Latest News

Μεγάλοι πόροι στο δέρμα,Μειώστε τους

Όλοι μας έχουμε πόρους στο δέρμα οι οποίοι κρατούν την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και απαλή μέσω της παραγωγής λαδιού, αλλά όταν καμιά φορά κοιταζόμαστε στον καθρέφτη ευχόμαστε να μη φαίνονταν τόσο μεγάλοι.


Διαβάστε παρακάτω μερικές τεχνικές που θα μειώσουν την εμφάνιση και το μέγεθος των μεγάλων πόρων του δέρματος στο πρόσωπο.

• Να καθαρίζετε σχολαστικά το πρόσωπό σας πριν πέσετε για ύπνο και στη συνέχεια με ένα κομμάτι βαμβάκι να εφαρμόζετε toner ώστε να καθαρίζουν πολύ καλά τα υπολείμματα ρύπων, μακιγιάζ και ιδρώτα από τους πόρους.

• Να επιλέγετε προϊόντα προσώπου με βάση στυπτικά βότανα και toner από εκχύλισμα χαμομηλιού, μυριόφυλλα, φύλλα λωτού ή οργανικό μηλόξυδο που συσφίγγουν τους πόρους.

• Να πλένεστε αρχικά με ζεστό νερό έτσι ώστε να ανοίγουν οι πόροι για να καθαρίσουν καλά και στο τέλος να ρίχνετε κρύο νερό ή να περνάτε ένα παγάκι από όλο το πρόσωπό σας για να σφίξουν οι πόροι.

• Να βάζετε ενυδατική κρέμα με SPF.

• Να χρησιμοποιείτε προϊόντα προσώπου που ελέγχουν τη λιπαρότητα και να τα εφαρμόζετε μόνο στις περιοχές που χρειάζεται και όχι σε όλο το πρόσωπο.

• Να εφαρμόζετε πάντα μία βάση για το μακιγιάζ σας πριν το make up το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείτε με προσοχή γιατί αν βάλετε υπερβολική ποσότητα, θα τονίσει τους μεγάλους πόρους σας.

• Φτιάξτε κάποιες σπιτικές συνταγές ομορφιάς:
1) Βυθίστε ένα βαμβάκι σε χυμό ντομάτας και απλώστε τον σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε το να δράσει για 5-10 λεπτά και ξεβγάλτε με δροσερό νερό.
2) Φτιάξτε μία μάσκα από ένα ασπράδι αυγού και ½ κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε τα πολύ καλά, βάλτε τη στο πρόσωπό σας και αφήστε τη να σφίξει.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.