμενο πρόσωπο.
Αν δείτε ένα σπασμένο κέρατο, σημαίνει θάνατο ή ατύχημα.
Αν δείτε παιδιά να παίζουν με κέρατα, σημαίνει ταύτιση χαρακτήρων και απόψεων μέσα στην οικογένεια.
Για τη γυναίκα που θα δει πως φυσά ένα κέρατο, σημαίνει πως θέλει το γάμο περισσότερο από ό,τι ο εραστής της.

Κεραυνός
Κεραυνός στ' όνειρο σημαίνει ευτυχία και ευημερία, αλλά μικρής διάρκειας.
Αν δείτε ότι σας χτύπησε κεραυνός ή ότι αισθανθήκατε το σοκ γιατί χτύπησε αντικείμενα κοντά σας, είναι σημάδι ότι θα στενοχωρηθείτε από σχόλια και σκάνδαλα. Ακόμα, είναι δείγμα εμπορικής αποτυχίας.
Αν δείτε κεραυνό πάνω από το κεφάλι σας, χωρίς όμως να σας χτυπήσει, σημαίνει χαρά και απόλαυση.
Κεραυνός μέσα από σύννεφα, στ' όνειρο, είναι προγνωστικό απογοητεύσεων και απώλειας. Οι εμπορευόμενοι πρέπει να μείνουν κοντά στις επιχειρήσεις τους, οι γυναίκες κοντά στους άνδρες τους και τα παιδιά που είναι αδιάθετα πρέπει να φροντιστούν από τους γονείς τους.

Κερί
Αν δείτε στ' όνειρο σας κεριά να καίνε με καθαρή και σταθερή φλόγα, σημαίνει σταθερότητα των ανθρώπων που είναι γύρω σας και καλό-εδραιωμένη περιουσία.
Για μια ανύπαντρη κοπέλα που θα ονειρευτεί πως πλάθει κεριά, προβλέπεται πως θα έχει μια απροσδόκητη πρόταση γάμου και μια επίσκεψη μακρινού συγγενή. Αν δει πως ανάβει κερί, θα. συναντήσει τον αγαπημένο της παράνομα λόγω των αντιρρήσεων των δικών της.
Αν δείτε κερί να τρεμοσβήνει στο φύσημα του αέρα, είναι μια ένδειξη ότι εχθροί κυκλοφορούν επιζήμιες για σας φήμες.
Αν δείτε πως σβήνετε κερί, σημαίνει λυπηρά νέα. Φίλοι έχουν πεθάνει ή βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.
Αν δείτε πως ανάβετε κερί, κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει κοντά σε φίλους που είχατε πολύ καιρό να συναντήσετε.

Κεφάλι
Αν ονειρευτείτε ένα κεφάλι καλοσχηματισμένο και όμορφο, σημαίνει πως θα συναντήσετε ανθρώπους με μεγάλη δύναμη και επιρροή που θα σας βοηθήσουν σε σημαντικές υποθέσεις σας.
Αν ονειρευτείτε το δικό σας κεφάλι, είναι προμήνυμα ότι σας απειλούν νευρικές ή πνευματικές διαταραχές.
Αν δείτε ένα κεφάλι χωρισμένο από το σώμα και ματωμένο, θ' αντιμετωπίσετε απογοητεύσεις και ματαίωση των σχεδίων σας.
Αν δείτε τον εαυτό σας με δύο ή περισσότερα κεφάλια, σημαίνει πως θα έχετε γρήγορη άνοδο, που ίσως όμως να μην είναι σταθερή.
Αν ονειρευτείτε ένα πρησμένο κεφάλι, σημαίνει πως στη ζωή σας θα γνωρίσετε περισσότερη ευτυχία από δυστυχία.
Αν ονειρευτείτε το κεφάλι ενός παιδιού, σημαίνει πως σας περιμένει οικονομική πρόοδος.
Αν δείτε το κεφάλι κάποιου κτήνους, σημαίνει πως μόνο οι υλικές απολαύσεις θα σας απασχολήσουν.
Αν δείτε πως πλένετε το κεφάλι σας, σημαίνει ότι σοβαροί άνθρωποι θα σας αναζητήσουν για την ορθή κρίση και τις καλές συμβουλές σας.

Κηδεία
Αν ονειρευτείτε κηδεία, σημαίνει δυστυχισμένο γάμο και άρρωστα παιδιά.
Αν ονειρευτείτε την κηδεία κάποιου ξένου, σημαίνει απρόσμενες στενοχώριες. Αν δείτε την κηδεία του παιδιού σας, πιθανόν να σημαίνει πως υπάρχει υγεία σε όλη σας την οικογένεια, αλλά θα επακολουθήσουν απογοητεύσεις από κάποιους φίλους.
Αν δείτε πως παρακολουθείτε κηδεία ντυμένος στα μαύρα, σημαίνει σύντομη χηρεία. Αν δείτε την κηδεία οποιουδήποτε συγγενή, σημαίνει νευρολογικά προβλήματα και οικογενειακές στενοχώριες.

Κηδεμόνας
Το να ονειρευτείτε έναν κηδεμόνα, είναι σημάδι πως οι φίλοι σας θα σας αντιμετωπίσουν με περίσκεψη. Για μια νέα κοπέλα που θα δει πως κακοποιείται από τον κηδεμόνα της, προβλέπεται πως θα έχει απώλειες και προβλήματα στο μέλλον.

Κήπος
Αν ονειρευτείτε κήπο με βλάστηση και λουλούδια, σημαίνει ψυχική ηρεμία και άνεση.
Αν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά, σημαίνει δυστυχία και απώλεια της περιουσίας.
Για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα γίνουν σπουδαίες ή πολύ ευτυχισμένες στην οικογενειακή τους ζωή.
Αν ονειρευτείτε πως περπατάτε με τον αγαπημένο (-η) σας μέσα σε ανθισμένο κήπο, σημαίνει απερίγραπτη ευτυχία και ευημερία.

Κηροπήγιο
Κηροπήγιο στ' όνειρο σας, με ολόκληρο κερί επάνω, προμηνά ότι λαμπρό μέλλον ανοίγεται μπροστά σας, γεμάτο πλούτο, ευτυχία και αγαπητούς συντρόφους. Αν το κηροπήγιο ήταν άδειο, σημαίνει το αντίθετο.

Κήρυκας (ντελάλης)
Αν ονειρευτείτε κήρυκα, η τύχη τρέχει ξωπίσω σας. Σπουδαία ζητήματα θα ταχτοποιηθούν φιλικά ανάμεσα σε αντιμαχόμενους. Αν τον είδατε πικραμένο, κάποιο θλιβερό γεγονός ή κακοτυχία μπορεί γρήγορα να επακολουθήσει.

Κιβώτιο-κουτί
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι ανοίγετε κιβώτιο με εμπορεύματα, σημαίνει αμύθητο πλούτο και απολαυστικά ταξίδια που μπορεί να γίνουν σε μακρινά μέρη με ευτυχή αποτελέσματα. Αν το κιβώτιο είναι άδειο, θα ακολουθήσει απογοήτευση στις δουλειές κάθε είδους.
Αν δείτε κουτιά γεμάτα με λεφτά, είναι προμήνυμα ότι θα πάψουν οι έγνοιες για δουλειές και θα έχετε μια ευχάριστη αποχώρηση.

Κιγκλίδωμα-Κάγκελο
Αν δείτε στ' όνειρο σας κιγκλιδώματα, σημαίνει πως κάποιος προσπαθεί να σας κλείσει το δρόμο προς την αγάπη ή τη δουλειά.
Αν δείτε πως κρατάτε κιγκλίδωμα, σημαίνει πως θα κάνετε μια τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια για ν' αποκτήσετε ένα αντικείμενο που επιθυμείτε πολύ. Μπορεί να είναι ζήτημα αγάπης ή κάτι με περισσότερο υλική μορφή.

Κιθάρα
Το να ονειρευτείτε πως έχετε μια κιθάρα ή πως ακούτε τους ήχους κιθάρας, σημαίνει ευχάριστη συντροφιά και σοβαρή ερωτική ιστορία.
Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί κιθάρα χωρίς χορδές ή σπασμένη, προβλέπεται πως οι απογοητεύσεις στην αγάπη θα της κάνουν κακό.
Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε την εξωτική μουσική μιας κιθάρας, πρέπει να αμυνθείτε ενάντια στην κολακεία και την ευπιστία, γιατί κινδυνεύετε να γοητευθείτε από κάποιο επιτήδειο πρόσωπο. Αν αυτό το όνειρο το δει άντρας, σημαίνει πως θα χάσει τη σωστή του κρίση κάτω από την επιρροή γοητευτικών γυναικών.
Αν δείτε πως παίζετε κιθάρα, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές.

Κιμωλία
Για μια γυναίκα που θα δει πως ασπρίζει το πρόσωπο της με φτιασίδια, σημαίνει ότι θα επιδιώξει ν' αποχτήσει θαυμαστές.
Αν ονειρευτείτε ότι γράφετε με κιμωλία σε σανίδι, θα επιτύχετε δημόσιες τιμές, εκτός αν το σανίδι είναι μαυροπίνακας, οπότε το όνειρο είναι σημάδι κακοτυχίας.
Αν δείτε πως τα χέρια σας είναι γεμάτα κιμωλίες, σας περιμένει απογοήτευση.

Κίνδυνος
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρισκόσαστε σ' επικίνδυνη κατάσταση, και επίκειται ο θάνατος σας, είναι σημάδι ότι θα αναδυθείτε από την αφάνεια και θα καταλάβετε διακεκριμένες και τιμητικές θέσεις" αν όμως δεν ξεφύγετε τον επικρεμάμενο κίνδυνο, και δείτε πως πεθάνατε ή πληγωθήκατε, θα χάσετε στις επιχειρήσεις και θα στενοχωρεθείτε στο σπίτι σας με τους δικούς σας, αλλά και με άλλους. Αν είστε ερωτευμένος, οι προοπτικές σας θα γίνουν αποθαρρυντικές.

Κινίνη
Αν δείτε στ' όνειρο σας κινίνη, σημαίνει πως σύντομα θα ευτυχίσετε, αν και τα σχέδια σας για την απόκτηση πλούτου δεν θα πραγματοποιηθούν απόλυτα. Αν δείτε πως παίρνετε κινίνη, προβλέπεται καλυτέρευση στην υγεία και την ενεργητικότητα, θα κάνετε επίσης καινούργιους φίλους που θα σας βοηθήσουν στη δουλειά σας.

Κίσσα
Αν δείτε το πουλί κίσσα στον ύπνο σας, είναι προμήνυμα ευχάριστων επισκέψεων από φίλους και ενδιαφέροντος κουτσομπολιού.
Αν ονειρευτείτε πως πιάσατε κίσσα, σημαίνει ευχάριστες, αλλά όχι αποδοτικές απασχολήσεις.
Η σκοτωμένη κίσσα στ' όνειρο σημαίνει άσχημη οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Κισσός
Εκείνος που θα δει κισσό ν' αναρριχάται πάνω σε δένδρα ή σπίτια, μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα έχει θαυμάσια υγεία και αύξηση της περιουσίας. Το όνειρο με κισσό σημαίνει ακόμα ότι θ' ακολουθήσουν άπειρες χαρές, και για μια νέα γυναίκα προμηνά τιμητικές διακρίσεις.
Ο μαραμένος κισσός προοιωνίζεται μελαγχολία και απραγματοποίητες υποσχέσεις.

Κλαδί
Το κλαδί στ' όνειρο, αν είναι γεμάτο με καρπούς και πράσινα φύλλα, προλέγει πλούτο και πολλές απολαυστικές ώρες με φίλους. Αν είναι ξερό, σημαίνει λυπητερά νέα για ανθρώπους που λείπουν.

Κλάμα
Κλάμα, στο όνειρο, προλέγει άσχημες ειδήσεις και ανησυχία οικογενειακή.
Αν δείτε άλλους να κλαίνε, σημαίνει ευχάριστο σμίξιμο ύστερα από πολύ καιρό και από θλιβερό χωρισμό.
Αυτό το όνειρο, για μια νέα κοπέλα, προλέγει καυγάδες με τον αγαπημένο της, που θα μπορέσουν να ηρεμήσουν μόνο με την αυταπάρνηση της.
Για τον εμπορευόμενο, σημαίνει προσωρινές απογοητεύσεις και αντιθέσεις.

Κλαρινέτο
Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το όργανο, είναι προμήνυμα ότι θα αφεθείτε σε ελαφρότητα κάτω από τη συνηθισμένη σας αξιοπρέπεια. Αν δείτε το κλαρινέτο σπασμένο, θα συμβεί κάποια δυσαρέσκεια κοντινού φίλου.

Κλειδί
Αν δείτε στον ύπνο σας κλειδιά, προβλέπονται αναπάντεχες αλλαγές. Αν τα κλειδιά χαθούν, ανεπιθύμητες περιπέτειες θα σας κουράσουν. Το να βρείτε κλειδιά σημαίνει γαλήνη οικογενειακή και καλή τροπή των πραγμάτων για τις επιχειρήσεις σας.
Σπασμένα κλειδιά, στ' όνειρο, προλέγουν χωρισμό από ζήλια ή θάνατο.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι ξεκλειδώνει μια πόρτα με κλειδί, προβλέπεται νέος εραστής που θα του έχει εμπιστοσύνη. Αν είδε πως κλείδωσε την πόρτα με κλειδί, σημαίνει επιτυχία στην εκλογή συζύγου.
Αν δει ότι έδωσε τα κλειδιά της αλλού, σημαίνει ότι θ' αστοχήσει στην κρίση της και με απερίσκεπτες συζητήσεις θα βλάψει την υπόληψη της.

Κλεψιά
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κλέβετε εσείς ή άλλοι, είναι σημάδι κακοτυχίας και απώλειας.
Το να ονειρευτείτε πως κατηγορηθήκατε για κλοπή, προμηνά ότι θα παρεξηγηθείτε, και αυτό θα γίνει αφορμή να υποφέρετε προσωρινά, αλλά τελικά θα δικαιωθείτε.

Κληματαριά
Όνειρο με κληματαριές είναι προμήνυμα ευημερίας, επιτυχίας και καλής υγείας.
Αν οι κληματαριές ήταν ξερές, σημαίνει παροδική αποτυχία στις συναλλαγές σας.

Κληρικός
Αν δείτε στ' όνειρο σας πως καλέσατε έναν κληρικό να κάμει επικήδειο κήρυγμα, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε μάταια εναντίον αρρώστιας και για την απαλλαγή από κακές επιρροές: αυτές θα επικρατήσουν παρά τις έντονες προσπάθειες σας.
Αν μια γυναίκα δει στ' όνειρο της πως παντρεύτηκε κληρικό, θα υποφέρει από πολλές στενοχώριες και το ιδιότροπο χέρι της μοίρας θα την οδηγήσει στο τέλμα της εναντιότητας.

Κληρονόμος
Αν ονειρευτείτε πως κληρονομήσατε περιουσία ή αντικείμενα αξίας, σημαίνει πως κινδυνεύετε να χάσετε αυτά που ήδη έχετε και είναι προειδοποίηση πως σας πλησιάζουν ευθύνες. Ευχάριστες εκπλήξεις ίσως ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.

Κλητήρας
Αν δείτε στον ύπνο σας κλητήρα, σημαίνει αγώνα για υψηλότερη θέση. Αν ο κλητήρας έρχεται για σύλληψη ή για έρωτα, ψεύτικοι φίλοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από σας.

Κλουβί
Αν δείτε στ' όνειρο σας κλουβί πουλιών, θα γίνετε ο ευτυχής κάτοχος τεράστιου πλούτου και πολλών όμορφων και χαριτωμένων παιδιών.
Αν δείτε μόνο ένα πουλί στο κλουβί, θα συνάψετε επιθυμητό και πλούσιο γάμο.
Αν το κλουβί είναι άδειο, είναι σημάδι πως κάποιο μέλος της οικογένειας θα χαθεί είτε από εκούσια απαγωγή είτε από θάνατο.
Αν δείτε άγρια ζώα στο κλουβί, σημαίνει ότι θα θριαμβεύσετε κατά των εχθρών σας και των ατυχιών. Αν δείτε πως είσαστε στην κλούβα μαζί τους, σας περιμένουν θλιβερές σκηνές από δυστυχήματα κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Κλώσιμο (κλωστής)
θαυμάσιο όνειρο. Αν δείτε ότι κλώθετε οποιαδήποτε κλωστή, είναι σημάδι επιτυχίας. Με οτιδήποτε καταπιαστείτε θα ξεπεράσετε κάθε προσδοκία σας.

Κλώσα
Αν δείτε στ' όνειρο σας μια κλώσα με τα κλωσοπουλάκια της, σημαίνει, αν είστε γυναίκα, ότι οι φροντίδες σας θα είναι ποικίλες και πληκτικές. Πολλά παιδιά θα έχετε να φροντίσετε και μερικά από αυτά θα αποδειχθούν δύστροπα και άτακτα.
Αν είστε άντρας, η κλώσα στο όνειρο είναι προμήνυμα συσσώρευσης πλούτου.

Κοζάκος
Αν δείτε στ' όνειρο σας Κοζάκο, σημαίνει ταπείνωση προσωπικού χαρακτήρα, που θα επέλθει από υπερβολική ακολασία και καταχρήσεις.

Κοιλιά
Είναι κακό όνειρο αν δείτε μια πρησμένη κοιλιά" σημαίνει απελπιστική αρρώστια.
Αν δείτε οτιδήποτε να σέρνεται με την κοιλιά, είναι προμήνυμα ταπείνωσης και σκληρού μόχθου.

Κόκα-κόλα
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως πίνει κόκα-κόλα, σημαίνει ότι θα χάσει την υγεία της και την τύχη να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα εξαιτίας της παράδοσης της στις υλικές απολαύσεις.

Κόκαλα
Αν δείτε στ' όνειρο σας, τα κόκαλα σας να έχουν πεταχτεί έξω από τη σάρκα, σημαίνει πως κάποια προδοσία εξυφαίνεται σε βάρος σας.
Αν δείτε ένα σωρό από κόκαλα, πείνα και μολυσματικές επιδράσεις σας περιβάλλουν.

Κόκαλο φάλαινας
Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε ή επεξεργαζόταν κόκαλο φάλαινας, είναι σημάδι πως θα συνεργασθείτε με πρόσωπα που θα σας υποστηρίξουν, και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ αποδοτικό.

Κοκκινάδι
Το να ονειρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε κοκκινάδι σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να ξεγελάσετε τους άλλους με απατηλά μέσα, για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Αν δείτε ότι άλλοι φοράνε κοκκινάδι στο πρόσωπο τους, χρειάζεται προσοχή για να μη χρησιμοποιηθείτε από δόλια πρόσωπα.
Αν είδατε το κοκκινάδι να ξεβάφει στο πρόσωπο σας, σημαίνει ότι θα γελοιοποιηθείτε μπροστά στον αντίπαλο σας και θα χάσετε την εκτίμηση και την αγάπη του αγαπημένου σας.

Κοκκίνισμα
Για μια νέα γυναίκα που θα ιδεί στ' όνειρο της πως κοκκίνισε, σημαίνει πως θα στενοχωρεθεί και θα ταπεινωθεί από ψεύτικες κατηγορίες.
Αν δει άλλους να κοκκινίζουν, θα μεταχειριστεί ανόητες κοροϊδίες, που θα την κάνουν δυσάρεστη στους φίλους της.

Κοκτέιλ
Αν ονειρευτείτε πως πίνατε κοκτέιλ, σημαίνει ότι θα απογοητεύσετε τους φίλους σας σ' ό,τι αφορά τις κλίσεις σας και θα χαρείτε τη συντροφιά άσωτων ανδρών και γυναικών, ενώ θα εμφανίζεστε σαν σοβαρός μελετητής και καλός νοικοκύρης.
Για μια νέα γυναίκα, το όνειρο αυτό προμηνά άσωτη ζωή και αγνόηση των κανόνων της ηθικής και της ευπρέπειας.

Κολακεία
Αν δείτε πως επιζητείτε κολακεία, σημαίνει ότι θα καταλάβετε πομπωδώς τιμητικές θέσεις που δεν τις αξίζετε.
Αν προσφέρετε κολακεία, θα διακυβεύσετε κάποιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο, με την ελπίδα να αποκομίσετε περισσότερα υλικά οφέλη.

Κόλαση
Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε στην κόλαση, σημαίνει πως θα ενδώσετε σε πειρασμούς οι οποίοι θα σας καταστρέψουν οικονομικά και ηθικά.
Αν δείτε φίλους σας να βρίσκονται στην κόλαση, σημαίνει ενόχληση και φορτικές ευθύνες. Επίσης, θα μάθετε για την ατυχία κάποιου φίλου σας.
Αν ονειρευτείτε πως κλαίγατε στην κόλαση, είναι σημάδι πως οι φίλοι σας αδυνατούν να σας σώσουν από τους εχθρούς σας.

Κολατσιό
Για ανθρώπους που κάνουν πνευματική εργασία, το όνειρο αυτό είναι καλός οιωνός. Αν δείτε πρωινό κολατσιό με φρέσκο γάλα, αυγά κι ένα πιάτο γεμάτο ώριμα φρούτα, είναι προμήνυμα βιαστικών, αλλά ευνοϊκών αλλαγών.
Αν τρώτε μόνος, σημαίνει ότι θα πέσετε σε παγίδα των εχθρών σας. Αν τρώτε με άλλους, είναι καλό.

Κολάρο
Αν ονειρευτείτε πως φορούσατε κολάρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές που δύσκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι τις αξίζετε.
Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της γιακάδες, είναι σημάδι πως θα έχει πολλούς θαυμαστές, αλλά όχι ειλικρινείς. Είναι πιθανό να μείνει ανύπαντρη για ένα μακρύ χρονικό διάστημα.

Κολέγιο
Αν δείτε στ' όνειρο σας κολέγιο, σημαίνει ότι σύντομα θα προαχθείτε σε μια θέση που την επιδιώκατε από καιρό. Αν δείτε πως έχετε ξαναγυρίσει στο κολέγιο, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε διάκριση για κάποια εξαιρετική εργασία.

Κολλιτσίδες
Αν δείτε στ' όνειρο σας κολλιτσίδες, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε για ν' απαλλαγείτε από κάποιο δυσάρεστο φορτίο, και θα επιδιώξετε την αλλαγή στο περιβάλλον.

Κολύμπι
Το να ονειρευτείτε ότι κολυμπάτε, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν δείτε πως, ενώ κολυμπούσατε, διαπιστώσατε ότι βουλιάζετε, σας περιμένει μεγάλη απογοήτευση.
Για μια νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί ότι κολυμπά με φίλη της που είναι πολύ καλή κολυμβήτρια, είναι προμήνυμα πως θ' αγαπηθεί για τον χαρακτήρα της.
Αν δείτε ότι κολυμπάτε κάτω από το νερό, σημαίνει δυσκολίες και αγωνίες.

Κομήτης
Αν ονειρευτείτε αυτό το ουράνιο αντικείμενο που αρμενίζει στους ουρανούς εμπνέοντος το φόβο, θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητες δοκιμασίες, αλλά με το γενναίο αγώνα σας θα τις ξεπεράσετε και θ' ανυψωθείτε από μια μέτρια ζωή στα ύψη της φήμης.
Για ένα νέο άνθρωπο, το όνειρο αυτό προοιωνίζεται στέρηση και λύπη.

Κομμωτής
Αν δείτε πως επισκεπτόσαστε τον κομμωτή σας, σημαίνει ότι θα εντυπωσιαστείτε από τις πράξεις μιας όμορφης γυναίκας.
Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει οικογενειακές διαταραχές.
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως βάφει τα μαλλιά της, προβλέπεται ότι θα κινδυνέψει να κατακριθεί από την κοινωνία γιατί κάποιος εχθρός θα προσπαθήσει να αμαυρώσει την υπόληψη της. Αν ονειρευτεί πως χτένιζε τα μαλλιά της, σημαίνει πως θ' ασχοληθεί με επιπόλαια πράγματα και πως θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάνει τους γύρω της ενεργούμενα της.

Κομπασμός
Αν ακούσετε, στ' όνειρο σας, καυχησιολογίες, θα λυπηθείτε ειλικρινά για μιαν αυθόρμητη πράξη που θα προξενήσει ταραχή στους φίλους σας. Αν δείτε πως καυχιέστε σ' έναν ανταγωνιστή, είναι προμήνυμα ότι θα είστε άδικος, και θα χρησιμοποιήσετε άτιμα μέσα για να επιπλεύσετε στον ανταγωνισμό.

Κομπογιαννίτης
Αν δείτε έναν κομπογιαννίτη στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε από κάποια αρρώστια και από τη λανθασμένη θεραπεία που θ' ακολουθήσετε.
Αν δείτε πως γινόσαστε κομπογιαννίτης, σημαίνει πως υποσυνείδητα καλλιεργείτε τη νοσηρότητα, που θα την ξεπεράσετε μόνο αν αναλάβετε ευθύνες.

Κόμπος
Το να δείτε κόμπους, σημαίνει πολύ στενοχώρια για μηδαμινά πράγματα.
Το να δείτε πως δέσατε έναν κόμπο, σημαίνει ότι ο χαρακτήρας σας είναι πολύ ανεξάρτητος και ότι θ' αρνηθείτε να υποταχθείτε σε φίλο ή εραστή. Το όνειρο έχει την αυτή σημασία και για τα δύο φύλα.

Κομψευόμενος
Το να δει κανείς στον ύπνο του έναν κομψευόμενο τύπο είναι ένδειξη χαμηλού διανοητικού επιπέδου. Εκείνος που θα δει αυτό το όνειρο θα πρέπει να προσπαθήσει να ανυψώσει το πνεύμα του σε ευγενέστερες σκέψεις.

Κονκάρδα
Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι εχθροί θα αναλάβουν καταστρεπτικούς αγώνες εναντίον σας. Φυλαχτείτε από τους τίτλους.

Κομφετί (χαρτοπόλεμος)
Αν δείτε στ' όνειρο σας κομφετί που να σας εμποδίζει τη θέα, μέσα σ' ένα πλήθος ανθρώπων που διασκεδάζουν, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλά                                                                                          
Κάβα κρασιού

Το να δείτε στον ύπνο σας κάβα κρασιού είναι σημάδι πως υπέρτατες χαρές και ευχαριστήσεις βρίσκονται πολύ κοντά σας και στη διάθεση σας.
Καβούρια
Αν δείτε στ' όνειρο σας καβούρια, σημαίνει ότι θα έχετε πολλές περίπλοκες υποθέσεις, που για την επίλυση τους θα αναγκαστείτε να ασκήσετε την πιο υγιή κρίση. Αυτό το όνειρο προοιωνίζεται για τους ερωτευμένους ένα μακρύ και δύσκολο φλερτ.
Καγκουρό
Αν δείτε καγκουρό στον ύπνο σας, σημαίνει ότι με την καλή στρατηγική σας θα μπορέσετε να φέρετε τους εχθρούς που σας επικρίνουν σε μειονεκτική θέση.
Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα καγκουρό να σας επιτίθεται, είναι σημάδι πως η υπόληψη σας κινδυνεύει.
Αν δείτε πως σκοτώσατε καγκουρό, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια. Αν δείτε το δέρμα ενός καγκουρό, σημαίνει ότι βρίσκεστε στο δρόμο προς την επιτυχία.
Καζάνι
Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα χαλασμένο καζάνι, σημαίνει πως θα υποφέρετε από κακή διαχείριση ή απογοήτευση.
Για μια γυναίκα που θα δει ότι μπαίνει σε κελάρι για να ψάξει για καζάνι, είναι προμήνυμα αρρώστιας και απωλειών γύρω της.
Καζίνο
Αν ονειρευτείτε πως παίζετε και κερδίζετε, σημαίνει χαμηλού επιπέδου γνωριμίες και απολαύσεις σε βάρος των άλλων.
Αν είδατε πως χάσατε, σημαίνει πως η κακή συμπεριφορά σας θα απομακρύνει ένα αγαπητό πρόσωπο από κοντά σας.
Κάθισμα
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάποιος πήρε το κάθισμα σας, σημαίνει πως θα καταπιεστείτε από ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθεια σας.
Αν δείτε πως δίνετε το κάθισμα σας σε μια γυναίκα, προβλέπεται πως θα πέσετε θύμα της επιδεξιότητας κάποιου.
Καθρέφτης
Αν ονειρευτείτε πως κοιταζόσαστε σε καθρέφτη, σημαίνει πως θα συναντήσετε αποθαρρυντικές καταστάσεις και αρρώστια θα σας στοιχίσει την απώλεια της τύχης σας.
Αν δείτε σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιος συγγενής, γνωστός ή φίλος θα πεθάνει από ξαφνικό ή βίαιο θάνατο.
Αν δείτε άλλους να καθρεφτίζονται, σημαίνει πως κάποιοι θα σας αδικήσουν στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα συμφέροντα τους.
Αν δείτε ζώα να καθρεφτίζονται, σημαίνει απογοητεύσεις και ατυχία.
Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει πως θα κάνει άτυχες φιλίες και δυστυχισμένο γάμο. Αν είδε τον αγαπημένο της να καθρεφτίζεται και να είναι χλωμός και καταβεβλημένος, σημαίνει θάνατο ή διάλυση αρραβώνα. Αν είδε πως ήταν ευτυχισμένος, σημαίνει πως θα υπάρξει μεταξύ τους ένας πρόσκαιρος χωρισμός.
Καιρός
Αν ονειρευτείτε τον καιρό, είναι σημάδι για κάποιες τάσεις αλλαγής της τύχης. Υπάρχει πιθανότητα γρήγορης προόδου, που θα προσκρούσει σε αμφιβολίες και φόβους για αποτυχία.
Το να δείτε στον ύπνο σας ότι μελετάτε το δελτίο καιρού, σημαίνει ότι θ' αλλάξετε κατοικία, ύστερα από πολύ σκέψη, αλλά τελικά θα ωφεληθείτε από την αλλαγή.
Κακάο
Αν δείτε στον ύπνο σας κακάο, σημαίνει ότι θα διατηρείτε φιλίες με αντιπαθείς ανθρώπους για την προαγωγή σας και την ευχαρίστηση σας.
Κακάρισμα
Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε κακαρίσματα από κότες, σημαίνει ξαφνικό σοκ που θα προκληθεί από την είδηση ενός απροσδόκητου θανάτου στη γειτονιά σας. Αρρώστια θα προκαλέσει φτώχεια.
Κακοποίηση
Αν ονειρευτείτε ότι σας κακοποιούν, είναι σημάδι ότι οι εχθροί σας θα υπερισχύσουν.
Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι εσείς κακοποιείτε άλλους, είναι προμήνυμα ότι θα υποστείτε απώλεια χρηματική και ηθική εξαιτίας της αξιοκατάκριτης και ασυνείδητης συμπεριφοράς σας.
Καλάθι
Αν ονειρευτείτε πως είδατε ή κρατούσατε καλάθι, σημαίνει ότι σας περιμένει μεγάλη επιτυχία, εφόσον το καλάθι ήταν γεμάτο αν όμως το καλάθι ή τα καλάθια ήταν άδεια, σημαίνει δυσαρέσκεια και λύπη.
Καλάμι
Αν δείτε στ' όνειρο σας καλάμι φυτρωμένο, είναι προμήνυμα σημαντικής προόδου στον οικονομικό τομέα. Αν δείτε καλάμι κομμένο, σημαίνει απόλυτη αποτυχία σε κάθε εγχείρημα.
Καλαμπόκι
Αν ονειρευτείτε πως ξεφλουδίζετε καλαμπόκια, σημαίνει ότι θα έχετε ποικίλες επιτυχίες και απολαύσεις. Αν δείτε άλλους να μαζεύουν καλαμπόκια, είναι σημάδι ότι θα χαρείτε για την ευημερία φίλων ή συγγενών.
Καλαμπόκι και χωράφι καλαμποκιού
Για έναν αγρότη που θα δει στ' όνειρο του ότι περνά μέσα από ένα πράσινο και θαλερό καλαμποκοχώραφο, με καλαμποκιές φορτωμένες βαριά καλαμπόκια, είναι προμήνυμα μεγάλου πλούτου.
Το όνειρο αυτό σημαίνει πλούσια σοδειά και αρμονία στην οικογένεια. Για τους νέους, προοιωνίζεται πολλή ευτυχία και αληθινούς φίλους, μα αν δουν τα στάχυα ανοιγμένα, σημαίνει απογοητεύσεις και στερήσεις.
Αν δείτε νεαρές καλαμποκιές φρεσκοσκαλισμένες, σημαίνει εύνοια εκ μέρους ισχυρού προσώπου και επιτυχία που έρχεται. Αν δείτε θερισμένο καλαμπόκι, σημαίνει δόξα και πλούτο.
Αν το δείτε δεματιασμένο, είναι σημάδι ότι οι μεγαλύτερες επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν.
Αν δείτε ξεφλουδισμένο καλαμπόκι, σημαίνει κερδοφόρες επιχειρήσεις και απεριόριστες εύνοιες.
Για τους νέους πού θα ιδούν πως τρώνε νωπό καλαμπόκι, σημαίνει αρμονία μεταξύ φίλων και ευτυχισμένες ενώσεις.
Καλιακούδα
Όνειρο με καλιακούδα σημαίνει κακή υγεία και φιλονικίες. Αν δείτε πως πιάσατε καλιακούδα, είναι σημάδι ότι θα μπορέσετε να ξεγελάσετε τους εχθρούς σας. Το σκότωμα μιας καλιακούδας, στ' όνειρο, προλέγει ότι θα διεκδικήσετε περιουσία με πολλά προβλήματα.
Καλόγερος
Αν ονειρευτείτε καλόγερο, προμηνύονται διαφωνίες στην οικογένεια και δυσάρεστα ταξίδια. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα υποστεί κακολογία και απάτη.
Αν ονειρευτείτε πως είσαστε καλόγερος, σημαίνει προσωπικές απώλειες και αρρώστια.
Καλόγρια
Για ένα θρησκόληπτο που θα δει στ' όνειρο του καλόγριες, είναι προμήνυμα πως οι υλικές απολαύσεις θα παραμερίσουν την πνευματικότητα του.
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί καλόγριες, σημαίνει πως θα χηρέψει ή θα χωρίσει από τον αγαπημένο της. Αν ονειρευτεί πως είναι καλόγρια, προβλέπονται δυσαρέσκειες με το περιβάλλον της.
Αν δει νεκρή καλόγρια, προβλέπεται απογοήτευση εξαιτίας της απιστίας αγαπημένων της προσώπων και ατυχίας.
Αν ονειρευτεί πως η καλόγρια έβγαλε το ράσο της, προβλέπεται πως θα έχει κλίση στις υλικές απολαύσεις.
Κάλος
Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε κάλους στα πόδια και σας πονούν, σημαίνει ότι κάποιοι εχθροί σας υπονομεύουν μα αν δείτε πως καταφέρατε να καθαρίσετε τα πόδια σας από τους κάλους, θα κληρονομήσετε ένα μεγάλο αγρόκτημα από κάποια άγνωστη πηγή.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει κάλους στα πόδια, είναι ένδειξη πως θα περάσει πολλά βάσανα και πως θα της φερθούν ψυχρά άτομα του φύλου της.
Καλομέλανο (φάρμακο)
Αν δείτε στ' όνειρο σας καλομέλανο, είναι σημάδι ότι κάποιο πρόσωπο επιδιώκει να σας εξαπατήσει και να σας βλάψει με την ασυνείδητη βοήθεια φίλων. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι παίρνει καλομέλανο, είναι προμήνυμα ότι θα παγιδευτεί με επιδέξια καταστρωμένα σχέδια ανθρώπων τους οποίους εμπιστεύεται. Αν δει ότι το εφαρμόζει εξωτερικά, θα κλείσει τα μάτια της στην απάτη για να χαρεί μια σύντομη περίοδο τέρψης.
Καλοφαγάς
Αν ονειρευτείτε ότι είστε καλοφαγάς, σημαίνει ότι θα βελτιώσετε το μυαλό σας, το σώμα και το γούστο σας.
Για μια γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι προσπαθεί να ικανοποιήσει ένα καλοφαγά, σημαίνει ότι θα διακριθεί γιατί θα παντρευτεί διακεκριμένο σύζυγο, αλλά θα υποφέρει από την τυραννία του.
Καλτσοδέτα
Για έναν εραστή που θα δει πως βρήκε την καλτσοδέτα της αγαπημένης του, είναι σημάδι πως εκείνη θα χάσει την εκτίμηση της στο πρόσωπο του και πως θα συναντήσει στο δρόμο του εχθρούς.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχασε την καλτσοδέτα της, προβλέπεται ότι θα έχει σκηνές ζηλοτυπίας από τον εραστή της με αφορμή κάποιον ωραιότερο άντρα.
Για έναν παντρεμένο άντρα που θα ονειρευτεί καλτσοδέτα, είναι προμήνυμα πως η γυναίκα του θα μάθει για τις κρυφές ερωτικές του ιστορίες και θα του δημιουργήσει σκηνή ζηλοτυπίας.
Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως φορά καλτσοδέτες με στολίδια, σημαίνει πως οι ατομικές της υποθέσεις θα φανερωθούν και η υπόληψη της θα διακυβευτεί. Αν δει πως ο εραστής της, της φορά καλτσοδέτες, σημαίνει πως θα καταφέρει να τον κρατήσει κοντά της παραλές τις αντιξοότητες.
Καλύβα
Αν ονειρευτείτε καλύβα, σημαίνει αδιάφορη επιτυχία.
Αν ονειρευτείτε πως κοιμάστε σε καλύβα, σημαίνει κακή υγεία και δυσαρέσκεια.
Αν δείτε καλύβα μέσα σε λιβάδι, σημαίνει ευφορία, αλλά περαστική ευτυχία.
Καμαριέρα
Αν δείτε στ' όνειρο σας καμαριέρα, σημαίνει κακοτυχία και οι αλλαγές που έχουν αποφασιστεί θα γίνουν.
Για έναν άντρα που θα ονειρευτεί ότι έκανε έρωτα με καμαριέρα, είναι σημάδι ότι μπορεί να γίνει αντικείμενο γελοιοποίησης εξαιτίας αδιάκριτης συμπεριφοράς και έλλειψης τακτ.
Καμέο (κόσμημα)
Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πόρπη καμέο, σημαίνει ότι κάποιο λυπηρό περιστατικό σύντομα θα απορροφήσει την προσοχή σας.
Καμήλα
Αν δείτε στον ύπνο σας καμήλα, σημαίνει ότι θα δείξετε μεγάλη υπομονή και καρτερία σε καιρό αβάσταχτης σχεδόν αγωνίας και αποτυχιών, που φαινομενικά θα σαρώσουν κάθε ίχνος ελπίδας στην ψυχή σας.
Αν δείτε πως είστε ιδιοκτήτης καμήλας, είναι σημάδι ότι θα αποκτήσετε πλούσια μεταλλευτική ιδιοκτησία.
Αν δείτε κοπάδι από καμήλες στην έρημο, σημαίνει συμπαράσταση όταν κάθε ανθρώπινη βοήθεια φαίνεται σχεδόν ανύπαρκτη, και αρρώστια από την οποία θα σηκωθείτε ανέλπιστα σύντομα.
Καμπαναριό
Αν ονειρευτείτε καμπαναριό, είναι προάγγελος αρρώστιας και αντιθέσεων.
Ερειπωμένο καμπαναριό σημαίνει θάνατο γνωστού ή φίλου.
Το ν' ανεβαίνετε, στ' όνειρο σας, σε καμπαναριό προμηνά σοβαρές δυσκολίες, που όμως θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Αν δείτε ότι πέσατε από καμπαναριό, είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας στις επιχειρήσεις.
Καμπάνες
Αν ακούσατε καμπάνες στ' όνειρο σας, κάποιος μακρινός φίλος θα πεθάνει και κακόβουλο πρόσωπο θα σας στενοχωρήσει.
Κάμπια
Αν δείτε στ' όνειρο σας κάμπια, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον σας θα υπάρξουν άνθρωποι ταπεινοί και υποκριτές, και καλά θα κάμετε να φυλαχτείτε από τις απατηλές εμφανίσεις. Μπορεί να υποστείτε κάποια απώλεια στον έρωτα ή στις επιχειρήσεις.
Ακόμη, η κάμπια στ' όνειρο είναι προμήνυμα ότι θα βρεθείτε σε καταστάσεις αμηχανίας, και δε θα πρέπει να περιμένετε σημαντική διάκριση ή κέρδη.
Καμπίνα
Η καμπίνα ενός πλοίου είναι μάλλον κακά σημάδι, αν τη δείτε στ' όνειρό σας. Κάποια βρομοδουλειά σκαρώνετε σε βάρος σας. Είναι πολύ πιθανό να συρθείτε στα δικαστήρια, όπου θα χάσετε εξαιτίας της αστάθειας των μαρτύρων σας.
Καμπούρης
Αν ονειρευτείτε έναν καμπούρη, σημαίνει πως θα έχετε απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σας.
Κανάλι
Αν δείτε στον ύπνο σας το νερό ενός καναλιού θολό και στεκούμενο, σημαίνει αρρώστια, στομαχικές διαταραχές και σκοτεινά σχέδια των εχθρών. Αν όμως το νερό ήταν ξάστερο, είναι προάγγελμα μιας ήρεμης ζωής με αφοσιωμένους φίλους κοντά σας.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει να γλιστράει με κάνω στα νερά ενός καναλιού, σημαίνει εγκρατή ζωή και σύζυγο που θα τη λατρεύει. Αν δει πως διασχίζει το κανάλι από γέφυρα που υψώνεται πάνω σε ξάστερο νερό και ότι μαζεύει φτέρες και άλλες πρασινάδες στις όχθες, θα χαρεί μια ζωή γεμάτη απολαύσεις και υψηλές κοινωνικές διακρίσεις. Αν όμως το νερό στροβιλιζόταν, θα βρεθεί συχνά μπερδεμένη σε άσχημες ιστορίες και θα είναι θύμα νευρικών διαταραχών.
Καναπές
Αν ονειρευτείτε πως είστε αναγερμένος πάνω σε καναπέ, σημαίνει ότι θα βαυκαλιστείτε με ψεύτικες ελπίδες, θα πρέπει να αγρυπνείτε σε κάθε μεταβολή που θα γίνεται στις δουλειές σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι ελπίδες σας.
Καναρίνι
Αν δείτε στ' όνειρο σας αυτό το γλυκό κελαηδοπούλι, είναι σημάδι αναπάντεχων απολαύσεων. Για ένα νέο που θα ονειρευτεί πως έχει ένα όμορφο καναρίνι, σημαίνει υψηλές κοινωνικές τιμές και ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον κόσμο της λογοτεχνίας, ή μια ευτυχισμένη κατάληξη ενός ερωτικού δεσμού.
Αν ονειρευτείτε πως σας χάρισαν ένα καναρίνι, είναι ένδειξη μιας ευπρόσδεκτης κληρονομιάς. Αν δείτε πως διώχνετε ένα καναρίνι, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε απογοήτευση στις πιο ακριβές σας επιθυμίες.
Αν ονειρευτείτε καναρίνι να πεθαίνει, σημαίνει πως θα πληγωθείτε από την απιστία αγαπημένων φίλων.
Αν δείτε καναρίνια να φτερουγίζουν και να κελαηδούν σε πολυτελή διαμερίσματα, είναι καλός οιωνός: γλέντια και μια ζωή εξαιρετικής λεπτότητας, πλούτος και ικανοποιητικές φιλίες σας περιμένουν.
Κανάτι
Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα κανάτι, σημαίνει πως θα έχετε καλή διάθεση και πως οι προσπάθειες σας θα στεφθούν από επιτυχία. Ένα σπασμένο κανάτι είναι σημάδι απώλειας καλών φίλων.
Κάνναβη
Αν ονειρευτείτε κάνναβη, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε όλες τις επιχειρήσεις σας, και κυρίως στις μεγάλες συμφωνίες.
Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως παθαίνει κάποιο ατύχημα σε χωράφι σπαρμένο με κάνναβη, προβλέπεται πως μετά από καυγά θα χωρίσει από τον αγαπημένο της.
Αν ονειρευτείτε σπόρους κανναβιού, σημαίνει πως σύντομα θα βρείτε μια βαθιά και μακροχρόνια φιλία. Για τους επιχειρηματίες, σημαίνει πως θα έχουν ευκαιρίες για να κάνουν χρήματα.
Κανόνι
Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι το σπίτι και η χώρα βρίσκονται σε κίνδυνο εξωτερικής εισβολής, από την οποία οι νέοι μας θα υποφέρουν τα δεινά του πολέμου.
Για μια νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε πως άκουσε ή είδε κανόνια, σημαίνει ότι θα γίνει σύζυγος στρατιωτικού και θα είναι υποχρεωμένη να τον κατευοδώνει, καθώς θα πηγαίνει για να υπερασπίσει την ίδια και την τιμή της.
Ο αναγνώστης θα πρέπει να ερμηνεύει αυτού του είδους τα όνειρα σύμφωνα με τις επιδράσεις που τον περιβάλλουν, και με την εμπειρία που έχει αποθηκευτεί στην υποκειμενική του διάνοια. Αν έχετε σκεφτεί πολύ για κανόνια και τα είδατε στον ύπνο σας, ενώ δεν υπάρχει πόλεμος, είναι πολύ πιθανό να αποτελούν μια προειδοποίηση εναντίον κάποιου αγώνα και πιθανής ήττας, ή αν χειρίζεστε ο ίδιος επιχειρήσεις, μπορεί να επακολουθήσουν επιτυχημένες συμφωνίες, ύστερα από πολλές στενοχώριες και αναποδιές.
Κανονιού βλήμα
Αυτό σημαίνει, για ‘κείνον που θα το ονειρευτεί, ότι κρυφοί εχθροί ενώνονται εναντίον του. Για μια ανύπαντρη κοπέλα που θα δει στ' όνειρο της βλήμα κανονιού, σημαίνει ότι θα ερωτευτεί στρατιωτικό.
Για ένα νέο, το ίδιο όνειρο σημαίνει ότι θα κληθεί να υπερασπίσει την πατρίδα του.
Κάνω
Αν δείτε πως κωπηλατείτε πάνω σ' ένα κάνω σε ήρεμο ρεύμα, σημαίνει την απόλυτη εμπιστοσύνη σας στην ικανότητα σας να διευθύνετε την επιχείρηση σας κατά επωφελή τρόπο.
Αν κωπηλατείτε παρέα με την αγαπημένη σας, θα χρειαστεί να δαμάσετε μια στρίγγλα πριν να φτάσετε στη γαμήλια μακαριότητα. Οι δουλειές στον κόσμο των επιχειρήσεων θα αποδειχτούν απογοητευτικές, αν ονειρευτείτε πως κωπηλατείτε σε θολά νερά. Αν τα νερά είναι ρηχά και γοργοκίνητα, είναι σημάδι ότι θα έχετε έναν απερίσκεπτο ερωτικό δεσμό ή λαθραίες απολαύσεις από τις οποίες δε θα βγει κανένα μόνιμο καλό.
Αν δείτε πως κωπηλατείτε σε άβαθα, καθαρά και ήρεμα νερά, σημαίνει ευτυχία, αλλά που δε θα διαρκέσει πολύ.
Το νερό στα όνειρα είναι ένα τυπικό στοιχείο μελλοντικότητας. Αν τον ονειρευόμενο αναμένει ένα ευχάριστο άμεσο μέλλον, αυτό θα έρθει εγγύτερα με το ξάστερο νερό. Αν δει πως αναδύεται μέσα από ταραγμένα υδάτινα στοιχεία, το άμεσο μέλλον στην ξυπνητή ζωή θα είναι γεμάτο βάσανα γι' αυτόν.
Καπέλο
Αν ονειρευτείτε πως χάσατε το καπέλο σας, σημαίνει ανεπιτυχείς προσπάθειες και αδυναμία ορισμένων προσώπων να κρατήσουν τις συμφωνίες τους.
Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως φορά καινούργιο καπέλο, είναι σημάδι πως θ' αλλάξει θέση και δουλειά με καλύτερες προοπτικές.
Για τη γυναίκα που θα δει πως φορά καινούργιο όμορφο καπέλο, προβλέπεται πως πλησιάζει τον πλούτο και πως θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού.
Αν δείτε πως ο άνεμος παίρνει το καπέλο σας, σημαίνει πως θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σας που θα είναι κατά κάποιο τρόπο για κακό σας.
Καπετάνιος
Αν δείτε στ' όνειρο σας καπετάνιο, σημαίνει ότι οι ευγενέστερες φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν μια γυναίκα δει πως ο αγαπημένος της είναι καπετάνιος, θα βασανιστεί πολύ από ζήλια και αντιζηλία.
Καπίστρι
Το να ονειρευτείτε πως βάζετε καπίστρι σε ένα πουλάρι, σημαίνει ότι θα διευθύνετε μια προσοδοφόρα και καθαρή δουλειά. Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Αν δείτε άλλα ζώα με καπίστρι, σημαίνει πως η τύχη θα σας εγκαταλείψει για λίγο, αλλά θα την ξανακερδίσετε με κάποιον κόπο.
Καπνά
Όνειρο με καπνά προλέγει επιτυχία στις εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά αποτυχία στον έρωτα.
Αν δείτε ότι χρησιμοποιείτε καπνά, είναι προειδοποίηση για εχθρούς και παρεκτροπές.
Το να ονειρευτείτε καπνά φυτεμένα, είναι σημάδι επιτυχίας. Ξερά φύλλα καπνού προλέγουν καλή εσοδεία για τους αγρότες και κέρδη για τους εμπόρους.
Αν δείτε ότι φουμάρετε καπνό, είναι σημάδι πιστής φιλίας.
Καπνιά
Αν δείτε καπνιά στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα συναντήσετε κακοτυχία στις υποθέσεις σας. Οι ερωτευμένοι θα καυγαδίζουν και δεν θα ικανοποιούνται εύκολα.
Καπνοδόχος
Αν ονειρευτείτε καπνοδόχους, σημαίνει πως κάποιο πολύ δυσάρεστο περιστατικό θα συμβεί στη ζωή σας. Κάποια ξαφνική είδηση για αρρώστια θα σας στενοχωρήσει. Αν δείτε πεσμένη καπνοδόχο, σημαίνει λύπη και πιθανώς θάνατο στην οικογένεια σας.
Αν δείτε καπνοδόχο καλυμμένη με κισσό ή άλλα αναρριχητικά, είναι προμήνυμα ευτυχίας που θα έρθει μετά από λύπη για την απώλεια συγγενών.
Αν δείτε φωτιά να καίει μέσα σε καπνοδόχο, σημαίνει ότι κάτι πολύ καλό πλησιάζει σε σας. Αν ονειρευτείτε πως είχατε κρυφτεί σε καπνοδόχο, είναι προμήνυμα ότι θα υποφέρετε από στενοχώρια και αμφιβολία. Οι δουλειές δε θα πάνε και πολύ καλά.
Για μια νέα γυναίκα που θα ιδεί πως έπεσε από καπνοδόχο, είναι προμήνυμα ότι θα κατηγορηθεί για κάποια απρέπεια, πράγμα που θα προκαλέσει στενοχώρια στους δικούς της. Αν δει πως ανέβηκε σε καπνοδόχο, σημαίνει ότι θα ξεφύγει από ένα μπλέξιμο που είχε σχεδιαστεί γι' αυτήν.
Καπνός
Αν δείτε στ' όνειρο σας καπνό, σημαίνει πως θα βασανιστείτε από αμφιβολίες και φοβίες.
Αν δείτε πως σας κάλυψε καπνός, σημαίνει πως επικίνδυνα πρόσωπα σας κολακεύουν με κακό σκοπό.
Καράβι
Αν δείτε στ' όνειρο σας καράβια, προβλέπονται για σας τιμές και απρόσμενη κοινωνική άνοδος.
Αν δείτε πως μαθαίνετε για κάποιο ναυάγιο, προμηνύονται άσχημες εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Επίσης, οι φίλες σας θα σας προδώσουν.
Αν δείτε πως χάνετε τη ζωή σας σε ένα ναυάγιο, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ τη ζωή ή την υπόληψη σας.
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι ένα καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα, σημαίνει πως θα έχετε ατυχία στις συναλλαγές σας και πως θα δυσκολευτείτε να καλύψετε κάποια κομπίνα σας, όταν ο συνεταίρος σας θελήσει να διαχωρίσει τη θέση του από τη δική σας.
Αν δείτε άλλους να ναυαγούν, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να σώσετε κάποιο φίλο σας από τη δυσμένεια και τη χρεοκοπία.
Καραβίδα
Σίγουρα θα πρέπει να περιμένετε την απάτη, αν είστε νέος και δείτε στ' όνειρο σας αυτό το πράγμα που περπατάει προς τα πίσω.
Καραμέλα
Αν ονειρευτείτε πως φτιάχνετε ζαχαρωτά, σημαίνει αύξηση κερδών από βιοτεχνία ή οποιαδήποτε δουλειά.
Αν δείτε πως τρώτε τραγανές, φρέσκες καραμέλες, είναι σημάδι κοινωνικών απολαύσεων και σαρκικού έρωτα, τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους.
Ξινές καραμέλες στ' όνειρο, είναι σημάδι αρρώστιας ή ότι στενοχώριες θα προκληθούν από κατάχρηση εμπιστοσύνης.
Για ένα νέο (ή νέα) που θα ονειρευτεί πως έλαβε ένα κουτί καραμέλες ή άλλα ζαχαρωτά, προβλέπεται πως θα γίνει δέκτης πολλής κολακείας.
Αν δείτε πως στείλατε κουτί με ζαχαρωτά, θα κάνετε μια πρόταση, αλλά θ' αντιμετωπίσετε απογοήτευση.
Καραντίνα
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είσαστε σε καραντίνα, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση λόγω της δολιότητας των εχθρών σας.
Κάρβουνο
Αν δείτε στον ύπνο σας σβηστό πετροκάρβουνο, σημαίνει άθλιες καταστάσεις και δυστυχία. Αν το κάρβουνο ήταν αναμμένο και έβγαζε λαμπερές φλόγες, υπάρχουν προοπτικές μεγάλης αύξησης της περιουσίας σας, και θ' απολαύσετε αληθινές χαρές.
Καρδιά
Αν ονειρευτείτε πως έχετε πόνο στην καρδιά και δύσπνοια, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Κάποιο δικό σας λάθος θα φέρει απώλειες, αν δε διορθωθεί.
Το να δείτε σε όνειρο την καρδιά σας, είναι σημάδι αρρώστιας και έλλειψης ενεργητικότητας.
Το να δείτε την καρδιά ενός ζώου, σημαίνει πως θα νικήσετε τους εχθρούς σας και θα κερδίσετε το σεβασμό όλων.
Αν ονειρευτείτε πως τρώτε την καρδιά ενός κοτόπουλου, σημαίνει πως πρωτοφανείς επιθυμίες θα σας ωθήσουν στην προσπάθεια για πρόοδο.
Καρδινάλιος
Αν ονειρευτείτε καρδινάλιο με τα άμφια του, είναι κακό σημάδι, θα συναντήσετε τέτοιες κακοτυχίες που θα χρειαστεί να φύγετε σε μακρινούς ή ξένους τόπους για ν' αρχίσετε από την αρχή μια κατεστραμμένη σταδιοδρομία. Για μια γυναίκα, το όνειρο αυτό είναι σημάδι ότι θα πέσει χαμηλά εξαιτίας ψεύτικων υποσχέσεων.
Αν ο ιερέας ή ο ιεροκήρυκας είναι πνευματικός οδηγός και σύμβουλος, και οι υπηρεσίες του υποτίθεται πως είναι αναγκαίες, ειδικά σε ώρα πειρασμού, τότε βρίσκουμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται ένα καρδινάλιο σαν προειδοποίηση ενάντια στο κακό που πλησιάζει.
Καρέκλα
Αν δείτε καρέκλα στ' όνειρο σας, σημαίνει αποτυχία ν' αντιμετωπίσετε κάποια υποχρέωση. Αν δεν προσέξετε, θα χάσετε επίσης πολύ επωφελείς θέσεις.
Αν δείτε φίλο να κάθεται σε καρέκλα και να μένει ακίνητος, σημαίνει πως θ' ακούσετε γι' αυτόν ότι πέθανε ή αρρώστησε.
Καρεκλάς
Αν ονειρευτείτε πως είδατε έναν καρεκλά, σημαίνει ότι θ' αντιμετωπίσετε στενοχώριες από φαινομενικά ευχάριστη εργασία.
Καρκίνος
Αν δείτε στ' όνειρο σας καρκίνο που θεραπεύτηκε μ' επιτυχία, σημαίνει ξαφνική άνοδο από τη σκοτεινή φτώχεια σ' ένα πλούσιο περιβάλλον.
Αν ονειρευτείτε καρκίνο, σημαίνει αρρώστια κάποιου κοντινού σας προσώπου και φιλονικίες μ' αυτούς που αγαπάτε. Αν ο άνθρωπος που θα δει αυτό το όνειρο είναι επιχειρηματίας, μπορεί να περιμένει οικονομική κρίση.
Ακόμη, ο καρκίνος στο όνειρο είναι προμήνυμα λύπης στην πιο άσχημη μορφή της. Ο έρωτας θα διαλυθεί μέσα σε ψυχρή τυπικότητα, και οι επιχειρήσεις θα καρκινοβατούν και δε θα αποφέρουν κέρδη.
Καρναβάλι
Αν ονειρευτείτε πως συμμετέχετε σε καρναβάλι, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα χαρείτε κάποια ασυνήθιστη απόλαυση ή αναψυχή. Ένα καρναβάλι, όπου χρησιμοποιούνται μάσκες ή ανάρμοστες κλοουνίστικες φιγούρες, είναι σημάδι οικογενειακής διαφωνίας οι επιχειρήσεις δε θα είναι ικανοποιητικές και ο έρωτας θα μείνει χωρίς ανταπόδοση.
Κάρο
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι τρέχετε πάνω σ' ένα κάρο, κακοτυχία και αδιάκοπη εργασία θα σας τρώει το χρόνο, αν εξακολουθήσετε να συντηρείτε την οικογένεια σας. Αν δείτε απλώς κάρο, σημαίνει άσχημα νέα από συγγενείς ή φίλους.
Αν δείτε πως οδηγείτε καρό, θα σημειώσετε επάξια επιτυχία σε επιχειρήσεις και άλλες φιλοδοξίες.
Για τους ερωτευμένους που θα ονειρευτούν πως τρέχουν μαζί πάνω σε καρό, σημαίνει ότι θα είναι σωστοί και τίμιοι παρά τις σκευωρίες των αντιπάλων τους.
Ακόμη, το καρό, στ' όνειρο, είναι προμήνυμα ότι ο γάμος σας δεν θα είναι επιτυχημένος, και οι στενοχώριες θα σας γεράσουν πρόωρα.
Το να οδηγείτε κάρο σε κατήφορο, σημαίνει απώλεια και δυσφορία. Αν το οδηγείτε σε ανήφορο, προμηνά βελτίωση στις υποθέσεις σας.
Ένα φορτωμένο κάρο είναι σημάδι πως, ενώ το καθήκον σας κρατά σε μια ηθική στάση, στην πραγματικότητα θα θέλατε να κάνετε το αντίθετο.
Το να οδηγείτε κάρο σε λασπωμένα νερά, είναι προμήνυμα κακοτυχίας. Ένα σκεπασμένο κάρο είναι σημάδι ότι κάποιες μυστηριώδεις ενέργειες θα καθυστερήσουν την πρόοδο σας. Αν το κάρο ήταν σπασμένο, σημαίνει αποτυχία και απογοήτευση.
Για μια νέα κοπέλα που θα δει στον ύπνο της ότι οδηγεί κάρο μέσα σε καθαρά νερά, είναι σημάδι ευχαρίστησης και ευημερίας.
Καρότο
Αν ονειρευτείτε καρότα, είναι σημάδι ευημερίας και υγείας. Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι τρώει καρότα, σημαίνει ότι θα παντρευτεί και θα αποχτήσει πολλά και γερά παιδιά.
Καροτσάκι μωρού
Αν δείτε στον ύπνο σας καροτσάκι μωρού, σημαίνει ότι έχετε ένα φίλο που σας ταιριάζει και που θα επινοήσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για σας.
Καρύδα
Οι ινδικές καρύδες ή κοκκοκάρυδες στα όνειρα είναι προειδοποίηση ότι μπορούν να σας συμβούν μοιραία πράγματα, γιατί ύπουλοι εχθροί υπονομεύουν τα δικαιώματα σας κάτω από το καμουφλάζ ένθερμων φίλων. Ξερές κοκκοφοινικιές είναι σημάδι απώλειας και λύπης. Μπορεί, ύστερα απ' αυτό το όνειρο, να θρηνήσετε το θάνατο κάποιου κοντινού σας προσώπου.
Καρύδι
Δείγμα χαράς και γόνιμου κέρδους. Αν δείτε ότι σπάζετε κούφια καρύδια, σημαίνει ότι όλες οι προσδοκίες σας θα καταλήξουν σε απογοήτευση και μεταμέλεια.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι έχει στα χέρια της λεκέδες από καρύδια, είναι σημάδι πως γρήγορα ο εραστής της θα στρέψει την προσοχή του σε άλλη.                                                                  ΚΑΒΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διατηρείτε μέσα στο σπίτι σας ή στο υπόγειο του σπιτιού σας κάβα με διάφορα ποτά ή κρασιά, όπως και να τα δείτε τακτοποιημένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Αν δείτε πως τακτοποιείτε τα ποτά στην κάβα σας, αυτό σημαίνει πως κάνετε σωστούς υπολογισμούς και τοποθετήσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Αν μια νέα κοπέλα δει στον ύπνο της κάβα με ποτά αυτό σημαίνει πως θα της τύχει καλός σύζυγος.
ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως συνοδεύετε μια γυναίκα, σε χορό ή σε διασκέδαση, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε φασαρίες, καυγάδες και στενοχώριες. Αν μια γυναίκα δει πως έχει για καβαλιέρο ένα άγνωστο άτομο σε μια συνεστίαση κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως θα γίνει η αιτία για να πάθει κάποιος κακό.                                                                                                        ΚΑΒΟΥΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύετε καβούρια ή τα βλέπετε να κινούνται ζωηρά, σημαίνει πως θα έχετε φασαρίες και καυγά αυτή την περίοδο. Αν τρωτε όμως καβούρια είτε ωμά είτε ψητά, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε απάτες που γινόντουσαν εις βάρος σας, αυτό θα σας γεμίσει χαρά κι ευτυχία γιατί έτσι γλιτώσατε μεγάλη καταστροφή, αλλά μπορεί και να πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε πως σας δάγκωσε κάβουρας και πονέσατε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα ανακαλύψετε κλοπή εις βάρος σας, αν έτρεξε και αίμα τότε θα γίνει σύντομα αυτό το γεγονός. Αν τα πετάτε ή τα σκοτώνετε θα γλιτώσετε από πολλά βάσανα και στενοχώριες.
ΚΑΒΟΥΚΙ ή ΚΟΧΛΙΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας καβούκι χελώνας ή κοχλία κλπ. αυτό σημαίνει πως θα σας προστατέψουν άτομα που δεν περιμένατε.
ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως καβουρντίζετε καφέ ή στάρι ή κρεμμύδια ή οτιδήποτε άλλο, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα ανακαλύψετε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο σας απατούσε. Σημαίνει δε πως θα στενοχωρηθείτε και από κίνδυνο που θα περάσει αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά θα είναι περαστικός.
ΚΑΓΚΕΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανεβαίνετε μια σκάλα και στηρίζεστε στα κάγκελά της, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας και τα ζητήματα που ασχολείστε θα έχουν καλή εξέλιξη γιατί θα έχετε και υποστήριξη που δεν περιμένατε. Αν δείτε πως θέλετε να μπείτε σε έναν χώρο, αλλά βλέπετε να είναι κλεισμένος από κάγκελα, αυτό σημαίνει πως οι υποσχέσεις που σας έδωσαν δεν θα πραγματοποιηθούν, οι δουλειές που σχεδιάσατε θα εμποδιστούν, καθώς και οι ειδήσεις που περιμένατε. Αν βρεθήκατε σε έναν χώρο που τον περιτριγυρίζουν κάγκελα, θα συναντήσετε δυσκολίες και στενοχώριες. Μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει πως ο σύντροφος της την απατά. Αν δείτε πως υπερπηδήσατε φράχτη με κάγκελα, ή σπάσατε κάγκελα αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από στενοχώριες, βάσανα και πίκρες. Αν ένας φυλακισμένος δει πως έσπασε τα κάγκελα της φυλακής σημαίνει πως γρήγορα θα αποφυλακιστεί.
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Αν δείτε πως μέσα στο σπίτι σας βασιλεύει η βρωμιά και η δυσωδία είτε στο μαγαζί σας είτε σε οποιονδήποτε χώρο δικό σας και αρχίσατε γενική καθαριότητα, αυτό σημαίνει πως θα βασιλέψει στο σπίτι σας, η γαλήνη, η ευτυχία και η χαρά. Θα έχετε και ευχάριστες επισκέψεις φίλων και συγγενικών σας προσώπων στο σπίτι σας. Για τον έμπορο που δει πως καθαρίζει το μαγαζί του ή το γραφείο του, σημαίνει και νέα αύξηση των πελατών του και θα ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι με νέες και ευνοϊκές συνεργασίες στη δουλειά του. Αν ο υπάλληλος, δει ότι κάνει καθαριότητα στον τόπο της εργασίας του, αυτό σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσει δυσάρεστες καταστάσεις και θα αμειφθεί ανάλογα από τους προϊσταμένους του.
ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα καθαριστήριο και καθαρίζετε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ξεκαθαρίσετε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις γύρω από τον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε. Αν δείτε πως τα ρούχα δεν καθάρισαν, αυτό σημαίνει πως μάταια θα προσπαθήσετε να διορθώσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις και δεν θα μπορέσετε. Αν βλέπετε πως πηγαίνετε για καθάρισμα τα ρούχα σας στο καθαριστήριο, αυτό σημαίνει πως νέα πορεία στη ζωή σας θα σας οδηγήσει στην επιτυχία στη δουλειά και στον έρωτα.
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιο καθήκον που είχατε το κάνατε καλά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε κέρδη στη δουλειά που κάνετε ή θα δημιουργήσετε μια επικερδή εργασία. Θα δημιουργήσετε δε καλές γνωριμίες. Αν δείτε πως σας αναθέτουν καθήκοντα κι αυτό σας στενοχωρεί, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από μια βαριά ευθύνη. Αν δείτε πως σας απαλλάσσουν από τα καθήκοντά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν και θα αναλάβετε ευθύνες και σκοτούρες.
ΚΑΘΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κάθισμα, παλιό σκονισμένο χωρίς να σας προξενεί το ενδιαφέρον να καθίσετε αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια στενοχώρια που δεν την περιμένατε. Αν δείτε ένα ωραίο κάθισμα σκαλιστό να σας προξενεί την ευχαρίστηση να καθίσετε, αυτό σημαίνει πως μια καλή δουλειά θα σας προτείνουν, ή θα βρείτε να κάνετε, ή κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας συμβεί. Την ίδια σημασία έχει αν σας προσφέρουν κάθισμα για να καθίσετε. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς ένα κάθισμα για να καθίσει ένας άλλος, σημαίνει πως θα βοηθήσετε κάποιον σε κάτι καλό. Μια νέα κοπέλα που θα δει να τις προσφέρουν κάθισμα να καθίσει, αυτό, σημαίνει πως την αγαπούν. Αν η ίδια προσφέρει αυτό σημαίνει πως το αίσθημά της θα βρει ανταπόκριση.
ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν καθρέπτη, αυτό σημαίνει κάποιο κακό προμήνυμα. Αν δείτε σπασμένο καθρέπτη, σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ, σημαίνει δε πως θα μάθετε για κάποιο θάνατο ή θα κινδυνέψετε σοβαρά κι εσείς. Αν δείτε πως σπάσατε τον καθρέφτη σας εσείς, σημαίνει σοβαρός κίνδυνος σας απειλεί που θα βυθίσει εσάς και την οικογένεια σας σε μεγάλη στενοχώρια. Αν δείτε πως έπεσε ο καθρέπτης σας και κομματιάστηκε, σημαίνει μεγάλη συμφορά για σας και την οικογένεια σας. Αν δείτε καθρέφτη πολύ ακριβό, αυτό σημαίνει πως για τη ζωή που κάνετε θα μετανιώσετε. Αν δείτε πολλούς καθρέπτες μαζί είτε είναι στη σειρά είτε όχι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες και συνεχόμενες ατυχίες και στενοχώριες. Αν δείτε πως κοιταζόσαστε εσείς σε καθαρό καθρέπτη αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία αυτόν τον καιρό τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Για τους νέους που βλέπουν πως κοιτάζονται στον καθαρό καθρέπτη σημαίνει σοβαρή ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως ο καθρέπτης που κοιταζόσαστε είναι θολός, αυτό σημαίνει πως προσπαθείτε με δόλια μέσα να πετύχετε τους σκοπούς σας και θα λυπηθείτε. Αν είστε άρρωστος και δείτε πως κοιταζόσαστε στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε καλά. Αν ήσαστε γυναίκα και δείτε πως θαυμάζετε το γυμνό σας σώμα μπροστά στον καθρέπτη, αυτό σημαίνει πως έχετε στο μυαλό σας να δημιουργήσετε παράνομους και ακόλαστους ερωτικούς δεσμούς, που αν το επιχειρήσετε θα βγείτε απόλυτα ζημιωμένη. Αν δείτε πως χρησιμοποιείται το νερό και την θάλασσα γιά καθρέπτη, σημαίνει πως σας περιμένει σοβαρό ατύχημα ή αρρώστια που θα φτάσει μέχρι και τον θάνατο.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε οτιδήποτε καινούρyιο επάνω σας και σας πέφτει κανονικά στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ζωή σας. Πάντως ότι και να δείτε πως φοράτε και είναι καινούργιο, σημαίνει για σας ευτυχία και χαρά. Την ίδια σημασία έχει αν δείτε πως αγοράζετε κάτι το καινούργιο.
ΚΑΙΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως θέλετε να κοιτάξετε τον καιρό, ή δείτε πως βγαίνετε από το σπίτι σας να δείτε τον καιρό, ή θέλετε να ρωτήσετε για τον καιρό, αυτό σημαίνει πως έχετε ανησυχίες για το μέλλον σας, για τις δουλειές σας, δεν έχετε σιγουριά και πως θα πρέπει να στηριχτείτε κάπου, αυτό το κάπου είναι για σας η τύχη, γιατί εκεί ως φαίνεται βασίζεστε. Αν δείτε πως περιμένετε τον ανάλογο για σας καιρό για να πάτε κάπου, αυτό σημαίνει πως ήσαστε πολύ καιροσκόπος και άτομο των ευκαιριών και δεν θέλετε να κοπιάσετε για να πετύχετε κάτι. Αν δείτε πως ήταν άσχημος ο καιρός και σας στενοχωρούσε, αυτό σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε για κάτι ατυχίες που θα σας βρουν αυτήν την περίοδο. Αν δείτε πως από άσχημος που ήταν ο καιρός έγινε καλός, αυτό σημαίνει πως οι στεναχώριες που είχατε και τα εμπόδια πήραν τέλος για σας. Αν δείτε πως περπατάτε ή ταξιδεύετε με άσχημο καιρό και δυσκολευόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν αναποδιές τις οποίες θα ξεπεράσετε αν δείτε πως παρ' όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εσείς, δεν σταματάτε. Αν σταματήσετε κάπου για να προφυλαχτείτε από τον άσχημο καιρό μέχρι να περάσει, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε στη δυσκολία σας μεγάλη προστασία. Αν δείτε πως θαυμάζετε τον καιρό γιατί είναι καλός αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Αν είστε νέο άτομο και δείτε πως με το αγαπημένο σας πρόσωπο ήσαστε κάπου και θαυμάζετε τον καλό καιρό, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευτυχισμένη μέρα μαζί. Αν πηγαίνετε κάπου με το αγαπημένο σας πρόσωπο και σας χαλάει τα σχέδια ο καιρός σημαίνει ατυχίες κι εμπόδια στον ερωτά σας θα αντιμετωπίσετε.
ΚΑΙΩ Αν δείτε στον ύπνο σας να καίγεται το σπίτι σας και από αυτό ξεπηδούν φλόγες μεγάλες και δεν βλέπετε τους καπνούς, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί μεγάλο καλό σε σας και την οικογένεια σας. Αν δείτε να καίγεται το μαγαζί σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσει μεγάλη άνοδο. Δυστυχίες σημαίνουν αν δείτε να καίγεται το σπίτι σας ή το γραφείο σας και να δείτε μόνο τον καπνό. Αν δείτε και καίγεται κάποιο σπίτι ξένο και δείτε τις φλόγες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε σύντομα για κάποιο καλό που θα συμβεί σ αυτήν την οικογένεια. Αν δείτε πως το σπίτι της ή τον αγαπημένου σας καίγεται με φλόγες κάτι καλό θα μάθεις γι αυτόν ή γι αυτήν.
ΚΑΚΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οποιοδήποτε κάκτο, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πολλές δυσκολίες στην ζωή σας αλλά θα κουραστείτε και η αντοχή σας η υπομονή σας και το πείσμα σας θα σας κάνουν να ήσαστε εσείς νικητές. Αν ήσαστε ερωτευμένη ή σκοπεύετε να διαλέξετε σύντροφο στην ζωή σας θα σας βρουν πολλές δυσκολίες αλλά θα βρείτε πιστό κι αφοσιωμένο άτομο, αλλά θα κουραστείτε για να κερδίσετε την αγάπη του. Αν δείτε κάκτο ανθισμένο σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία γιατί θα δείτε πως οι κόποι σας βρήκαν τον στόχο τους.
ΚΑΛΑΘΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έπλεκαν καλάθια, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα σας κάνουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στην ζωή σας, θα έχουν δε καλή έκβαση αν δείτε πως πλέκουν τα καλάθια και τα τελειώνουν. Αν δείτε να πλέκετε εσείς καλάθι χωρίς να έχετε καμιά ιδέα από πλέξιμο καλαθιού, αυτό σημαίνει πως, αν είναι για δική σας χρήση θα δημιουργήσετε μια επιχείρηση που θα σας φέρει πολλά κέρδη. Αν δείτε πως το γεμίσατε με πράγματα φαγώσιμα, ή το γεμίσατε με λουλούδια, σημαίνει μεγάλη ερωτική επιτυχία. Αν το δείτε γεμάτο ψάρια θα έχετε πολύ ευχάριστη είδηση, το ίδιο αν δείτε ένα καλάθι γενικά γεμάτο. Αν είναι και δείτε ένα καλάθι τελείως άδειο αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε φτώχεια και μάταιες ελπίδες. Πολλά καλάθια άδεια αν δείτε σημαίνει πολλές στεναχώριες. Αν δείτε καλάθι γεμάτο χρήματα, σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη κληρονομιά, αν παίρνετε λαχεία θα κερδίσετε, αν όχι δοκιμάστε την τύχη σας κι αγοράστε ένα λαχείο.
ΚΑΛΤΣΕΣ Αν δείτε λευκές κάλτσες αυτό σημαίνει ότι έχετε φίλους σταθερούς και ειλικρινείς. Αν οι κάλτσες που θα δείτε είναι μαύρες, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μαύρες μέρες από μια παθολογική αγάπη που θα νοιώσετε για κάποιο πρόσωπο που δεν θ' ανταποκριθεί στο αίσθημά σας. Αν δείτε μεταξωτή κάλτσα, αυτό σημαίνει πως φέρεστε επιπόλαια και δεν κάνετε οικονομική διαχείριση σωστή και θα πάθετε ζημιές γιατί κάνετε έξοδα για επίδειξη. Αν είναι οι κάλτσες νάιλον, αυτό σημαίνει πως θα σας κοροϊδέψουν όσες υποσχέσεις κι αν σας δώσουν. Αν δείτε κάλτσες βαμβακερές ή λινές, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε ερωτική επιτυχία. Αν δείτε μάλλινες κάλτσες, αυτό σημαίνει πιστό σύντροφο με ζεστά και αγνά αισθήματα.
ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρήκατε μια καλτσοδέτα του αντίθετου φύλλου αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε έναν σφοδρό και παράφορο έρωτα που θα φτάσει μέχρι το γάμο. Αν είστε παντρεμένος-νη αυτό σημαίνει πως θα έχετε στεναχώριες, με τον σύντροφο σας. Αν φοράτε, στο όνειρό σας πάντα καλτσοδέτα, αυτό σημαίνει πως έχετε σύντροφο ή ταίρι που σας καταπιέζει, ο έρωτας που νιώθετε σας φέρνει δυστυχία γιατί δεν είναι αυτός που περιμένατε. Αν δείτε πως βγάζετε τις καλτσοδέτες σας, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από ένα αίσθημα κουραστικό και έναν έρωτα βασανιστικό. Αν δείτε πως βγάζετε τη καλτσοδέτα από μια γυναίκα που σας ενδιαφέρει, αυτό σημαίνει πως με τον τροπο σας θα της βγάλετε τη στεναχώρια που της έχετε προξενήσει με την άσχημη συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως φοράτε καλτσοδέτες σε μια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως την έχετε δέσει κοντά σας και δέχεται καρτερικά τα πάντα, αλλά όμως θα την ξεγελάσετε. Αν η ίδια η γυναίκα δει πως φορούσε καλτσοδέτες μπροστά σ' έναν άνδρα, αυτό σημαίνει πως με την προκλητικότητα και με τα κόλπα της, θα καταφέρει να τυλίξει τον άνδρα που αγαπά αλλά θα μετανιώσει για το δεσμό αυτόν. Αν μια γυναίκα δει πως δίνει δική της καλτσοδέτα σ' έναν άνδρα, αυτό σημαίνει πως η επιπολαιότητα της θα την βγάλει εκτεθειμένη στο περιβάλλον της, αν ο άνδρας προσφέρει καλτσοδέτα σε μια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως αν τη δεχτεί θα γίνει έρμαιό του.
ΚΑΝΑΛΙ Αν τα νερά του καναλιού είναι στάσιμα και θολά, αυτό σημαίνει πως όλα θα σας έλθουν ανάποδα. Αν δείτε πως διασχίζετε με βάρκα, ή πλοίο, ή κανό, ή κολυμπώντας τα πεντακάθαρα νερά ενός καναλιού, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία απ' τις επιτυχίες που θα σημειώσετε αυτή τη μέρα. Αν μια νέα κοπέλα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχει σύντομο γάμο με σύντροφο πιστό που θα την κάνει ευτυχισμένη. Αν δείτε πως το κανάλι το περνάτε πάνω από μια γέφυρα, αυτό σημαίνει μεγάλες διακρίσεις και κοινωνική άνοδο καθώς και μεγάλες, εμπορικές συμφωνίες για τους εμπόρους.
ΚΑΝΑΠΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν καναπέ απλώς, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις εξ' αιτίας κακής συμπεριφοράς, κακής διαχείρισης και κακής εκτιμήσεως καταστάσεων προσώπων και πραγμάτων. Αν δείτε πως αναπαυόσαστε επάνω σ' έναν καναπέ ή ήσαστε ξαπλωμένοί, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κουραστείτε και να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να σημειώσετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Το όνειρο είναι προφητικό και θα πρέπει να προσέξετε πολύ.
ΚΑΝΑΡΙΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούτε καναρίνια να κελαηδούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστη είδηση αυτή τη μέρα τόσο για τις δουλειές σας όσο και για τον ερωτά σας που τελευταία σας έχει βασανίσει. Αν δείτε πως πετούν καναρίνια και κελαηδούν ευχάριστα είναι ότι όλες σας oι υποθέσεις βαδίζουν καλά και ότι έχετε σχεδιάσει θα βρει την επιτυχία, και πως όλα σας τα όνειρα θα εκπληρωθούν. Αν δείτε πως πιάσατε και κρατάτε στα χέρια σας ένα καναρίνι, αυτό σημαίνει πως κάτι που το νομίζατε ακατόρθωτο θα το πετύχετε, κάποια υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη θα την κερδίσετε. Αν σας φύγει το καναρίνι απ' τα χέρια σας αυτό σημαίνει διακοπή ενός δεσμού ή φιλίας που θα σας στεναχωρήσει αφάνταστα. Αν είναι μέσα στο κλουβί του και κελαηδάει, αυτό σημαίνει για σας σιγουριά, στην ζωή σας και ευτυχία στο σπίτι σας και στον εαυτό σας. Αν μια γυναίκα δει πως κρατά στα χέρια της ένα καναρίνι, αυτό σημαίνει εξασφαλισμένο έρωτα και αρραβώνα.
ΚΑΝΕΛΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε κανέλλα ή πως την κρατάτε στα χέρια σας και σας ευχαριστεί το άρωμα της, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως βάζετε κανέλλα στο φαγητό σας ή σ' ένα γλύκισμα, αυτό σημαίνει πως έχετε στο νου σας σχέδια, απατηλά για να επιτύχετε τόσο στη δουλειά σας όσο και στον ερωτά. Αν όμως δείτε πως τρωτε φαγητό ή γλυκό που σας πρόσφεραν και είναι γαρνιρισμένο με κανέλλα, αυτό σημαίνει πως σας έχουν στήσει μια πολύ αριστοτεχνική παγίδα και θα πρέπει να προσέξετε το περιβάλλον σας και τους συνεργάτες σας. Αν δείτε πως μασάτε κομμάτια κανέλλα στο στόμα σας για να καλύψετε μια δυσοσμία, αυτό σημαίνει πως θα μεταχειριστείτε ύπουλα μέσα για να καλύψετε κάποια βρώμικη πράξη σας. Αν δείτε πως βάλατε απλώς ένα κομμάτι κανέλλα στο στόμα σας, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν είστε άνδρας ή γυναίκα θα δοκιμάσετε την πίκρα της απιστίας από το αγαπημένο σας πρόσωπο.
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε μέρος που ζουν κανίβαλοι και δείτε ότι σας περικύκλωσαν, (αν δεν έχετε δει κανένα έργο στην τηλεόραση ή το σινεμά και ήσαστε επηρεασμένος από κάτι τέτοιο) σημαίνει πως στην πραγματικότητα θα σας τριγυρίσουν άνθρωποι που θα σας δείξουν καλοσύνη και συμπάθεια. Αν δείτε πως κανίβαλοι τρωνε ανθρώπους, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε και θα χαρείτε για επιτυχία δικών σας ανθρώπων.
ΚΑΠΑ Αν δείτε πως φοράτε μια κάπα καινούργια και καμαρώνετε γι' αυτό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν τιμές και δόξες και πολλά χρήματα. Αν είναι βρώμικη και σχισμένη αυτό σημαίνει πως σας περιμένει φτώχεια και ντροπή. Αν δείτε πως σας έδωσαν μια κάπα για να προφυλαχτείτε απ' το κρύο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε.
ΚΑΠΑΡΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαζεύετε κάπαρη ή σας δίνουν ή την τρωτε ωμή, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στεναχώρια από πρόσωπα γνωστά σας που δεν το περιμένατε. Αν δείτε κάπαρη τουρσί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστη είδηση. Αν την τρωτε θα κερδίσετε χρήματα αλλά μόνο σαν τουρσί.
ΚΑΠΕΛΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα καπέλο ανδρικό στα χέρια σας, αυτό αν ήσαστε άνδρας σημαίνει πως προσπαθείτε ν' ανεβείτε κοινωνικά και θα το πετύχετε. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως κρατάτε ανδρικό καπέλο, σημαίνει πως θέλετε να κατακτήσετε έναν άνδρα και θα το πετύχετε, αν σαν γυναίκα κρατάτε γυναικείο καπέλο, αυτό σημαίνει πως αρχίσατε να φέρεστε με αυταρέσκεια και θα σας βλάψει. Αν σας προσφέρουν ένα ωραίο καπέλο και το δεχόσαστε από έναν άνδρα, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν πρόταση γάμου και θα την δεχτείτε ευχαρίστως. Αν δείτε πως το προσφέρετε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε εσείς πρόταση. Αν δείτε πως φοράτε καινούργιο καπέλο είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη και μεγάλη φήμη στον κύκλο σας. Αν δείτε πολλά καπέλα μαζί αυτό σημαίνει γκρίνιες και σκοτούρες στην οικογένεια σας.
ΚΑΠΝΑ Αν δείτε στο όνειρό σας, ξεραμένα καπνά αυτό είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στη δουλειά σας αλλά τελικά θα τα υπερνικήσετε.
ΚΑΠΝΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας καπνιά αυτό σημαίνει πως αποζητάτε την ευτυχία, αλλά την βλέπετε μακριά κι ότι θα περάσετε πολλές στεναχώριες και πίκρες αλλά θα πετύχετε αυτό που ζητάτε. Γι' αυτό μην απελπιστείτε, αγωνιστείτε και τελικά ο νικητής θα ήσαστε εσείς.
ΚΑΠΝΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζετε τσιγάρο και ήσαστε στην πραγματικότητα μανιώδης καπνιστής, αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Αν δεν είχατε όμως την επιθυμία να καπνίσετε και δείτε πως καπνίζατε τσιγάρο, αυτό σημαίνει πως μια αρρώστια σας απειλή και μια στεναχώρια. Αν δεν ήσαστε καπνιστής ή καπνίστρια και δείτε πως καπνίζατε, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια στεναχώρια από πρόσωπο που δεν το περιμένατε, για τη γυναίκα η στεναχώρια θα προέρχεται από αποτυχημένο έρωτα για πρόσωπο που θα τις φερθεί με μεγάλη αναξιοπρέπεια. Αν δείτε πως καπνίζατε πούρο, πίπα ή ναργιλέ, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για τον θάνατο κάποιου προσώπου που θα σας λυπήσει πολύ.
ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα αυτό, τότε σημαίνει πως θα αναλάβετε μια δουλειά να κάνετε που θα σας δημιουργήσει πολλές στεναχώριες, αλλά θα σημειώσει τελικά μεγάλη επιτυχία που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως καθαρίζετε την καπνοδόχο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα αναγκασθείτε να πάρετε δραστικά μέτρα στην οικογένεια σας για να φέρετε την γαλήνη και την ευτυχία που τον τελευταίο καιρό έλειπαν από το σπίτι σας.
ΚΑΝΤΗΛΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας καντήλι, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, μεγάλη χαρά σε σας και στην οικογένεια σας. Σβησμένο, αυτό σημαίνει απογοήτευση σε σας όσο και στην οικογένεια σας. Αν το είδατε να σβήνει, αυτό σημαίνει πως κάτι θα σας στεναχωρήσει ή κάποιο μη συγγενικό σας πρόσωπο θα σας λυπήσει. Αν δείτε το καντήλι να τρεμοσβήνει να προσέξετε γιατί ή θα σας ξεγελάσουν με ψεύτικες υποσχέσεις ή κινδυνεύσετε να πάθετε ζημιά απ' την αμέλεια σας. Αν δείτε σβησμένο καντήλι πως το πετάξατε αυτό σημαίνει απαλλαγή από στεναχώριες και βάσανα που δεν θα σας αγγίξουν.
ΚΑΡΒΟΥΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας σωρούς από κάρβουνα, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες στην ζωή σας μεγάλες που αν της εκμεταλλευτείτε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ζωή σας. Αν δείτε πως ανάβετε κάρβουνα αυτό σημαίνει πως έχετε μπει στο δρόμο της δημιουργίας και της επιτυχίας. Αν δείτε κάρβουνα ανάμενα οπουδήποτε κι' αν τα δείτε αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες. Αν είστε νέος-α και δείτε ανάμενα κάρβουνα αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επιτυχία στον έρωτα και θα περάσετε ευτυχισμένες στιγμές κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως σβήνετε ανάμενα κάρβουνα, σημαίνει πως θα εισπράξετε τους κόπους απ' τη δουλειά σας και απ'την επιχείρηση σας. Αν δείτε πως βγάζετε κάρβουνα από ένα καμίνι ή από τη γη αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως σας έκαψε το χέρι ή κάποιο μέλος του σώματος σας ένα αναμμένο κάρβουνο, αυτό σημαίνει πως θα σας στεναχωρήσει μια δυσκολία. Αν ήσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο θα σας κάνει να ζηλέψετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε κάρβουνα ανάμενα στο μαγκάλι του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο σημαντικό γεγονός θα φέρει την ευτυχία στην οικογένεια σας.
ΚΑΡΔΑΜΟ Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το φυτό σημαίνει πως κάτι το συνταρακτικό γύρω απ' τον έρωτα σας ετοιμάζει να ζήσετε ή τύχη. Αν δείτε πως φυτεύετε κάρδαμο αυτό σημαίνει πως σας τρωει το πάθος για το αντίθετο φύλο. Αν δείτε πως κόβετε κάρδαμο και το τρωτε αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πρόσωπο που σας συνδέει ένα ακατανίκητο και φλογερό ερωτικό πάθος και δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει.
ΚΑΡΔΙΑ Αν δείτε στο όνειρό σας ότι ζωγραφίζετε άσχημα μια καρδιά, καλύτερα να μην κάνετε καμιά ενέργεια γιατί δεν θα έχει επιτυχία το αίσθημα σας. Αν δείτε πως τρωτε την καρδιά από ζώο, αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος που αγαπάτε σας βασανίζει κι' εσείς δεν μπορείτε ν' αντιδράσετε. Αν δείτε μια καρδιά να είναι πληγωμένη και με αίματα σημαίνει πως σας περιμένουν στεναχώριες, από οικονομικές ζημιές.
ΚΑΡΕΚΛΑ Αν δείτε απλώς στον ύπνο σας μια καρέκλα, αυτό σημαίνει πως κάτι καλό προμηνύετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως καθόσαστε επάνω σε μια καρέκλα, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε μια θέση στο περιβάλλον σας, όσο πιο ακριβή είναι η καρέκλα τόσο πιο μεγάλη θέση θα αποκτήσετε. Αν δείτε πως κοιτάζετε να καθίσετε και δεν βρίσκετε καρέκλα, σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε γιατί θα σας βρουν βάσανα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως αγοράζετε για το σπίτι σας καρέκλα ή καρέκλες, αυτό σημαίνει πως θα έχετε σύντομα καλά νέα για την οικογένεια σας, κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας γεμίσει ευτυχία. Αν δείτε πως καθόσαστε σε μια σπασμένη καρέκλα και παλιά και σαπισμένη, αυτό σημαίνει πως από τη τεμπελιά σας θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας. Αν δείτε πως επισκευάζατε μια καρέκλα που ήταν σπασμένη, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες και θα βελτιώσετε την θέση σας πολύ. Αν δείτε πως πετάτε καρέκλα, αυτό σημαίνει πως δεν σκέφτεστε τι κάνετε και τι πράττετε κι' αυτό θα σας ζημιώσει. Αν δείτε πως αγοράζετε καρέκλες για ν' αντικαταστήσετε τις παλιές, αυτό σημαίνει πως ζείτε σε μια περίοδο δημιουργίας και θα αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο για σας και την οικογένεια σας.
ΚΑΡΦΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο δρόμο σας συναντήσατε πολλά καρφιά σκορπισμένα αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στης δουλείες σας και στα οικονομικά σας.
Αν δείτε πως περνάτε σ' έναν δρόμο και κάποιος ή κάποιοι σας πέταξαν καρφιά, αυτό σημαίνει πως σας στήνουν παγίδα και θα πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως κάποιο καρφί το πατήσατε και σας προξένησε πόνο, αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσετε προσοχή και θα χάσετε χρήματα και θα στεναχωρηθείτε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας διαβάλουν και θα διακόψετε έναν δεσμό.
ΚΑΡΦΙΤΣΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε καρφίτσες, ή τις δείτε σκορπισμένες αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπελάδες.
ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας καταδιώκουν και τρέχετε για να μην σας πιάσουν, αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε ή δεν είχατε βαρυστομαχιά στη διάρκεια του ύπνου σας κάποιος ή κάποιοι κοιτάζουν να σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως τους ξεφύγατε αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν τίποτα. Αν δείτε πως τα κατάφεραν και σας έπιασαν, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρετε να μην σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως εσείς καταδιώκετε άλλον ή άλλους για να τους πιάσετε και τα καταφέρατε, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει, αν δείτε πως σας ξέφυγαν, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε στην ζωή σας χωρίς αποτέλεσμα. Αν δείτε πως καταδιώκετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα αναστατώσετε τον έρωτά σας με κάποιο ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός που θα συμβεί μεταξύ σας αυτές της μέρες.
ΚΑΤΑΘΕΤΩ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε καταθέσεις σε τράπεζες, ή σε κάποιο ταμιευτήριο, αν πράγματι έχετε καταθέσεις να προσέξετε θα πέσετε πολύ έξω στους οικονομικούς σας υπολογισμούς και κινδυνεύετε να πάθετε μεγάλες ζημιές. Αν είδατε πως πηγαίνετε να κάνετε κατάθεση με το βιβλιάριο σας, προσέξτε γιατί μεγάλη οικονομική ζημιά κινδυνεύετε να πάθετε. Αν όμως δείτε πως κάνετε κάποια κατάθεση σαν μάρτυρας για δικαστική υπόθεση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν περιπλοκές που δεν τις περιμένατε, αν είναι κατάθεση υπεράσπισης, ή αν κάνετε κατάθεση για να κατηγορήσετε κάποιον αυτό σημαίνει πως θα έχετε κοινωνική άνοδο μεγάλη.
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κατεδαφίζεται το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κακό θα βρει την οικογένεια σας, ίσως δε και θάνατος μέσα σ' αυτό. Αν δείτε πως κατεδαφίζεται κάποιο άλλο σπίτι θα μάθετε κακό για άλλον και θα λυπηθείτε. Αν κάνετε εσείς την κατεδάφιση σε κάποιο σπίτι αυτό σημαίνει πως δεν θα πάνε καλά οι δουλειές σας, γιατί τις έχετε παραμελήσει.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ήσαστε κατηγορούμενος, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες στιγμές γιατί θα ανακαλύψετε σκευωρίες και πλεκτάνες που σας έχουν στήσει άτομα που σας επιβουλεύονται. Αν όμως έχετε δικαστικές υποθέσεις που σας απασχολούν και δείτε πως ήσαστε ή σας πάνε κατηγορούμενο, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε στα δικαστήρια. Αν δείτε πως σας κατηγορούν για κάτι, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ικανοποίηση μετά από διαμάχες που είχατε με άλλους γιατί θα καταλάβουν πως είσαστε πραγματικά ακέραιο άτομο. Αν δείτε πως εσείς κατηγορείτε άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία στους άλλους να σας μειώσουν ηθικά, κάποιος δε που είναι εχθρός σας θα βρει την ευκαιρία να σας βλάψει.
ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ-ΚΑΤΗΦΟΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατάτε σ' έναν κατήφορο, αυτό δεν έχει καλή σημασία για σας. Σημαίνει αποτυχία και άσχημη έκβαση των υποθέσεων σας τόσο, όσο και στη δουλειά σας. Αν βλέπετε απλώς μια κατηφοριά χωρίς να την διαβαίνετε, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά στη ζωή σας και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.
ΚΕΙΜΗΛΙΑ Αν δείτε στο όνειρό σας, πως βρεθήκατε στην ανάγκη για να πουλήσετε παλαιά κειμήλια, αυτό σημαίνει πως δεν θα φερθείτε καλά και πάθετε μεyάλες οικονομικές καταστροφές. Αν δείτε πως σας κλέψανε τα κειμήλια αυτό σημαίνει πως θα χάσετε την υποστήριξη από άνθρωπο που σας βοηθούσε. Αν δείτε κειμήλια που κάηκαν, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη ζημιά. Αν καίγονται με φλόγες δυνατές, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ανάγκη αλλά θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση πρόσωπο που δεν το περιμένατε.
ΚΕΛΑΔΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούγατε πουλιά που κελαηδούσαν και σας προξένησε ευχαρίστηση αυτό, χωρίς όμως να κελαηδούσαν δίπλα σας πουλιά στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολλές και καλές ειδήσεις. Αν δείτε πως περνούσαν πουλιά και κελαηδούσαν, τα ευχάριστα νέα θα σας έρθουν από μακριά.Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει σύντομη ερωτική κατάκτηση που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε γάμο.
ΚΕΛΙ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς ένα κελί είτε φυλακής είτε μοναστηριού, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μια δοκιμασία τόσο στις υποθέσεις σας όσο και στον έρωτα, αλλά στο τέλος θα κερδίσετε και θα βγείτε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σ' ένα κελί φυλακής, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια πολύ μεγάλη στεναχώρια. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σ' ένα κελί μοναστηριού αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα και θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.
ΚΕΝΤΗΜΑ-ΚΕΝΤΩ Αν δείτε στον ύπνο σας οποιοδήποτε κέντημα, αυτό σημαίνει για σας πως θα περάσετε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Αν μια γυναίκα δει πως κεντάει, αυτό σημαίνει πως οι προσπάθειες της για το σπίτι της και την οικογένεια της, βρίσκουν αντίκτυπο στα πρόσωπα της οικογενείας της και θα το νοιώσει βλέποντας όλους να την αγαπούν.
ΚΕΡΑΣΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ολόφρεσκα και λαχταριστά κεράσια είτε τα κρατάτε στα χέρια σας είτε τα βλέπετε σε καλάθι ή στον μανάβη, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε όμορφες κι' ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Αν δείτε πως τρωτε κεράσια και νοιώθετε ευχάριστα, αυτό σημαίνει πως θα ξεγελαστείτε με κάποιο πρόσωπο που θα συνδεθείτε ερωτικά γιατί θα σας κοροϊδέψει. Αν δείτε κεράσια πολλά επάνω σε μια κερασιά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία τόσο στον εμπορικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Αν όμως δείτε άγουρα κεράσια ή χαλασμένα, αυτό σημαίνει λύπη και στεναχώριες, από διάφορες ατυχίες που θα σας βρουν. Για τους ανύπαντρους που θα δουν κερασιά γεμάτη κεράσια, σημαίνει πλούσιο και πετυχημένο γάμο.Αν δείτε στον ύπνο σας μια κερασιά καταπράσινη, ανθισμένη και σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες είτε ανύπαντροι είτε παντρεμένοι. Σημαίνει δε και ευχάριστες ειδήσεις και καλή πορεία και έκβαση στις υποθέσεις σας. μόνο αν δείτε κερασιά χωρίς φύλλα η ξεραμένη ή καχεκτική, σημαίνει αποτυχίες και στεναχώριες, τόσο οικονομικές όσο κι' αισθηματικές.
ΚΕΡΑΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κερνούν ή κερνάτε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως αυτές της μέρες θα έχετε μεγάλες συγκινήσεις, θυμούς, χαρές, λύπες, ανάλογα με το ποτό που κερνάτε ή σας κερνούν. Αν είστε νέος-α και δείτε να σας κερνά άτομο του αντίθετου φύλλου, αυτό σημαίνει πως προσπαθούν να σας μπλέξουν σε περιπέτειες ερωτικές με ψεύτικες υποσχέσεις .
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αν είδατε πως κεραυνός έπεσε στο σπίτι σας, ή στον κήπο σας, ή στον κτήμα σας, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη ζημιά. Αν δείτε πως ο κεραυνός έπεσε σ' ένα δένδρο και το τσάκισε, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κινδυνεύει η ευτυχία σας η δουλειά σας ή θα μάθετε για το θάνατο ενός προσφιλούς σας προσώπου. Αν δείτε πως ο κεραυνός χτύπησε άνθρωπο και τον σκότωσε, τότε θα πάρετε άσχημα νέα για την υγεία αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε πως σας χτύπησε εσάς κεραυνός, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή. Αν δείτε πως βρισκόσαστε κάπου και που πέφτουν κεραυνοί και νοιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάθετε κακό όσο και να προσπαθήσουν. Αν δείτε πως κοιτάζετε τον συννεφιασμένο ουρανό και βλέπετε να πέφτουν κεραυνοί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει απογοήτευση και λίπη. Αν όμως δείτε πως πέρασαν οι κεραυνοί και φάνηκε ο γαλανός ουρανός σημαίνει πως θα έλθουν οι καλές ημέρες για σας και πως θα βρείτε την ηρεμία και την ευτυχία.
ΚΕΡΔΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κερδίζετε πολλά χρήματα απ' τις δουλειές σας με την εργασία που κάνετε, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε μεγάλες επιθυμίες για πολλά λεφτά, οι δουλειές σας θα παρουσιάσουν κάμψη και θα στεναχωρηθείτε.
Αν δείτε πως κερδίζετε χρήματα από δουλειές παράνομες και ανήθικες, αυτό σημαίνει την κακογλωσσιά του κόσμου γιατί δεν κάνετε καλές εξηγήσεις στους γύρω σας. Αν δείτε πως μετράτε τα κέρδη σε χαρτονομίσματα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, αν τα μετράτε σε κέρματα σημαίνει μιζέρια, φτώχεια και κακομοιριά. Αν δείτε πως σας έφεραν άλλοι κέρδη από επιχειρήσεις σας αυτό σημαίνει πως μπορεί και να τ' αποκτήσετε.
ΚΕΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κερί ή κεριά ανάμενα, να περιμένετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας και στις υποθέσεις σας. Αν δείτε σβησμένο κερί σημαίνει λύπες και στεναχώριες.
ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ένα κομπολόι από κεχριμπάρι ή κρατούσατε κεχριμπάρι στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως στηρίζετε την ζωή σας και την αισθηματική σας υπόσταση σε ψευδαισθήσεις. Αν τρίβατε κεχριμπάρι στα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε γιατί θα διαπιστώσετε πως τα όνειρα σας κι οι ελπίδες σας δεν είχαν καμιά σωστή και θετική βάση. Αν δείτε πως σας πρόσφεραν κεχριμπάρι, είτε σε κομπολόι είτε ένα κομμάτι, αυτό σημαίνει να μην δώσετε βάση ούτε στις υποθέσεις γύρω από τη δουλειά σας ούτε και στο πρόσωπο που θέλετε να στηρίξετε τις ελπίδες σας ερωτικά.
Αν σας προσφέρει ο σύντροφος σας κεχριμπάρι, σημαίνει πως δεν σας αγαπά και απλά περνάει τον καιρό του μαζί σας. Αν είσαστε παντρεμένοι και δείτε πως ότι ο ή η σύζυγος σας προσφέρει κεχριμπάρι, αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε καλό τέλος μαζί.
ΚΗΔΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως περνούσε μια κηδεία και σεις την κοιτούσατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κληρονομιά. Αν ακολουθείτε κι' εσείς την κηδεία, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σύντομα σε χαρές. Αν δείτε πως γίνεται η κηδεία φιλικού ή συγγενικού σας προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μαζί μια ευχάριστη είδηση και θα χαρείτε και οι δύο. Αν ένας νέος ή νέα δουν αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει γρήγορο κι' ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως κηδεύουν εσάς τότε σημαίνει ότι μακροζωία θα έχετε. Αν δείτε πως σας κηδεύουν κι' είστε ζωντανός κάποιο συνταρακτικό γεγονός θα πληροφορηθείτε αυτές της μέρες. Αν δείτε πως κατά τη διάρκεια της κηδείας ο νεκρός αναστήθηκε, αυτό θα πει πως κάποιο γεγονός κάποια ιστορία που είχε λήξει για σας θα ξαναγυρίσει στο προσκήνιο.
ΚΗΠΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας, πως καθαρίζετε έναν κήπο από άγρια χόρτα, από αγκάθια κ.λ.π., αυτό σημαίνει πως με τον δική σας πρωτοβουλία θα σημειώσετε μεyάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Αν δείτε ένα κήπο ξεραμένο, εγκαταλειμμένο αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και στεναχώριες.
ΚΗΠΟΥΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας είστε κατ' επάγγελμα κηπουρός χωρίς να έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, το όνειρο σας λεει πως όλα θα σας πάνε καλά, θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα δείτε να εκπληρώνονται τα όνειρα σας και τα σχέδια σας. Αν δείτε άλλον κηπουρό την ώρα που εργάζεται, αυτό σημαίνει πολλά κέρδη που δεν τα περιμένατε, αν δε δείτε πως συζητούσατε με κάποιον κηπουρό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Αν μια κοπέλα δει στον ύπνο της κηπουρό να εργάζεται και να συνομιλεί μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα κάνει έναν πλούσιο και απρόσμενο γάμο που θα την κάνει ευτυχισμένη. Το όνειρο είναι πάντα καλό και αν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε μιαν επιχείρηση, μιαν ερωτική εξομολόγηση μην διστάσετε να το κάνετε. Θα σημειώσει επιτυχία ανέλπιστη.
ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κηροπήyιο γεμάτο κεριά ανάμενα, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε κάτι πολύ σοβαρό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή σας. Αν το κηροπήγιο είναι χωρίς κεριά, αυτό σημαίνει πως θ' ανακαλύψετε κάτι που δεν θα έχει και πολύ σημασία.
ΚΗΡΥΓΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε εσείς ένα θρησκευτικό κήρυγμα στην εκκλησία ή κάνετε κήρυγμα για ηθική και για αξίες, αυτό σημαίνει πως σκεφτόσαστε με ύπουλα και βρώμικα μέσα να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα μεταχειριστείτε τα πιο ανορθόδοξα μέσα προκειμένου να πετύχετε. Αν δείτε πως δεν σας υπολοyίζονν και δείχνουν δυσφορία εκείνοι που σας ακούν, τότε θα πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν τους δείτε να σας ακούν προσεκτικά, αυτό σημαίνει πως θα μαθευτούν τα σχέδια σας και θα χάσετε κάθε εκτίμηση.
ΚΙΤΡΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόψατε κίτρο, ή αγοράσατε, ή το κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα, ειδικά δε αν δείτε πως το τρωτε. Για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακούς καυγάδες, για τους ερωτευμένους και τους αρραβωνιασμένους σημαίνει διακοπή σχέσεων και διάλυση αρραβώνα. Για τους ασθενείς σημαίνει επιδείνωση της υγείας. μόνο αν δείτε πως πετάξατε το κίτρο απ' τα χέρια σας σημαίνει πως θα έχετε απαλλαγή απ' όλες της δυσάρεστες αυτές καταστάσεις.
ΚΛΑΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλαίγατε και πως είχατε ξεσπάσει σε λυγμούς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές και πως η ευτυχία θα πλημμυρίσει την ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας έκανε να κλαιτε αυτό σημαίνει πως θα σας κάνει ευτυχισμένο-η. Αν σαν πατέρας ή σαν μητέρα δείτε πως το παιδί σας, σας έκανε να κλαιτε, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κλαίγατε γιατί οι δουλειές σας δεν πήγαιναν καλά, αυτό σημαίνει πως θα πάνε πολύ καλά και θα νοιώσετε ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως βλέπατε άλλον να κλαιει, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μεγάλη χαρά με κάποια είδηση. Αν δείτε πως παρηγορείτε κάποιον που κλαιει αυτό σημαίνει κάποιο καλό θα σας βρει στην οικογένεια σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε γάμο ή σε χαρά και όμως εσείς κλαίγατε, αυτό σημαίνει πως μια δυσάρεστη είδηση θα σας λυπήσει. Αν δείτε πως κλαιει το πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κάποιο μικρό παιδί έκλαιγε, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνουν οι ενέργειες των εχθρών σας. Αν δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να κλαιει κι' αυτό είναι πεθαμένο σημαίνει για σας κληρονομιά.
ΚΛΑΡΙΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς το όργανο αυτό ή δείτε πως αγοράζατε ένα τέτοιο όργανο χωρίς να είσαστε μουσικός, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία στην ζωή σας και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε πως παίζετε κλαρίνο χωρίς να έχετε ιδέα απ' αυτό το όργανο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε έναν βαθύ έρωτα, ένα δυνατό αίσθημα να πλημμυρίζει την καρδιά σας.
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ Αν δείτε μια κλειδαριά στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μια σιγουριά, ειδικά όταν δείτε πως είναι καινούργια και την τοποθετείτε στην πόρτα του σπιτιού σας. Αν δείτε πως κλειδώνετε την κλειδαριά της πόρτας του σπιτιού σας ή του γραφείου σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν ανοίγετε την κλειδωνιά σας σημαίνει πως θα πάρετε πολλές ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε σπασμένη την κλειδαριά στη πόρτα σας, αυτό σημαίνει πως θα σας ξεγελάσουν και πως θα παίξουν άσχημο παιχνίδι εις βάρος σας αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΚΛΕΙΣΤΟ-ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας κάτι κλειστό ενώ περιμένατε να είναι ανοιχτό ή να μην μπορείτε να το ανοίξετε, αυτό σημαίνει πως θα στεναχωρηθείτε από κάτι αυτές τις μέρες αλλά θα είναι περαστικό.
ΚΛΕΦΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς έναν κλέφτη, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας διαβάλουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο λέγοντάς του πράγματα που δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Αν δείτε πως έναν κλέφτης μπαίνει στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα απ' την επιχείρηση σας και πως στον έρωτα όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε πως εσείς είσαστε κλέφτης, αυτό σημαίνει πως θα γελοιοποιηθείτε με τον τροπο σας και τα φερσίματά σας. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε πως κλέβετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε παράνομη ζωή. Αν δείτε πως κλέβατε και σας έπιασαν στα πράσα που λέμε, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να γίνετε ρεζίλι για κάποιες παράνομες ενέργειες σας.Αν δείτε πολλούς κλέφτες μαζί αυτό σημαίνει πως θα σας διαβάλουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο άνθρωποι δικοί σας.
ΚΛΟΥΒΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κλουβί άδειο, αυτό σημαίνει οικονομικές στεναχώριες και θα χάσετε μια αγάπη αν είστε νέος-α. Αν δείτε πως αγοράζετε ή φτιάχνετε ένα κλουβί, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές πίκρες και απογοητεύσεις στην ζωή σας, τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε άδειο κλουβί και βάλετε μέσα πουλιά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά και θα κερδίσετε με τον ιδρώτα σας πολλά χρήματα.
Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε και δουλειά καλή και πλούσιο κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως μέσα από το κλουβί φεύγουν πουλιά, αυτό σημαίνει πως θ' αφήσετε μια μεγάλη ευκαιρία να χαθεί μέσα απ' τα χέρια σας. Αν δείτε κλουβί και μέσα να έχει θηρία, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη δουλειά σας και όλος ο κόσμος θα μιλάει για σας. Αν δείτε πως ένα θηρίο σπάει το κλουβί του και τρέχει, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαίωμα σε κάποιον εχθρό σας να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως ταίζετε πουλιά μέσα στο κλουβί, σημαίνει για σας πως σας περιμένουν ευχάριστες κι' ευτυχισμένες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν ταίζετε θηρία μέσα στο κλουβί, αυτό σημαίνει πως τα κέρδη σας θα είναι μεγάλα.
ΚΟΚΚΟΡΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε κόκορα να λαλεί χωρίς όμως να υπάρχουν γύρω σας κοκόρια να λαλούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε καλές κι' ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε έναν κόκορα καμαρωτό στην αυλή του σπιτιού σας, στον κήπο σας ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει για σας πως θ' ανεβείτε κοινωνικά και θα αποκττjσετε φήμη, δύναμη και πλούτη. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σαν παντρεμένη θα νοιώσετε την αγάπη και την αφοσίωση του άνδρα σας. Αν είστε νέα ανύπαντρη θα πάρετε σύζυγο, ωραίο, δυνατό και πλούσιο.Αν είστε ασθενής και δείτε αυτό το όνειρο να ξέρετε ότι θα γίνετε σύντομα καλά. Αν δείτε πως σφάζετε έναν κόκορα να ξέρετε πως ανοίγονται ευχάριστες προοπτικές για σας σε όλους τους τομείς. Αν δείτε πως τρωτε κόκορα, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη και μεγάλη ευτυχία. Αν δείτε πως έχετε κότες και πως ανάμεσα τους υπήρχε ένας κόκορας, αυτό σημαίνει για σας οικογενειακή γαλήνη κι' ευτυχία. Αν δείτε πολλά κοκόρια να μαλώνουν αυτό σημαίνει πως θα φιλονικήσετε με φίλους σας ή συνεργάτες σας.Αν δείτε πως σας επιτίθεται ένας κόκορας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν τσακωμοί στο στενό περιβάλλον. Αν δείτε έναν κόκορα καχεκτικό ή κουτσό ή παράλυτο, αυτό σημαίνει πως εσείς ή ένα μέλος της οικογένεια σας θα κινδυνέψει από ατύχημα.
ΚΟΠΑΔΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κοπάδι από ζώα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε σημαντικές επιτυχίες στην ζωή σας αυτές τις μέρες, αν δείτε κοπάδι από αρνιά ή πρόβατα, σημαίνει για σας πως θα κάνετε μια δουλειά και θα σημειώσετε πολύ μεγάλη επιτυχία, ή θα έχετε μεγάλη πρόοδο σε αυτήν που κάνετε τώρα. Αν δείτε πως έχετε ένα κοπάδι ζώων δικό σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως φυλάτε ή βόσκετε δικό σας κοπάδι, τότε ότι και αν κάνετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε ένα κοπάδι να περνά και να φεύγει μακριά από σας, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία.
ΚΟΠΑΝΙΖΩ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοπανίζετε τα ρούχα του σπιτιού σας όπως έκαναν παλιά στα ποτάμια, στις λίμνες, ή στην θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση να ξεκαθαρίσετε μια κάποια ενοχλητική κατάσταση στην οικογένειά σας ή στην εργασία σας και έτσι θα σταματήσει για σας κάτι ή κάποια κατάσταση που σας στενοχωρούσε τον τελευταίο καιρό. Αν δείτε πως κοπανίζετε με ένα γουδί, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε άδικα τον χρόνο σας σε δουλειές που δεν θα έχετε κανένα όφελος.
ΚΟΠΕΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κοπέλα, ωραία μελαχρινή, και εύρωστη, αυτό σημαίνει πως κάτι το ευχάριστο θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν είναι ξανθιά και ωραία, σημαίνει για σας ευχάριστες ειδήσεις και επιτυχία στον έρωτα. Αν δείτε πως φιλάτε μια κοπέλα στο μάγουλο, σημαίνει σμίξει με αγαπημένο πρόσωπο, αν την φιλάτε στο στόμια, σημαίνει για σας σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν δείτε πως μια κοπέλα στολιζόταν και καλλωπιζόταν, αυτό σημαίνει ότι θα πικραθείτε από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε μια κοπέλα ντυμένη νύφη, αυτό σημαίνει για αυτήν αρρώστια και για σας στενοχώρια. Αν την δείτε να παντρεύεται στην εκκλησία, σημαίνει πως θα πάθει σοβαρό ατύχημα. Αν είστε νέος και δείτε μια κοπέλα να σας στρώνει το κρεβάτι σας, αν είναι όμορφη σημαίνει για σας γρήγορο γάμο, αν είναι μαύρη, σημαίνει σοβαρή αρρώστια. Αν είστε νέος και δείτε πως ζητάτε σε γάμο μια κοπέλα, αυτό σημαίνει πως αν είναι το πρόσωπο που αγαπάτε στην πραγματικότητα, θα χωρίσετε.
ΚΟΡΗ Αν δείτε πως κάματε κόρη, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε να περάσετε ευχάριστες μέρες και θα κάνετε καλούς φίλους. Αν δείτε πως έχετε κόρες, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό, τότε σημαίνει μεγάλους καυγάδες στην οικογένειά σας.
ΚΟΣΜΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κόσμημα ή κοσμήματα, προμηνύονται για σας μεγάλες οικονομικές στενοχώριες. Αν δείτε πως σας πρόσφεραν ένα κόσμημα ή κοσμήματα, αυτό σημαίνει για σας πως θα βρεθείτε σε μεγάλη ανάγκη χρημάτων και θα ζητήσετε δανεικά με δυσμενείς όρους. Αν δείτε πως αγοράζετε κοσμήματα, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μέρος της περιουσίας σας ή μεγάλο μέρος χρημάτων. Αν δείτε πως κάνετε δώρο κοσμήματα αυτό σημαίνει πως θα πάρετε και θα δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις στον έρωτα. Αν κατασκευάζετε κοσμήματα, αυτό σημαίνει πως κάνετε μια επιχείρηση που μόνο ζημιές θα έχετε. Αν όμως δείτε ότι πουλάτε ή πετάτε κοσμήματα σημαίνει για σάς πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν ψάχνατε κάπου και βρήκατε κοσμήματα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αλλά θα είναι για λίγο. Κακό επίσης είναι αν δείτε πως κλέψατε κοσμήματα. καλό αν δείτε πως σας έκλεψαν τα κοσμήματά σας.
ΚΟΣΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πολύς κόσμος είναι δίπλα σας ή κάτω από το παράθυρο σας ή το παράθυρο του γραφείου σας και σας έκανε εντύπωση η κίνηση η ζωηρή και η βαβούρα, αυτό σημαίνει για σάς, αν τον κοιτούσατε με απάθεια και αδιαφορία, πως θ' ακούσετε να λέγονται πολλά εις βάρος σας αυτό τον καιρό γιατί κάνετε ενέργειες που δεν πρέπει. Αν τον δείτε να είναι μαζεμένος σε μια πλατεία και να είναι μαζεμένος ως συνήθως, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα σας πέσει μεγάλο βάρος στις δουλειές σας, θα πάτε καλά κι όλοι θα μιλήσουν για σάς. Αν δείτε να μπαίνει στο σπίτι σας πολύς κόσμος, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάτι απρόοπτο και άσχημο που θα σας συμβεί. Αν δείτε τον εαυτό σας ανακατεμένο μέσα σε πολύ κόσμο αυτό σημαίνει πως θα έχετε άσχημα μπλεξίματα και θα πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως είναι μαζεμένος ο κόσμος κάπου και πως σας υποδέχεται με χαρά και με χαιρετούρες εγκάρδιες, αυτό σημαίνει πως θα σας περιφρονήσουν πολύ για τον άσχημο χαρακτήρα που έχετε ή για κάποιο χειρισμό που κάνατε σε κάποια υπόθεση. Αν είσαστε νέα και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει πως η διαγωγή σας είναι τέτοια ώστε δίκαια σας κατηγορούν. Αν δείτε κόσμο να γυρνάει από κηδεία και να είναι ντυμένος με πένθιμα ρούχα, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα μαζευτεί κόσμος στην πραγματικότητα για να σας συγχαρεί για κάποιο ευχάριστο γεγονός. Αν δείτε πως σας καταδιώκει κόσμος πολύς και σας χτυπούν απ' εδώ κι απ' εκεί και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε, αυτό σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι για σας για κάτι το καλό που θα πετύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως εσείς είσαστε πιο δυνατός και τρέψατε τον κόσμο που σας απειλούσε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρετε τίποτα στην ζωή σας γιατί είσαστε τελείως ανίκανοι να δημιουργήσετε κάτι για τον εαυτό σας. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τροπο σκέψης και να γίνετε πιο ενεργητικοί αν Θέλετε να προκόψετε στην ζωή σας.
ΚΟΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν ακούτε μια κότα να κακαρίζει απλώς αυτό σημαίνει για σας μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας. Αν δείτε να γεννάει αυγό, αυτό σημαίνει για σας πλούτη, χαρά κι ευτυχία. Αν δείτε πως σφάζετε ή σφάζουν μια κότα, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μια περαστική στενοχώρια στην οικογένειά σας. Αν δείτε άσπρη κότα σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Αν άκουτε κότες πολλές να κακαρίζουν, αυτό σημαίνει πως σας ζηλεύουν γιατί σημειώνετε επιτυχίες και προοδεύετε στη ζωή σας.
ΚΟΥΒΕΡΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε στο κρεβάτι σας σκεπασμένοι με μια ή πολλές κουβέρτες, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες. Αν όμως σας κάνει εντύπωση πώς σκεπαστήκατε με ολοκαίνουργια κουβέρτα, αυτό σημαίνει για σας ευτυχία και χαρά καθώς και σιγουριά για τις δουλειές σας και για τις αισθηματικές σας επιτυχίες. Αν δείτε το κρεβάτι σας να είναι στρωμένο με μια καινούργια κουβέρτα, αυτό σημαίνει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία, το ίδιο αν δείτε πως αγοράζατε μια καινούργια κουβέρτα. Αν δείτε πως το κρεβάτι σας είναι στρωμένο με βρόμικες και σχισμένες κουβέρτες, αυτό σημαίνει φτώχεια και δυστυχία. Αν ένας νέος δει πως αγοράζει καινούργια κουβέρτα, αυτό σημαίνει πως θα έχει μια νέα αισθηματική επιτυχlα. κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως σχίσατε ή κάψατε μια καινούργια κουβέρτα. καλό αν κάψατε μια βρώμικη και σχισμένη κουβέρτα.
ΚΟΥΔΟΥΝΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε να χτυπά το κουδούνι του σπιτιού σας με τέτοιο τροπο που να σας ενοχλεί, αυτό σημαίνει πως θα σας γίνει μια επίσκεψη αυτές τις μέρες που δεν θα θέλατε γιατί γνωρίζατε πως θα σας στενοχωρήσει. Αν ακούσατε το κουδούνισμα του τηλεφώνου σας και σας έγινε ενοχλητικό, χωρίς αυτό να συνέβη στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια είδηση όχι ευχάριστη. Αν ακούσατε πως χτυπούσε το κουδούνι κάποιου άλλου σπιτιού αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική είδηση που θέλατε κι εσείς, και την περιμένατε. Αν όμως δείτε κουδούνι από πρόβατο στον ύπνο σας πως το κρατούσατε στο χέρι σας ή το βάλατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει για σας ευτυχία και μεγάλη επιτυχία. Πιο ευχάριστο είναι το ΜΗΝΥΜΑ για σας, αν ακούτε και βλέπετε να έρχεται προς το μέρος σας ένα κοπάδι από πρόβατα και τα κρεμασμένα τους κουδούνια να ηχούν στ' αυτιά σας χαρακτηριστικά. Και πιο πολύ αν δείτε πως στο σπίτι σας ή στον κήπο σας να υπαpχει ένα τέτοιο κοπάδι.
ΚΟΥΖΙΝΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού σας και σας κάνει εντύπωση η καλή τοποθέτηση στα σκεύη της και γενικά σας προξένησε ευχαρίστηση η καθαριότητά της και τα καινούργια σκεύη της, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την γαλήνη και την ευτυχία στο σπίτι σας, αν είστε παντρεμένος ή παντρεμένη γυναίκα. Αν μια νέα και ανύπαντρη κοπέλα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα γίνει γρήγορα ο γάμος της, το ίδιο αν είναι νέος και ανύπαντρος. Αν όμως σας κάνει εντύπωση η ακαταστασία τα παλιά και λερωμένα σκεύη της, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αυτές τις μέρες μεγάλη στενοχώρια και γκρίνιες. Αν δείτε πως μαγειρεύετε μέσα στην κουζίνα σας αυτό σημαίνει για τις γυναίκες πως θα γκρινιάξουν με το ταίρι τους. Αν μαγειρεύετε στην κουζίνα σας και είσαστε άνδρας αυτό σημαίνει πως έχετε ασχοληθεί με πράγματα που θα χάσετε την υπόληψη σας στον κύκλο σας, το όνειρο σας προειδοποιεί ν' αλλάξετε τον χαρακτήρα και το φέρσιμο σας. Αν δείτε πως μπήκατε μέσα στην κουζίνα σας και είδατε γεμάτες φαγητά τις κατσαρόλες σας μέσα στην κουζίνα του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πλούτη δύναμη και υγεία τόσο για σας όσο και για την οικογένειά σας. Αν δείτε πως μπήκατε στην κουζίνα σας ή βρεθήκατε μέσα σ' αυτήν και σας έκανε εντύπωση πως οι κατσαρόλες σας ήταν άδειες από φαγητά, αυτό σημαίνει για σας φτώχειες και μιζέρια. Αν δείτε πως μπαίνοντας στην κουζίνα του σπιτιού σας, ότι μαγείρευαν πρόσωπα ξένα προς εσάς, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε πολύ άσχημα γεγονότα αυτές τις μέρες
ΚΟΥΚΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κουκιά είτε ως φυτά είτε ξερά, αυτό σημαίνει για σας πως έχετε πέσει σε μια άσχημη περίοδο της ζωής σας. Αν τα δείτε χλωμά ή τα καθαρίζετε ή τα μαγειρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετέ με άτομα που θα αναγκαστείτε να μαλώσετε μαζί τους πολύ άσχημα και μπορεί να μπλέξετε με δικηγόρους και με δικαστήρια. Αν δείτε πως αγοράζατε κουκιά και πως τα μαγειρεύετε στα σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα ξεσηκωθούν καυγάδες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως σας σερβίριζαν στο πιάτο σας κουκιά ή τα τρώγατε ή τα βάζατε στο νερό να μουσκέψουν, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε σημαντικές δυσχέρειες και αναποδιές. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε δε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο σας πρόσφερε κουκιά, αυτό σημαίνει πως με την συμπεριφορά του θα φτάσετε μέχρι τον χωρισμό. Αν δείτε πως σπέρνετε καυκιά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις με τους γύρω σας και η αιτία θα είσαστε εσείς.
ΚΟΥΚΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας και θαυμάσατε μια ψεύτικη κούκλα σε μια βιτρίνα ή είδατε πως την κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει για σας πως κάποιοι σας κοροϊδεύουν και σας εξαπατούν, μη δώσετε εμπιστοσύνη σε κανέναν και σε καμιά περίπτωση αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως η κούκλα που κρατούσατε έμοιαζε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε γιατί θα σας απατήσει. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο έπαιζε με κούκλα ή με κούκλες, αυτό σημαίνει πως σας λεει πολλά ψέματα και υποκρίνεται πολύ. Αν δείτε πως αγοράζατε μια κούκλα, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα μιας απάτης.
ΚΟΥΚΟΣ Αν στον ύπνο σας ακούσατε έναν κούκο να λαλεί, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μεγάλες χαρές από ευχάριστες ειδήσεις και από ευχάριστα γεγονότα που θα σας συμβούν αυτές τις μέρες. Για τους αγρότες και τους έμπορους σημαίνει πολλά κέρδη από την δουλειά τους. Αν είσαστε παντρεμένος και δείτε κούκο στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε την διαγωyή της γυναίκας σας. Αν είστε γυναίκα παντρεμένη, και δείτε κούκο, για σας σημαίνει συζυγική γαλήνη και ευτυχία. Για μια νέα κοπέλα που θα δει κούκο στον ύπνο της, σημαίνει πως θα παντρευτεί πολύ σύντομα και θα γίνει ευτυχισμένη. Αν δείτε πολλούς κούκους στον ύπνο σας αυτό σημαίνει για όλους χαρά, επιτυχία και ευτυχία και ανέλπιστα κέρδη. Αν ένας παντρεμένους άνδρας δει ψόφιο κούκο, αυτό σημαίνει πως μετά από μια στενοχώρια θα νοιώσει την χαρά. Για τους άλλους σημαίνει αποτυχία.
ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ Αν δείτε κουκουβάγια στον ύπνο σας, σημαίνει για σας δυσάρεστα γεγονότα σας περιμένουν αυτές τις μέρες. Πολύ άσχημο είναι το όνειρο αν δείτε πως ακούσατε να λαλεί, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για τον θάνατο στενού συγγενή σας. Αν την δείτε μέσα στο σπίτι σας ή στην στέγη του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως κάπου τα έχετε μπερδέψει από τις δυσκολίες και τις αναποδιές και το καλύτερο είναι να ζητήσετε την συμβουλή πιο πεπειραμένων ανθρώπων από εσάς Αν δείτε πως σκοτώσατε μια κουκουβάγια, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με αχαριστία σε άνθρωπο που σας έχει κάνει μεγάλο καλό.
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡlΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κουκουναριά καταπράσινη γεμάτη κουκουνάρες, αυτό σημαίνει για σας πως σας περιμένει η ευτυχία κι η χαρά τόσο σε σάς, όσο και την οικογένειά σας. Οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και όλα σας τα όνειρα και τα σχέδια θα πραyματοποιηθούν. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας και στον έρωτα. Πιο καλό είναι το όνειρό σας αν μαζεύετε κουκουνάρες μεγάλες.
Αν δείτε στον ύπνο σας μια κουκουνάρα, αυτό σημαίνει μεγάλα κέρδη για όσους ασχολούνται με εμπορικές επιχειρήσεις, οι δουλειές τους θα πάνε πολύ καλά και θα νοιώσουν ευτυχισμένοι. Αν δείτε πως από μια κουκουνάρα μαζεύετε τους καρπούς της δηλαδή τα κουκουνάρια, το όνειρο είναι πιο καλή και σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια επιχείρηση ή μια δουλειά που θα σας φέρει πολλά κι ανέλπιστα κέρδη. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην ζωή σας και στον έρωτα αν είστε ερωτευμένος-η. Αν είστε νέος-α και σας προσφέρει κουκουνάρα ή κουκουνάρια άτομο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη στο γάμο σας. Πολύ πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως σπέρνετε στον κήπο σας ή στο χωράφι σας κουκουνάρια.
KΟΥΛΟYPIA: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε κουλούρια ή τα τρώγατε ή τα φτιάχνατε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεyάλα κέρδη στις δουλειές σας που δεν τα είχατε ποτέ φανταστεί. Αν έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια δουλειά να το κάνετε, η επιτυχία θα είναι εξασφαλισμένη. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μέλλον λαμπρό και πως θα κάνετε έναν γάμο πετυχημένο. Αν δείτε πως πουλάτε κουλούρια χωρίς να είναι το επάγγελμά σας αυτό και δείτε πως κερδίζετε χρήματα από αυτή τη δουλειά, αυτό σημαίνει για σας πως θα δουλέψετε για άλλους. Αν δείτε πως πουλάτε κουλούρια και πως δεν πάνε καλά οι δουλειές σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα φανταζόσαστε. Αν δείτε πως τρωτε κουλούρια με ζάχαρη, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε πολλές πίκρες αλλά τελικά θα πετύχετε τους σκοπούς σας.
ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ή είχατε στο σπίτι σας έναν κουμπαρά, αυτό σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις, βαδίζουν πολύ καλά, και πως δεν πρέπει να φοβηθείτε τίποτα αυτόν τον καιρό. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στην ζωή σας γιατί σας κατέχει η σιγουριά και η σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων σας.
ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας πρότειναν να παντρέψετε ένα ζευγάρι, να γίνετε δηλαδή κουμπάρος, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας, το όνειρο προειδοποιεί πως πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως στεφανώνετε στην εκκλησία ένα ζευγάρι, αυτό σημαίνει για σας πλούτη ευημερία κι ευτυχία. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως βαφτίζατε κι ένα παιδί. Αν δείτε πως γίνατε κουμπάρος στεφανώνοντας ένα ζευγάρι που είναι ήδη παντρεμένο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες, τόσο εσάς όσο και αυτούς. Αν δείτε πως κάνατε εσείς έναν κουμπάρο, αυτό σημαίνει πως αν είσαστε ανύπαντρος θα βρείτε πρόσωπο δυνατό και θα σας προσφέρει την προστασία του. Αν όμως είσαστε παντρεμένος-η και δείτε πως κάνατε κουμπάρο για να σας βαφτίσει ένα σας παιδί, αυτό έχει την ίδια σημασία με τον ανύπαντρο που βρήκε κουμπάρο, στην περίπτωση που δείτε ότι είναι να σας παντρέψει και σας παντρεύει, αυτό το όνειρο δεν έχει καλή σημασία και θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δεν θα πάει τίποτα καλά με τον σύντροφο σας. Αν μια νέα κοπέλα δει πως yίνεται κουμπάρα, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσει ένα δυνατό και σφοδρό έρωτα που θα καταλήξει σ' εναν σωστό και ευτυχισμένο γάμο. Τέλος αν δείτε πως παντρεύετε ή σας παντρεύουν αλλά λείπει την ώρα του μυστηρίου ο γαμπρός ή η νύφη, αυτό σημαίνει πως θα πεθάνει κάποιος και θα λυπηθείτε πολύ.
ΚΟΥΜΠΙ Αν απλώς δείτε στον ύπνο σας κουμπί ή κουμπιά, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες πολύ. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση πως ξεκουμπώνετε κουμπιά από τα ρούχα σας κι αυτό σας ανακουφίζει, από κάποιο ρούχο που σας στένευε ή που σας προξενούσε ζέστη, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τροπο ν' ανακουφιστείτε από κάποια προβλήματα αυτών των ημερών. Αν δείτε πως κουμπώνετε τα κουμπιά σας για να προφυλαχθείτε από το κρύο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε σιγουριά γιατί θα βρείτε την ευκαιρία που ζητούσατε για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας. Αν είσαστε παντρεμένοι και δείτε πως ράβετε κουμπιά στα ρούχα σας ή του συζύγου σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακούς καυγάδες και φασαρίες. H αιτία θα προέλθει απ' αυτόν που βλέπει πως ράβει τα κουμπιά. Αν ένας νέος ή νέα δουν πως ράβουν κουμπιά, αυτό σημαίνει πως θα πάρουν μια λύπη απ' το αγαπημένο πρόσωπο.
ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνουν εντύπωση οι κλειστές κουρτίνες του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως ένας παράνομος έρωτας θα μπει και θα ομορφύνει την ζωή σας. Αν δείτε πως οι κουρτίνες σας είναι ανοιχτές, τότε θα μάθετε για κάποιο μυστικό που σας αφορούσε.
ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε καινούργιο κουστούμι ή πως φοράτε ένα καινούργιο κουστούμι και το χαιρόσαστε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτές τις μέρες, τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν είστε νέος-α και δείτε πως φοράτε καινούργιο κουστούμι ή ταγιέρ αυτό σημαίνει πως θα γίνει γρήγορα ο γάμος σας και θα είναι πετυχημένος. Αν όμως δείτε πως φοράτε ένα κουστούμι και σας στενεύει και νοιώθατε στενοχώρια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως φοράτε ένα λερωμένο ή σχισμένο κουστούμι, αυτό σημαίνει πως θα σας προσβάλλουν άσχημα και θα στενοχωρηθείτε.
ΚΟΥΤΑΛΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια μεγάλη κουτάλα απλώς ξύλινη, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Πιο μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε που θα κάνει ευτυχισμένους εσάς και την οικογένειά σας αν δείτε καινούργια κουτάλα. Αν είστε νέος-α και δείτε μια μεγάλη κουτάλα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν προξενιά. Αν δείτε πως μ' αυτήν ανακατεύετε το φαγητό στην χύτρα σας ή στην κατσαρόλα σας, για τους νέους σημαίνει γάμο για τους παντρεμένους ευτυχία.
Πιο καλό είναι το όνειρό σας αν δείτε κουτάλα ασημένια ή χρυσή.
ΚΟΥΤΑΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή πλένατε, ή απλά τα είδατε τα κουτάλια, αυτό σημαίνει για σας γρήγορα κι αναπάντεχα κέρδη. Πιο πολλά κέρδη και μεγάλη ευτυχία είναι αν δείτε χρυσά ή ασημένια κουτάλια. Αν ένας νέος-α δουν αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα κάνουν έναν πλούσιο κι ευτυχισμένα γάμο. Αν δείτε πως στρώνετε το τραπέζι σας και δείτε να τακτοποιείτε κουτάλια επάνω σ' αυτό, αυτό σημαίνει πως θα δεχθείτε ευχάριστες επισκέψεις που θα συζητήσετε για ένα προξενιό ή για μια δουλειά που θα σας φέρει πολλά κέρδη. Αν δείτε ξύλινα κουτάλια σημαίνει πως δεν θα έχετε τα κέρδη που φανταζόσαστε. Αν όμως είναι να ξεκινήσετε μια δουλειά ή μια πρόταση να κάνετε να την αποφύγετε αν δείτε ξύλινα κουτάλια ή σπασμένα ή από φτηνό μέταλλο. Αν είστε νέος-α και δείτε ξύλινα ή σπασμένα κουτάλια και είναι να κάνετε καινούργιο δεσμό να το μελετήσετε πολύ για το άτομο που θέλετε να σχετιστείτε.
ΚΟΥΤΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μέσα στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας κουτιά μεγάλα και γεμάτα, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε αυτόν τον καιρό ευτυχία, υγεία πλούτη που δεν τα περιμένατε, ούτε τα είχατε ποτέ φανταστεί. Αν είναι να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο στη ζωή σας, αν δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να το αμελήσετε γιατί θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα και πως ο γάμος σας θα είναι ευτυχισμένος. Αν τα δείτε κλειστά και θέλετε να μάθετε για το περιεχόμενο τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εξετάσετε λεπτομερώς κάθε σας σχέση και κάθε καινούργια σας γνωριμία ή κάποια συνεργασία που έχετε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγείτε γελασμένοι. Αν όμως δείτε μικρά αλλά γεμάτα κουτιά, αυτό σημαίνει για σας μικρά αλλά σίγουρα κέρδη. Αν όμως δείτε κουτιά άδεια, αυτό σημαίνει πως τα κέρδη σας θα είναι μικρά και θα υπάρξουν ζημιές.
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως γινόντουσαν άσχημα σχόλια εις βάρος σας, κι αυτό σας στενοχώρησε, στην πραγματικότητα θα χαρείτε γιατί θα καταλάβετε πως σας φθονούν γιατί είσαστε άτομο άξιο και η πρόοδος σας, τους κάνει να ζηλεύουν, και να λένε κακές κουβέντες γιa σας. Αν δείτε πως εσείς λετε άσχημα λόγια για άλλον ή άλλους, αυτό σημαίνει πως θα τους ζηλέψετε και θα τους παινέψετε για τις επιτυχίες τους.
ΚΡΑΣΙ Αν δείτε στον ύπνο σας κρασί, και αν το βλέπετε συχνά, αυτό σημαίνει πως είσαστε άνθρωπος με δυνατά πάθη και δυνατή ιδιοσυγκρασiα. Αν λοιπόν δείτε κόκκινο κρασί απλώς στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια περίοδος μεγάλης ευεξίας και διάθεσης και η απόδοση σας στην δουλειά θα είναι τέτοια ώστε ν' αποκομίσετε μεγάλα κέρδη, αλλά θα νοιώσετε και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Αν δείτε κόκκινο κρασί να πίνετε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη χαρά από το αγαπημένο σας πρόσωπο ή από μια περαστική ερωτική περιπέτεια. Αν δείτε να χύνεται κόκκινο κρασί είτε από βαρέλι, είτε από μπουκάλι είτε στα τραπέζι σας από ένα ποτήρι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπλεξίματα τσακωμοί σε τέτοιο βαθμό που μπορεί αν χυθεί και αίμα. Αν δείτε πως πίνετε κόκκινο κρασί και πως νοιώθατε την γεύση του να είναι πιπεράτη, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια δυνατή και μεγάλη ερωτική περιπέτεια που θα είναι όμως περαστική, αλλά θα σας αφήσει δυνατές αναμνήσεις. Αν είστε άρρωστος και δείτε πως πίνετε κόκκινο κρασί αυτό σημαίνει πως θα γίνετε σύντομα καλά. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο αυτό σημαίνει πως θα γίνει αιτία ερωτικών καυγάδων και συγκρούσεων μεταξύ αντίζηλων εραστών. Αν δείτε πως πίνετε μαύρο κρασί σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα, μετά όμως από κόπους και κούραση μεγάλη. Το λευκό κρασί είναι κι αυτό ένα μήνυμα καλό για σας για τις επιτυχίες που θα σημειώσετε. Αν δείτε πως πίνετε ξινισμένο κρασί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες γιατί θα διαπιστώσετε πως όλοι σας απατούν κι οι φίλοι σας κι η γυναίκα σας και η ερωμένη -ος σας. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αν δείτε πως πίνετε κρασί γλυκό, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ικανοποίηση από μια μεγάλη και δυνατή υποστήριξη που θα βρείτε στην ζωή σας. θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία γιατί οι στόχοι σας και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Βαδίστε με σιγουριά και με βεβαιότητα. Αν δείτε πως πίνετε κρασί κι αυτό είναι θολωμένο, αυτό σημαίνει ανάλογα με το χρώμα του, πως θα πετύχετε αλλά αφού πρώτα κουραστείτε και δώσετε μεγάλο αγώνα. Αν δείτε πως το κρασί που πίνατε ήταν νερωμένο, αυτό σημαίνει ότι αν το νέρωσαν άλλοι θα έχετε αποτυχίες εξ αιτίας άλλων, αν δείτε πως το νερώσατε εσείς, τότε θα έχετε αποτυχίες και θα φταιτε εσείς. Αν δείτε πως σας έσπασαν ή σπάσατε μπουκάλια ή ποτήρια ή βαρέλια με κρασί, αυτό σημαίνει πως θα διώξετε την τύχη μέσα από τα χέρια σας. Αν δείτε πως έσπασε κάποιο δοχείο με κρασί ή χύθηκε και σας λέρωσε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως μετά τις αποτυχίες σας θα σας εγκαταλείψουν όλοι και θα σας κακολογήσουν, είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα. Αν δείτε πως γεμίζετε ποτήρια, μπουκάλια, δοχεία ή βαρέλια με κρασί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Το ίδιο αν δείτε πως πουλάτε κρασί.
ΚΡΑΥΓΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε κραυγή ή κραυγές, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες στιγμές αυτές τις μέρες αλλά θα σας βοηθήσουν άτομα που δεν περιμένατε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας. Αν δείτε πως φωνάζατε και βγάζατε κραυγή για να πιάσουν κάποιον διαρρήκτη αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά από χρτjματα ανέλπιστα που θα κερδίσετε. Αν δείτε πως κραυγάζατε για να συλλάβουν έναν εγκληματία, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε για την καλή υγεία σας ή για την αποκατάσταση της υγείας αγαπημένου σας προσώπου. Αν όμως δείτε πως κινδυνεύατε να σας σκοτώσουν ή κινδυνεύατε στην θάλασσα και φωνάζατε βοήθεια, αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο καλό θα σας βρει ή κάποια ανέλπιστη κληρονομιά ή κάποιο λαχείο ή κάποια ανέλπιστη χρήματα θα πάρετε στα χέρια σας.
ΚΡΕΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ωμό κρέας και σας κάνει εντύπωση το κόκκινο του χρώμα και η φρέσκα του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως τρωτε ένα τέτοιο κρέας, σημαίνει πως θα περάσετε πολλές στενοχώριες αυτές τις μέρες για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και τελικά θα τα καταφέρετε. Αν δείτε πως τρωτε μαγειρεμένο κρέας, αυτό σημαίνει για σας πως θα πετύχετε πολλά στην ζωή σας και χρήματα και στον έρωτα. Πολύ καλό είναι το όνειρο σας αν δείτε πως στο σπίτι σας είδατε να υπάρχουν πολλά και άφθονα κρέατα. αυτό σημαίνει υγεία για σας και για την οικογένειά σας καθώς επίσης πλούτη άφθονα Και ευημερία και ευτυχία. Αν δείτε κρέας κότας και κυνηγιού, είτε το δείτε απλώς είτε το τρωτε είτε το μαγειρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί σας περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές στον έρωτα και στην αγάπη. Αν δείτε πως μαγειρεύετε κρέας, στο σπίτί σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα δημιουργήσετε κάτι μόνοι σας, είτε μια επιχείρηση που θα φέρει κέρδη, είτε μια θέση που θα πάρετε με τις ικανότητές σας και μόνο. Αν δείτε δε, πως τρωτε κρέας που το μαγειρέψατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την ικανοποίηση της επιτυχίας σας. Το ιδιo σημαίνει αν τρωτε χοιρινό κρέας. Αν δε, είναι κρέας από αγριογούρουνο, αυτό σημαίνει πως θα έλθει η επιτυχία μόνη της και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Στενοχώρια όμως θα έχετε αν δείτε και σας κάνει εντύπωση πως τρώγατε κρέας από γίδα, πρόβατο ή από βόδι. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση πως είδατε πολλά κρέατα στον χασάπη κρεμασμένα, αυτό σημαίνει να μην βασιστείτε σε ψεύτικες υποσχέσεις, στηριχτείτε μόνο στις δυνάμεις σας και στον εαυτό σας, όλοι θα σας κοροϊδέψουν. Αν προχωρήσετε μόνοι σας θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.
ΚΡΕΒΑΤΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα καλοστρωμένο κρεβάτι με ωραία σκεπάσματα και καινούργια, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και μια ξέγνοιαστη περίοδο θα περάσετε αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε κρεβάτι άστρωτο και ακατάστατο, σας περιμένουν εμπόδια καθώς και στενοχώριες που θα πάρετε από πρόσωπα δικά σας. Αν είναι δικό σας το κρεβάτι που θα δείτε άστρωτο αυτό σημαίνει πως με δικά σας σφάλματα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προβλήματα. Αν δείτε ένα κρεβάτι χωρίς καθόλου στρώμα, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες σας για κάτι που είχατε ελπίδες να πετύχετε. Αν δείτε να κοιμάται στο κρεβάτι σας ένας άνδρας κι είσαστε άνδρας, αυτό θα πει πως στη γυναίκα σας ή στην ερωμένη σας θα μπει καινούργιος άνδρας, το οποίο θα το μάθετε και θα λυπηθείτε πολύ. Αν δώσατε το κρεβάτι σας να κοιμηθεί κάποιος άνδρας, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαιώματα στη γυναίκα σας ή στην ερωμένη σας να σας απατήσουν. Αν δείτε να κοιμάται μια γυναίκα στο κρεβάτι σας, αυτό σημαίνει πως μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε αντίζηλο επικίνδυνη στον άνδρα σας ή τον ερωμένο σας. Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε ξαπλωμένος στο κρεβάτι σας για να ξεκουραστείτε γιατί νοιώθατε κουρασμένος, αυτό σημαίνει πως κάτι ευχάριστο θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν όμως είδατε πως πέσατε στο κρεβάτι χωρίς λόγο, αυτό σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα ν' αρρωστήσετε.
ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΩΡΟΥ Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχε στο σπίτι σας ένα καλοστρωμένο κρεβατάκι ενός μωρού, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί σε σας και την οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως κάτι το νέο γεννιέται στη ζωή σας και θα σας κάνει ευτυχισμένη. Αν δείτε πως ένα κρεβατάκι μωρού είναι λερωμένο με κάτουρα και νοιώθετε την δυσοσμία του, αυτό σημαίνεί πως κάποια αρρώστια θα σας στενοχωρήσει. Αν δείτε πως ήταν γεμάτο ακαθαρσίες, σημαίνει για σας ανέλπιστα κέρδη και μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε να κοιμάται μέσα στο κρεβατάκι του ήρεμα ένα μωρό, αυτό σημαίνει για σας σιγουριά, ευτυχία και χαρά θα βασιλέψει στο σπίτι σας. Αν δείτε να γκρινιάζει ένα μωρό μέσα στο κρεβατάκι του, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κάποια βοήθεια που δεν την περιμένατε.
ΚΡΕΜΑ ΓΛΥΚΟ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κρέμα γλυκού, αυτό σημαίνει πως αν είναι από γάλα, θα πάρετε μια μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες που θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει χαρά. Αν δείτε πως είναι από άλλα υλικά, η χαρά θα είναι προσωρινή και χωρίς πολύ σημασία. Αν είναι κρέμα από σκέτο ρύζι (ανατολίτικη συνταγή) αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία από ανέλπιστα κέρδη. Αν δείτε πως φτιάχνετε μια τέτοια κρέμα εσείς αυτό σημαίνει πως θα αυτοδημιουργηθείτε και θα φτιάξετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια.
ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε κρεμασμένος, σημαίνει πως αν είστε παντρεμένος-νη, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη ζωή σας. Αν είστε νέος-α, σημαίνει για σας πως θα κάνετε μη σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο κρεμασμένο, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μαζί μια πολύ αρμονική περίοδο και θα επισημοποιήσετε τον δεσμό σας σύντομα. Αν δείτε σχοινί από κρεμάλα, σημαίνει για σας γρήγορη και μεγάλη επιτυχία.
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας κρεμάστρα απλώς αυτό σημαίνει πως έχετε τάσεις αυτόν τον καιρό για περιπέτειες ερωτικές. Αν δείτε πως αγοράσατε μια κρεμάστρα ή δείτε πως χρησιμοποιείτε μια κρεμάστρα, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την ευκαιρία και θα δημιουργήσετε έναν κρυφό έρωτα χωρίς να είναι βέβαιο αν θα γίνετε ευτυχισμένοι και αν θα είναι αυτό που ζητούσατε.
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ Αν δείτε κρεμμύδια ξερά είτε στον μανάβη είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο από στενοχώριες. Αν δείτε πως φυτεύετε ή καλλιεργείτε κρεμμύδια, αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν ειδήσεις, άσχημες αυτόν τον καιρό. Το ίδιο αν δείτε πως σας προσφέρουν ξερά ή χλωρά κρεμμύδια. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε να καθαρίζετε κρεμμύδια, αυτό σημαίνει πως θα γίνουν εις βάρος σας σχόλια και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως βάλατε στο τηγάνι σας να τσιγαρίσετε κρεμμύδια ή στο στιφάδο σας, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε καλή υγεία στην οικογένειά σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε και τρωτε μαγειρεμένα κρεμμύδια. Αν είσαστε ασθενής και δείτε πως τρωτε κρεμμύδια αυτό σημαίνει πως θα γίνετε σύντομα καλά. Αν δείτε πως καθαρίζατε κρεμμύδια και πως τα μάτια σας δάκρυζαν κι έσταζαν τα δάκρυα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρη0είτε πολύ αυτές τις μέρες. Υγεία επίσης και σωματική δύναμη σημαίνει αν δείτε πως ψήνατε ολόκληρα κρεμμύδια ή στην θράκα ή στον φούρνο και δείτε πως τα τρώγατε.
ΚΡΙΝΟΣ Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα συναντήσετε αυτές τις μέρες την άδολη αγάπη. Αν δείτε πως κόβετε και μυρίζετε αυτούς τους λευκούς κρίνους ή τους βάζετε σ' ένα βάζο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε επί πλέον την αγάπη και την πραγματική εκτίμηση των γύρω σας. Αν σας προσφέρουν ή προσφέρετε κρίνους αυτό σημαίνει πως θα δώσετε και θα πάρετε ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως οι κρίνοι ήταν κόκκινοι, αυτό σημαίνει πως όλα θα έλθουν γρήγορα και πως ένα αίσθημα, ένας έρωτας που τον θεωρήσατε περαστικό θα σας δέσει για καλά. Αν είστε παντρεμένος-νη και δείτε κόκκινους κρίνους, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κάνετε διπλή ζωή και θα πρέπει να προσέξετε και να ζυγίσετε καλά πράγματα και καταστάσεις. Αν oι κρίνοι που θα δείτε ήταν μπλε, αυτό σημαίνει πως αν δώσετε εμπιστοσύνη σ' έναν έρωτα αυτές τις μέρες θα είναι περαστικός καί θα γίνει γρήγορα ανάμνηgη όχι και τόσο καλή. Αν είναι κίτρινοι, αυτό σημαίνει πως θα σβήσει ένας έρωτας γιατί θα σας γεμίσει πίκρα και προδοσία. Αν δείτε μαραμένους κρίνους, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ανόητες ενέργειες και θα πουν άσχημα λόγια για σας. αυτό θα το μετανιώσετε γιατί θα προσπαθήσετε να αναστήσετε μάταια μια πεθαμένη αγάπη. Αν δείτε πως φυτεύετε ή καλλιεργείτε κρίνους, αυτό σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με δουλειές άσχετες με αυτές που πρέπει και θα στεναχωρηθείτε όταν καταλάβετε τον χρόνο που χάσατε άδικα.
ΚΡΥΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως νοιώθατε κρύο, αν δεν συνέβαινε στην πραγματικότητα να νοιώθατε κρυάδες, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρείτε πολύ γιατί θα κινδυνέψετε να εγκαταλειφθείτε και να απομονωθείτε τόσο κοινωνικά όσο και αισθηματικά και ειδικά από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως βγήκατε μέσα στο κρύο και νοιώθατε ενοχλητικά να σας διαπερνά, αυτό σημαίνει πως την μοναξιά που θα νοιώσετε την επιδιώξατε εσείς. Αν δείτε πως κρυώνατε και τρέξατε να προφυλαχτείτε από το κρύο και δεν τα καταφέρατε, αυτό σημαίνει πως όλες σας οι προσπάθειες να επανασυνδέσετε τις σχέσεις σας θα αποβούν μάταιες. Αν δείτε πως κρυώνατε και βρέθηκε κάποιος και σας έδωσε κάτι να ζεσταθείτε ή δείτε πως βρεθήκατε σε μια ζεστή γωνιά, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν να σας βοη0ήσουν στην μοναξιά σας ή θα βρείτε τον τροπο να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις χωρισμού ή μοναξιάς, που σας απειλήσει και σας είχε στενοχωρήσει αυτές τις μέρες.
ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυολογήσατε, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα κάνετε πολλές επιπολαιότητες στον έρωτα και τις οποίες θα πληρώσετε ακριβά. Αν όμως δείτε να σας προσφέρουν ξεστά ή φάρμακα για να αντιμετωπίσετε κάποιο κρυολόγημα, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν αποτελεσματικά για τα σφάλματα και τις ανοησίες που κάνατε και αυτό θα σας ανακουφίσει πολύ και θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.
ΚΡΥΠΤΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανακαλύψατε μια κρύπτη και δείτε πως αυτό σας ικανοποίησε γιατί σας βόλευε για να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει πολλές ανέντιμες πράξεις και ζητάτε να βρείτε τρόπο να τις καλύψετε. Αν δείτε πως την βρήκατε τυχαία και πως υπολογίζατε να την χρησιμοποιήσετε για να προφυλαχθείτε από κινδύνους μελλοντικούς, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε προστασία σε μια δεδομένη στιγμή όταν την χρειαστείτε.
ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζατε κάποιο κρυπτογράφημα και προσπαθούσατε να το αποκρυπτογραφήσετε και δεν τα καταφέρατε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μπλεξίματα και απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις και ίσως να φτάσετε και στα δικαστήρια. Αν όμως δείτε πως καταφέρατε να κάνετε την αποκρυπτογράφηση, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε όλες σας τις δύσκολες καταστάσεις που θα σας βρουν. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και κουτσομπολιά εις βάρος της εξ αιτίας της άσχημης συμπεριφοράς της. Αν δει πως διάβασε άνετα τα κρυπτογραφικά, αυτό σημαίνει πως 8α στενοχωρηθεί μεν αλλά θα ξεδιαλύνει πολλές δυσάρεστες καταστάσεις γύρω από το άτομο της.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Αν δείτε στον ύπνο σας τζάμια ολοκάθαρα και κρυστάλλινα, αυτό σημαίνει για σας επαγγελματική επιτυχία μεγάλη και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν όμως δείτε σπασμένα κρυστάλλινα τζάμια, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε από μια μεγάλη κακοτυχία που θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν μια νέα δει αυτό το όνειρο με καθαρά κρυστάλλινα τζάμια, αυτcί σημαίνει πως θα έχει λαμπρή αποκατάσταση. Αν δει σπασμένα τα κρυστάλλινα τζάμια, θα λυπηθεί για την διάψευση των ονείρων της. Αν δείτε κρυστάλλινα βάζα ή αντικείμενα, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη χαρά και ευτυχία θα έχετε στην οικογένειά σας αυτόν τον καιρό. Αν ένας νέος-α δουν αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσουν μεγάλη ευτυχία από το αγαπημένο τους πρόσωπο, ειδικά αν δουν πως τους έκανε το αγαπημένο τους πρόσωπο δώρο ένα κρυστάλλινο αντικείμενο, αυτό σημαίνει πως θα παντρευτούν και θα γίνουν ευτυχισμένοι. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε να σπάζουν κρυστάλλινα βάζα ή αντικείμενα.
ΚΡΥΦΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας να παίζετε κρυφτό, αυτό σημαίνει για σας είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα, πως θα σημειώσετε μια μεγάλη ερωτική επιτυχία, χωρίς όμως να είναι σίγουρο αν θα σας κάνει ευτυχισμένους. Κάποια γνωριμία ή σχέση ερωτική κι αν κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά και να μην δώσετε περισσότερη σημασία.
ΚΤΗΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε την αγορά ενός κτήματος και νοιώσατε ικανοποίηση γι' αυτό, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά κέρδη αυτές τις μέρες, γιατί θα βρείτε τροπο να αυξήσετε τις επιχειρήσεις σας. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο θα σας κάνουν μια πρόταση για δουλειά ή για έναν γάμο αλλά δεν θα νοιώσετε ευχαριστημένοι. Αν είστε νέα και ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε άνθρωπο να παντρευτείτε πολύ πλούσιο, αλλά στην ουσία θα γίνετε δυστυχισμένη γιατί ο χαρακτήρας του θα είναι δύστροπος. Αν δείτε να εργάζεστε σε ένα κτήμα αυτό σημαίνει για σας, πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτές τις μέρες και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε να πουλάτε το κτήμα σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες γιατί κάποιος κίνδυνος σοβαρός σας απειλεί. Αν δείτε πως χαρίζετε ένα κτήμα, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε καταστροφές οικονομικές. Αν σης χαρίζουν ένα κτήμα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι από μια απρόσμενη επιτυχία.
ΚΤΗΜΑΤΙΑΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πcιις είσαστε κτηματίας και ζείτε απ' αυτό το επάγγελμα, ενώ δεν έχετε καμία σχέση μ' αυτό, σημαίνεί πως θcι κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε, ή θα σας προσφέρουν κάποια δουλειά που θα κερδίσετε πολλά χρήματα.
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε έναν κτηματομεσίτη, αυτό σημαίνει πως χάνετε άδικα τον καιρό σας με δουλειές που δεν έχετε κανένα όφελος. Αν δείτε πως κάνετε τον κτηματομεσίτη και ζείτε από αυτό το επάγγελμα, ενώ κάνετε άλλη δουλειά στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως ανακατεύεστε σε ξένες υποθέσεις και θα βρεθείτε άγρια μπλεγμένοι και δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε.
ΚΤΗΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κτήνος ή να έχετε στην κατοχή σας ένα ή πολλά από αυτά, σημαίνει πως θα ζήσετε ένα διάστημα έντονο από ανταγωνισμούς και φασαρίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Τα κέρδη σας θα είναι μεγάλα και στις δύο περιπτώσεις αλλά μετά από σκληρό αγώνα. Αν δείτε να σας κάνουν επίθεση κτήνη κι εσείς τα τρέπετε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη ικανοποίηση γιατί νικητής θα είσrε εσείς σ' όλες τις περιπτώσεις της ζωής σας. Αν μια νέα κοπέλα δει ένα κτήνος και πως της κάνει επίθεση, αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις της με το πρόσωπο που αγαπάει θα καταλήξουν σε τέτοιο επίπεδο που θα αισθανθεί ντροπή.
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κτηνίατρο απλώς ή πως τον καλούσατε να δει τα ζωντανά σας, αυτό σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας δεν θα πάνε καλά αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως είσαστε ο ίδιος κτηνίατρος χωρίς όμως να έχετε σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως ένα αίσθημά σας θα πάρει τέλος και θα σας στενοχωρήσει πολύ.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Αν δείτε πως είσαστε κτηνοτρόφος στον ύπνο σας, χωρίς να έχετε καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό, αυτό σημαίνει πως η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε άλλον κτηνοτρόφο και μιλήσετε μαζί του πάλι είναι το όνειρο σας καλό, προκαλέστε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο.
ΚΤΙΖΩ Αν δείτε στον ύπνο σας να σας κτίζουν στο δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν φροντίδες και στενοχώριες. Είναι πιθανόν να μάθετε για τον θάνατο κάποιου συγγενή σας αν δείτε πως σας έκτισαν και σας παράδωσαν το σπίτι σας τελειωμένο. Αν δείτε πως κτίζετε σπίτι για άλλον αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε και θ' απαλλαγείτε από πολλές στεναχώριες. Αν δείτε να κτίζουν κτίρια μεγάλα, σημαίνει για σας πως θα σας παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή σας. Αν δείτε να κτίζουν εκκλησία ή εξωκλήσι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε υγεία κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δείτε να κτίζουν μάντρες, σημαίνει για σας πως θα σας βρουν εμπόδια μεγάλα στη ζωή σας. Αν δείτε να χτίζουν μάντρα και να κλείνετε μέσα σ' αυτήν τον κήπο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε σιγουριά και ασφάλεια στην οικογένειά σας.
ΚΤΙΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα του κτίστη, ενώ δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, αυτό σημαίνει πως με την μεθοδικότητα σας και με τους κόπους σας θα φτιάξετε μια σωστή και πετυχημένη εργασία που θα αποκομίσετε πολλά κέρδη. Αν είσαστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μέλλον λαμπρό και πετυχημένο και θα κάνετε έναν σωστό γάμο και πολύ ευτυχισμένο.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας την κυβέρνηση του κράτους σε μια εκδήλωση, ή σε μια συγκέντρωση, αυτό σημαίνει πως δεv θα βρείτε τις καταστάσεις που περιμένατε. Θα στεναχωρηθείτε και θα βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας χωρίς να ζητήσετε την συμβουλή και την βοήθεια κανενός γιατί όλοι θα σας γελάσουν και θα σας κοροϊδέψουν. Αν δείτε την κυβέρνηση ενός ξένου κράτους, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε μια σίγουρη δουλειά και μια ευχάριστη είδηση από τα ξένα.
ΚΥΚΝΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας κύκνους να πλέουν και να κολυμπούν σε μια λίμνη ήρεμα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πλήρη αρμονία σχέσεων με το περιβάλλον της δουλειάς σης και με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα νοιώσετε ευτυχισμένοι γιατί θα βρείτε και θα ζήσετε έναν όμορφο αγνό και ρομαντικό έρωτα. Αν δείτε κύκνους να μαλώνουν σημαίνει για σας πως θα διαταραχτούν οι αρμονικές σας σχέσεις με το περιβάλλον σας και με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση ένας μαύρος κύκνος, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να αρρωστήσετε. Αν δείτε κύκνο νεκρό, αυτό σημαίνει πως θα σβήσει για σας ένας μεγάλος έρωτας. Αν ακούσετε κύκνο να λεει το τραγούδι του σημαίνει για σας άσχημα νέα.
ΚΥΜΑΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα φουρτουνιασμένη και να έχει μεγάλα κύματα αφρισμένα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες ανακατωσούρες. Αν τα δείτε να χτυπούν με μανία τους βράχους, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλους κινδύνους στη ζωή σας και στις επιχειρήσεις σας. Αν δείτε πως είσαστε μέσα στην θάλασσα και πως τα κύματα σας πηγαίνουν όπου θέλουν, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μεγάλες στενοχώριες και δεν θα μπορέσετε ν' αντιδράσετε. Αν όμως δείτε πως βαδίζετε επάνω από τα κύματα ή δεν καταφέρνουν να σας παρασύρουν, αυτό σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε τα μανιασμένα κύματα να γαληνεύουν, αυτό σημαίνει πως μετά από μεγάλες αναταραχές στην ζωή σας θα έλθει η γαλήνη και η ηρεμία. Αν δείτε πως τα κύματα είναι μικρά και ήρεμα και απλώς χαϊδεύουν την αμμουδιά ή τις ακτές, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία σας περιμένει αυτές τις μέρες τόσο από τις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως τα κύματα ήταν κόκκινα ή χρωματισμένα από την λάσπη ενός ποταμού που χύνεται εκεί κοντά, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε άσχημα νέα που θα σας στενοχωρήσουν. Αν είστε νέος-α και δείτε πως ένα κυματάκι ήρεμο και χαδιάρικο παίζει στην αμμουδιά ή στην ακτή, αυτό σημαίνει πως ένας ωραίος έρωτας θα ομορφύνει την ζωή σας. Αν δείτε πως στα μανιασμένα κύματα είναι και διάφορα αντικείμενα από το ναυάγιο ενός καραβιού, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες που είχατε για κάτι καλό που περιμένατε αυτόν τον καιρό.
ΚΥΨΕΛΗ Αν δείτε στον ύπνο σας μια κυψέλη με μέλισσες να μπαινοβγαίνουν ασταμάτητα. και σεις νοιώθατε θαυμασμό γι' αυτό το θέαμα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη περίοδος οικογενειακής χαράς και ευτυχίας. Αν δείτε πως έχετε δική σας κυψέλη αυτό σημαίνει πως θα έχετε άνοδο των εργασιών σας και πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Αν δείτε να φτιάχνετε μια κυψέλη και να βάζετε μέσα μελίσσι και τα σχετικά τους, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μέλλον λαμπρό και μια αξιοζήλευτη θέση στην κοινωνία. Αν δείτε πως καταστρέφετε μια κυψέλη ή δείτε μια κυψέλη κατεστραμμένη, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις που θα σας φέρουν καταστροφή. Αν δείτε μια άδεια κυψέλη, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε την αποτυχία γιατί τίποτα το σωστό δεν θα κάνετε. Αν δείτε μια κυψέλη και πως εσείς σκοτώνετε τα μελίσσια ή τα διώχνετε, αυτό σημαίνει πως θα καταστρέψετε μια καλή τύχη που σας βρέθηκε με τα ίδια σας τα χέρια.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.