Latest News

Έξυπνα κόλπα ομορφιάς για τις… «αναποδιές» της στιγμής

Έχετε ένα ραντεβού και εκεί που είστε έτοιμη, ντυμένη και μέσα στον ενθουσιασμό, τσουπ βλέπετε στο πρόσωπό σας ένα αντιαισθητικό σπυράκι και σας πιάνει πανικός. Ψυχραιμία κορίτσια, δεν έγινε και τίποτα, όλα διορθώνονται με μερικά έξυπνα tips.

. Το ανεπιθύμητο σπυράκι




Σε όλες μας έχει τύχει να κοιμόμαστε με πεντακάθαρη επιδερμίδα και ξαφνικά να ξυπνάμε με… ένα αντιαισθητικό και ενοχλητικό σπυράκι. Η λύση είναι απλή. Πιέστε απαλά πάνω στο σπυράκι ένα παγάκι για να υποχωρήσει η φλεγμονή και μετά ακολουθείστε μια αγωγή με υπεροξείδιο του βενζολίου για να ξεραθεί και να καταπολεμηθούν τα βακτήρια.

 Ατέλειες στο τεχνητό μαύρισμα




Το καλοκαίρι έφτασε κι εσείς δεν έχετε καταφέρει να βγείτε ακόμα στην παραλία για λίγη ηλιοθεραπεία. Καταφεύγετε στα προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος, όμως βλέπετε ότι υπάρχουν ατέλειες στην εφαρμογή τους στο σώμα σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ένα καλό pealing πριν βάλετε το προϊόν και καλή ενυδάτωση κυρίως στους αγκώνες και τα γόνατα. Απλώστε καλά το προϊόν, αφήστε το να στεγνώσει καλά και φορέστε ριχτά, βαμβακερά ρούχα.

. Νύχια που σπάνε εύκολα ή ξεφτισμένα




Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα σπασμένα ή ξεφτισμένα νύχια. Με το που σπάσει το νύχι σας καλό είναι να το κόψετε, αλλιώς προσπαθήστε να το… «γεμίσετε» με λίγο μανό στο ίδιο χρώμα. Για να μην σπάνε εύκολα δε τα νύχια σας καλό είναι να τους βάζετε καθημερινά κρέμα που τα θρέφει και εμποδίζει και τις παρανυχίδες.

 Εγκαύματα από τον ήλιο




Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που αποκτήσετε ένα σοβαρό έγκαυμα από τον ήλιο είναι να πάρετε μια ασπιρίνη και να απλώσετε στο σημείο του εγκαύματος κομπρέσες από γάλα και νερό. Θα πρέπει να βάζετε πολύ ενυδατική και αν όλα αυτά δεν κάνουν τίποτα η παλιά καλή συνταγή της γιαγιάς που κάνει θαύματα. Ποια; Μα φυσικά το γιαούρτι.

 Λαδωμένα μαλλιά




Αν τα μαλλιά σας λαδώνουν πολύ μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα. Πρώτον όταν λούζεστε να κάνετε απαλό μασάζ με το σαμπουάν πίσω από τα αυτιά και στο τέλος του λαιμού, όπου είναι τα πιο λιπαρά σημεία του δέρματος. Μπορείτε επίσης με λίγο βαμβάκι να βάλετε στο κεφάλι σας έλαιο αμαμήλης ή αν βιάζεστε πολύ να τα πιάσετε αλογοουρά και να βάλετε πολύ λακ που θα τους δώσει λάμψη. 

 Πρόβλημα με τον ιδρώτα






Αν ιδρώνετε πολύ εύκολα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι αρχίστε να χρησιμοποιείτε δύο φορές την ημέρα ένα πολύ καλό deodorant. Βέβαια αν τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ο γιατρός σας μπορεί να σας γράψει κάποια ειδικά χάπια για την καταπολέμηση της εφίδρωσης.

 Ταλαιπωρημένα μάτια και μαύροι κύκλοι




Οι μαύροι κύκλοι και τα κουρασμένα μάτια είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές κυρίες. Οι ειδικοί προτείνουν να ενυδατώνετε πολύ καλά την περιοχή γύρω από τα μάτια και να χρησιμοποιείτε ελαφρύ foundation για να καλύπτετε τους μαύρους κύκλους.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.