Latest News

ΦΥΣΙΚΟ LIFTING Με καθημερινές ασκήσεις για το πρόσωπο


Στρογγύλεμα των βαθουλωμένων μάγουλων

(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Αυτή η άσκηση Θα πρέπει να εκτελείται όσο το δυνατόν πιο αργά. 'Όταν το στόμα είναι τραβηγμένο προς τα δεξιά, το τράβηγμα γίνεται αισθητό στον μυ τον αριστερού μάγουλου· ενώ όταν στρίψουμε το στόμα προς τ' αριστερά, το τράβηγμα γίνεται στον μυ τον δεξιού μάγουλου. Το σαγόνι θα κινηθεί μαζί με το στόμα. Τα δόντια δεν χρειάζεται να είναι σφιγμένα ή έστω εντελώς κλειστά. Κλείστε ελαφρά τα χείλη. Σουφρώστε τα χείλη. Στρίψτε το σουφρωμένο στόμα όσο πιο μακριά μπορείτε προς τα δεξιά.
Δημιουργώντας ένα 'βύζαγμα στο στόμα σάς, τραβήξτε το αριστερό μάγουλο σφιχτά πάνω από τούς τραπεζίτες και τραβήξτε τη σάρκα τον αριστερού μάγουλου αργά πάνω από τα δόντια προς τα δεξιά. (Μην ξεχνάτε να κάνετε την κάθε κίνηση όσο το δυνατόν πιο σταθερά και πιο αργά). Χαλαρώστε το στόμα. 'Έπειτα σουφρώστε το στόμα προς τ' αριστερά, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ενέργειες, όπως κάνατε στη δεξιά πλευρά. Επαναλάβετε, τραβώντας το στόμα προς κάθε πλευρά τρεις φορές. (Αν έχετε πολύ βαθουλωμένα μάγουλα ή πάρα πολύ λεπτό πρόσωπο, επαναλάβετε αυτή την άσκηση πέντε ως έξι φορές για κάθε πλευρά).
Σημείωση: Η εικόνα είναι μόνο ένας γενικός οδηγός, αλλά μελετώντας την, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ενέργειές σας.
Σταθεροποίηση και πρόληψη της χαλάρωσης των βλεφάρων

(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Τοποθετήστε τέσσερα δάχτυλα τον κάθε χεριού επάνω στα βλέφαρα. Πιέστε τα δάχτυλα σταθερά στο κάτω μέρος τον φρυδιού, ακριβώς πάνω στην κόχη τον κόκαλου. Δοκιμάστε να κλείσετε τα βλέφαρα, αλλά συνάμα να προβάλλετε αντίσταση, σπρώχνοντας δυνατά τα φρύδια προς τα επάνω με τα τέσσερα δάχτυλα τον κάθε χεριού, καθώς θα κλείνουν τα μάτια. Κατά την ανόρθωση, τραβήξτε σταθερά τα φρύδια προς τα εξωτερικά τούς άκρα. Με αυτόν τον τρόπο Θα ασκηθεί ο μυς στη γωνιά τον κάθε ματιού, παράλληλα με την άσκηση των βλεφάρων. Το κλείσιμο των βλεφάρων αντίθετα στην πίεση Θα μοιάζει με παρατεταμένο αλλοιθώρισμα. Μείνετε μετρώντας μέχρι το έξι. Χαλαρώστε. Κατεβάστε τα χέρια. Επαναλάβετε έξι φορές.
Δυνάμωμα και λείανση των μυών των βλεφάρων

(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό).
Βεβαιωθείτε ότι τα μάτια, τα φρύδια και οι κρόταφοι έχουν επαλειφθεί καλά με κρέμα. Τοποθετήστε το δείχτη τον κάθε χεριού στην εξωτερική γωνία τον κάθε ματιού. Τοποθετήστε το δεύτερο ή μεσαίο δάχτυλο κάτω από το φρύδι, δυο ως τρία εκατοστά από το εξωτερικό άκρο, πάνω από το ψηλότερο σημείο τον τόξου τον φρυδιού. Πιέστε σταθερά και κρατήστε, καθώς Θα τραβάτε το δέρμα και τον αποκάτω μυ προς τούς κροτάφους. Κινήστε τη σάρκα προς τα άνω μέχρι που τα μάτια σας να φαίνονται λοξά. Καθώς θα τσιτώνετε τη σάρκα προς τα άνω, ανοιγοκλείστε τα μάτια σας έξι φορές. 'Όταν Θα κλείνετε τα μάτια, να τα κλείνετε σφιχτά. Θα νιώθετε τούς μυς να τραβάνε σκληρά κάτω από τα δάχτυλά σας, αλλά προσπαθήστε να μην αφήνετε τη σάρκα να γλιστρά. Ο δείχτης σας Θα γλιστράει πραγματικά λιγάκι κάθε φορά που θα κλείνετε σφιχτά τα μάτια σας, λόγω της κρέμας. 'Ύστερα από έξι κινήσεις των ματιών «κλείσε — άνοιξε» χαλαρώστε και αναπαυθείτε, κατεβάζοντας τα δάχτυλά σας. Αφού απένθητε μια δυο στιγμές, επαναλάβετε την άσκηση ανοίγοντας και κλείνοντας έξι φορές. Επαναλάβετε την άσκηση τέσσερις φορές, αριθμώντας έτσι 24 ανοιγοκλεισίματα των ματιών.Εξάλειψη γραμμών στις γωνίες των ματιών και κάτω από τα μάτια


(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Οι μύες στα πλάγια των ματιών είναι πολύ κοντά στο βολβό τον ματιού, γι' αυτό, όταν κάνετε αυτή την άσκηση, τοποθετήστε τα δάχτυλα ακριβώς στο εξωτερικό άκρο των ματιών. Μην τοποθετείτε τα δάχτυλα πάνω στα βλέφαρα και μην ασκείτε σ' αυτά κανένα τράβηγμα· απλώς η πίεση της τοποθέτησης τον δάχτυλου στο λεπτεπίλεπτο δέρμα μπορεί να το τραβήξει λίγο προς τα πίσω (προς τα αφτιά), καθώς τα βλέφαρα Θα τραβιούνται προς τη μύτη. Τοποθετήστε το δείχτη ή το μεσαίο δάχτυλο, ή και τα δύο δάχτυλα κάθε χεριού, στην εξωτερική γωνία του ματιού. Προσπαθήστε βαθμιαία να κλείσετε τα βλέφαρα σφιχτά. Αντισταθείτε στο κλείσιμο τον βλεφάρου με σταθερή αλλά απαλή πίεση τον τοποθετημένου δάχτυλου. (Για να επιτύχετε ένα καλό τράβηγμα τον μυός κάτω από το δάχτυλο, πρέπει να κλείσετε τα βλέφαρα σφιχτά, αλληθωρίζοντας). Καθώς κλείνουν τα βλέφαρα και τραβούν προς τη μύτη, σπρώξτε τα δάχτυλα πίσω ελαφρά προς κάθε αφτί. Θα αισθανθείτε αντίσταση του ματόφυλλου. Κρατήστε τη στάση μέχρι να μετρήσετε από 1-5. Χαλαρώστε, κατεβάζοντας τα χέρια. Επαναλάβετε το τράβηγμα αλληθώρισμα έξι φορές.
Λίφτινγκ και τόνωση όλων των μυών γύρω από τα μάτια

(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια και βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο και το μέτωπό σας έχουν καλυφθεί καλά με κρέμα. Τοποθετήστε τα δάχτυλα κάθε χεριού έτσι πού οι άκρες τούς να ακουμπούν ελαφρά στο κέντρο τον μετώπου και παράλληλα στη γραμμή των μαλλιών και των φρυδιών. Τα μήλα κάθε χεριού πρέπει να είναι κάτω από τα μάτια και ν' ακουμπούν ακριβώς επάνω στο ζυγωματικό οστό σε κάθε πλευρά τον προσώπου. Χρησιμοποιώντας μια πολύ απαλή Θωπευτική κίνηση, κινήστε τα δάχτυλα προς τα έξω και επάνω, ενώ τα μήλα τον χεριού θα πιέζουν ελαφρά τα ζυγωματικά οστά και Θα κινούν το δέρμα στο επάνω μέρος τον μάγουλού. Η κίνηση πρέπει να είναι ομαλή, απαλή και ανυψωτική. Επαναλάβετε έξι φορές.
Σχηματισμός των χειλιών

(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Αυτή είναι μια τρομερής άσκηση που θα στρογγυλέψει και Θα σφίξει τα χείλη, αποκαθιστώντας μια ομαλή γραμμή των χειλιών. Θα σταθεροποιήσει επίσης τον μυ γύρω από το στόμα και τη μύτη.
Αυτό το μέρος της άσκησης είναι για την ευλυγισία των χειλιών και των μυών γύρω από το στόμα και τη μύτη. Αναπνέοντας κανονικά, προφέρετε τα φωνήεντα: «Α», «Ο», «Η» , «Ου»
Αυτή η άσκηση Θα προλάβει τις μικρές κάθετες γραμμές που σχηματίζονται στο άνω χείλος. Θα βαθύνει επίσης και θα κάνει πιο αδρό το ωραίο αυλακάκι που τρέχει ανάμεσα στη μύτη και στο άνω χείλος, και θα βελτιώσει το γενικό σχήμα των χειλιών. Χρησιμοποιήστε μια επαρκή επικάλυψη με κρέμα στο άνω χείλος. Τοποθετήστε την άκρη τον δείχτη στη σχισμή, ή, στο κέντρο του άνω χείλους. Το σαρκώδες άκρο τον δαχτύλου πρέπει να
κρατηθεί με σιγουριά ακριβώς επάνω από την περισπωμένη του χείλους. Τοποθετήστε το μεσαίο δάχτυλο τον ίδιον χεριού στη γωνία της μιας πλευράς τον στόματος και τον αντίχειρα στην άλλη γωνία. Σύρτε τον αντίχειρα και το μεσαίο δάχτυλο μαζί, ζουλώντας τη σάρκα τον άνω χείλους με μια σταθερή κίνηση. Ο αντίχειρας και το μεσαίο δάχτυλο πρέπει να συναντούν το δείχτη στο αυλακάκι τον άνω χείλους. Μπορείτε, αν θέλετε, να κρατάτε το στόμα ελαφρά ανοιχτό έτσι που να μη σπρώχνεται το κάτω χείλος. Επαναλάβετε την άσκηση έξι φορές.
Αυτή εδώ η άσκηση είναι για ένα χείλος που έχει ήδη ζαρώσει. Χρησιμοποιήστε μπόλικη κρέμα στο άνω χείλος και πιέστε σταθερά όταν ισιώνετε τις ζάρες. Προσέξτε όμως να μην τεντώνετε ούτε να τραβάτε το δέρμα. Σημείωση: Να Θυμάστε ότι δεν πρέπει να κρατάτε το στόμα πολύ τσιτωμένο. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να διατηρείτε τους μυς τον άνω χείλους μαλακούς και εύκαμπτούς. Χαμογελάτε ελαφρά ώστε το άνω χείλος να ανασηκώνεται και να ακούμπα στα επάνω δόντια. Επαναλάβατε την άσκηση πέντε φορές.
Εξάλειψη γραμμών στα πλάγια του στόματος Ανόρθωση πεσμένων γωνιών τον στόματος


(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Για καλά αποτελέσματα σ' αυτή την άσκηση, οι μασέλες πρέπει να είναι ορθάνοιχτες και τα χείλη να σκεπάζουν τα δόντια. Η επιτυχία της ενέργειας εξαρτάται από τη σταθερότητα και το τέντωμα του μυός γύρω από το στόμα. Αυτός ο μυς πρέπει να καμφθεί, να Ανοίξτε το στόμα σας, κρατώντας τα χείλη σας όσο το δυνατόν πιο κλειστά. Τραβήξτε (όχι με, το χέρι) τα χείλη σας επάνω στο άνω και κάτω χείλος, χωρίς όμως να κλείσετε τις μασέλες σας. Αν το βρίσκετε δύσκολο να κρατήσετε τις μασέλες ανοιχτές, ενώ Θα τσιτώνετε τα χείλη επάνω στα δόντια, ίσως βοηθηθείτε αν τοποθετήσετε το χέρι σας γύρω από το μάγουλό σας και κρατήσετε την κάτω σιαγόνα κάτω, ενώ Θα τσιτώνονται τα χείλη για να πλησιάσουν. Αφού Θα έχετε ασκηθεί αρκετά και Θα έχουν δυναμώσει οι μύες τον στόματος και των χειλιών, θα είστε σε θέση να κάνετε την κίνηση χωρίς τη βοήθεια τον χεριού σας. Πλησιάστε τα χείλη σας πάνω από τις μασέλες και τα δόντια τόσο ώστε να είναι αρκετά ανοιχτά μόνο για να εισέλθει ανάμεσα στα χείλη σας το μικρό σας δάχτυλο (το στόμα σας θα έχει μια στάση σα να σφυράτε). 'Η ίσως να είναι πιο βολικό αν κάνετε σα να θέλετε να ψιθυρίσετε «Ο» με τις άκρες των χειλιών σας. Μετρήστε νοερά ως το 15, ενώ Θα Θέτετε τα χείλη σας στην παραπάνω Θέση και Θα τσιτώνετε τούς μυς τούς. Κρατήστε τα χείλη σε σφιχτή Θέση σφυρίγματος μετρώντας ως το πέντε. Επαναλάβετε τρεις φορές. σταθεροποιηθεί και να ανοικοδομηθεί για να εκλείψει η πτώση των γωνιών τον στόματος ή οι ρυτίδες που τυχόν έχουν σχηματιστεί γύρω απ' αυτή την περιοχή.
Εξάλειψη διπλού πηγουνιού

(Χρειάζεται κρέμα -2 λεπτά)
Επαλείψτε το πρόσωπο και το λαιμό σας προσεχτικά με κρέμα πριν από την άσκηση. Βρέξτε το πρόσωπο και το λαιμό με κρύο νερό για 4 - 5 λεπτά ύστερα απ' αυτές τις ασκήσεις. Αυτή η άσκηση είναι πενταμερής. 1. Λυγίστε το κεφάλι προς τα πίσω ωσότου ν' ακουμπήσει στο μέσο της ράχης. Συστείλατε τούς μυς στο μπροστινό μέρος τον λαιμού. Προσπαθήστε να τούς κάνετε άκαμπτούς και τεντωμένους. Κλείστε τα δόντια σας σφιχτά. Σφίξτε τα σαγόνια σας μέχρι που να πεταχτούν έξω οι χορδές τον λαιμού. Ανοίξτε και κλείστε τις μασέλες σας πέντε φορές. Ενώ κρατάτε το κεφάλι πίσω, κλείστε τις μασέλες· κρατάτε τα δόντια ενωμένα. 2. Σηκώστε το κεφάλι σας στην όρθια στάση, ενώ Θα κρατάτε τούς μυς τον λαιμού τεντωμένους. Σπρώξτε το κεφάλι σας προς τα πίσω, κρατώντας το πηγούνι κάτω, καθώς θα υψώνετε το κεφάλι. 3. Κρατήστε το λαιμό προς τα πίσω, με το πηγούνι κάτω. Στρίψτε το κεφάλι αριστερά τέσσερις φορές· έπειτα στρίψτε δεξιά επίσης τέσσερις φορές.

Ξεκουραστείτε, χαλαρώνοντας τούς μυς τον λαιμού. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 4 φορές, σύνολο 16 αριστερά και 16 δεξιά. 4. Λυγίστε το κεφάλι προς τα πίσω, τεντώνοντας τούς μυς. Τσιμπήστε τούς τεντωμένους μυς του διπλοσάγονου με τον αντίχειρα και με τον δείχτη. Συνεχίστε το τσίμπημα μέχρι πού να ζεσταθεί το λίπος και να κοκκινίσει το δέρμα. (Τσιμπάτε κρατώντας το κάτω από το δέρμα μαξιλαράκι τον λίπους· μην τραβάτε το δέρμα τσιμπώντας πάρα πολλή σάρκα κάθε φορά). 5. Κρατώντας το κεφάλι σας προς τα πίσω, λυγίστε τον δείχτη μέχρι πού η πρώτη και η δεύτερη άρθρωση να σχηματίσουν ορθές γωνίες. Θα χρησιμοποιήσετε το τμήμα των κόμπων για το επόμενο μέρος της άσκησης. Ακολουθώντας τη γραμμή κάτω από τη σιαγόνα, κινήστε τούς κόμπους του λυγισμένου δείχτη από το κέντρο του πηγουνιού προς το αφτί. Μην σπρώχνετε ή τραβάτε το δέρμα • το αποτέλεσμα Θα πρέπει να είναι ένα λειαντικό μασάζ. Σημείωση: Κρατήστε το δέρμα απαλό και ευλύγιστο, χρησιμοποιώντας λιπαντική κρέμα, καθώς Θα αφαιρείτε το μαξιλαράκι τον λίπους. Η προσεχτική διέγερση και Θρέψη τον Θα προλάβει τις ρυτίδες, καθώς θα εξαφανίζεται το διπλοσάγονο
Πώς Θα σφίξει το διπλό πηγούνι

(Χρειάζεται κρέμα -1 λεπτό)
Επαλείψτε το λαιμό με κρέμα προσεχτικά. Τοποθετήστε τις άκρες των δαχτύλων τον δεξιού χεριού στη βάση τον λαιμού, οπού ο λαιμός συναντά τούς ώμους και κατευθείαν κάτω από το πηγούνι.

Χρησιμοποιώντας μια κυκλική κίνηση, όπως δείχνει η εικόνα, κινήστε το χέρι προς τα δεξιά και άνω μέχρι πού τα δάχτυλα να φτάσουν κάτω από το δεξιό αφτί. Ξαναφέρετε τα δάχτυλα κάτω κατά τον ίδιο τρόπο στη βάση του λαιμού. Επαναλάβατε πέντε φορές. Χαλαρώστε. Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική και κυκλική κίνηση, μαλάξτε την αριστερή πλευρά τον λαιμού από τη βάση ως το αφτί, και πάλι πίσω. Επαναλάβετε την άσκηση πέντε φορές. Τοποθετήστε τις ράχες των δαχτύλων, τούς κόμπους, μαζί κάτω από το πηγούνι. Σύρτε τούς κόμπους στρωτά επάνω προς τ' αφτιά. Σταματήστε κάτω από τούς λοβούς των αφτιών. Επαναλάβετε δέκα φορές. Αφού τελειώσετε αυτές τις ασκήσεις, βάλτε στο λαιμό σας κρύο νερό, πεταχτό στην αρχή και έπειτα με ένα βρεγμένο πανί επί πέντε περίπου λεπτά, για να τονωθούν και να διεγερθούν οι ιστοί. Το Βασικό Πρόγραμμα είναι τώρα κτήμα σας: μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ειδικές ανάγκες σας ή να το χρησιμοποιήσετε ως ένα προληπτικό σχέδιο διατήρησης της σταθερότητας τον προσώπου σας. Συνεχίστε να ξαναδιαβάζετε τις ασκήσεις ώστε να τις απομνημονεύσετε και να κάνετε όλες τις κινήσεις με άνεση. Ελέγξτε τις Θέσεις των δαχτύλων σας εμπρός σ' έναν καθρέφτη για να είστε βέβαιοι ότι η τοποθέτηση και η κίνησή τούς Θα σας φέρει τα ταχύτερα αποτελέσματα στο συντομότερο χρόνο.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.