Για να διατηρηθεί το φρέσκο ψάρι:
- Το καθαρίζουμε
- Το πλένουμε κάτω από τη βρύση
- Το στεγνώνουμε
- Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο
- Το βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες.
Υπάρχει κι άλλος τρόπος:
- Λιώνουμε 2 κομμάτια ζάχαρη σε μισό λίτρο ξύδι και βουτάμε μέσα ένα πανί
- Ψεκάζουμε το πανί με χοντρό αλάτι
- Τυλίγουμε το ψάρι με το πανί
- Βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες
- Το καθαρίζουμε
- Το πλένουμε κάτω από τη βρύση
- Το στεγνώνουμε
- Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο
- Το βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες.
Υπάρχει κι άλλος τρόπος:
- Λιώνουμε 2 κομμάτια ζάχαρη σε μισό λίτρο ξύδι και βουτάμε μέσα ένα πανί
- Ψεκάζουμε το πανί με χοντρό αλάτι
- Τυλίγουμε το ψάρι με το πανί
- Βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου