Latest News

Μη-επεμβατικό Lifting με υπερηχους! Το νεο Lifting!


Το κέντρο Laser και Ιατρικης Αισθητικης Neotis φερνει στην Ελλαδα το πρωτο συστημα Εστιασμενων Υπερηχων Ulthera το οποιο τα τελευταια 2 χρονια εχει κατακτησει την Αμερικη, Ευρωπη και Ασια και εχει μονοπωλησει το ενδιαφερον της ιατρικης κοινοτητας και των πιο γνωστων media.

Η Ultherapy ειναι μια νεα, πρωτοποριακη και μοναδικη μη-επεμβατικη θεραπεια που χρησιμοποιει υπερηχους για lifting και τονωση του χαλαρου δερματος χωρις ερεθισμους και χρονο αναρρωσης.

    • Ειναι η πρωτη και μοναδικη συσκευη που εχει παρει εγκριση FDA στις ΗΠΑ για ''μη -επεμβατικο lifting'' του προσωπου και των ματιων.
    • Ειναι η πρωτη και μοναδικη συσκεθη που χρησιμοποιει την τεχνολογια DeepSEE η οποια επιτρεπει στον γιατρο να βλεπει κατα την διαρκεια τησ θεραπειας τις στιβαδες του δερματος και των μυων και να στοχευει-θεραπευει σε συγκεκριμενα βαθη και κυριως στα βαθυτερα στρωματα που στηριζουν την επιδερμιδα, χωρις να επηρρεαζει τις ανωτερες στιβαδες. Η τεχνολογια αυτη δινει ακριβεια και ασφαλεια στην θεραπεια.
    • Για πρωτη φορα, με την τεχνολογια Ulthera, επιτυγχανουμε ορατο lifting και συσφιξη του δερματος εστιαζοντας σε πρωτη φαση την ενεργεια με ακριβεια στα βαθυτερα στρωματα του συνδετικου ιστου και των μυικων στιβαδων και στο γνωστο SMAS, στην στιβαδα εκεινη που τεντωνουμε σε ενα χειρουργικο face-lift. Η συρρικνωση που γινεται στα βαθυτερα στρωματα οδηγει σε μια αμεση συσφιξη και τελικα σε ορατο liftin. Με ενα δευτερο περασμα, ο γιατρος στοχευει επιλεκτικα σε ενα επιφανειακοτερο επιπεδο, στην βαθυτερη στιβαδα του δερματος, διεγειροντας την παραγωγη κολλαγονου.
    • Ειναι η πρωτη φορα που μιλαμε για θεραπεια που στοχευει επιλεκτικα και με απολυτη ακριβεια σε πολλαπλα επιπεδα , επιτυγχανοντας ενα 3D( τρισδιαστατο) φυσικο και σταδιακο <<χτυσιμο>> του προσωπου. Τα ζυγωματικα επανερχονται στην αρχικη τους θεση, το περιγραμμα του προσωπου επαναδημιουργειται, το διπλοσαγονο μαζευει και τα βλεφαρα ανοιγουν. Ειναι επισης μια εξαιρετικη θεραπεια για την διορθωση των ρυτιδων στο ανω χειλος.


Μετα απο μια θεραπεια Ultherapy η βελτιωση ξεκινα αμεσα με ενα ορατο φρεσκαρισμα της επιδερμιδας και μια ηπια συσφιξη. Ακριβως ομως οπως και μετο χτισιμο των μυων, το χτισιμο του κολλαγονου, το οποιο θα δημιουργησει το επιθυμητο lifting και την τονωση, ολοκληρωνεται σταδιακα τους επομενους 2-3 μηνες μετα την θεραπεια.
Περισσοτερα για την Ultherapy:

Η Ultherapy αποτελει μια νεα πρωτοποριακη κατηγορια στον τομεα της ιατρικης αισθητικης και
του μη-επεμβατικου lifting των ιστων.Ξαφνικα μιλαμε για μια θεραπεια του δερματος σε πολλαπλα επιπεδα χωρις χειρουργειο και χωρις χρονο αναρρωσης!
Η Ultherapy διεγειρει τον φυσικο μηχανισμο του οργανισμου μας να ανανεωνει το <<κουρασμενο>> κολλαγονο και να το αναπληρωνει με φρεσκο, νέο κολλαγονο.
Μια θεραπεια του προσωπου και του λαιμου διαρκει περιπου 60 λεπτα και αμεσως μετα την θεραπεια δεν υπαρχει ερεθισμος και δεν απαιτειται χρονος αναρρωσης.Ειναι μια θεραπεια που μπορει να γινει και κατα την διαρκεια των καλοκαιρινων μηνων καθως η δραση των υπερηχων δεν επηρεαζεται απο την ηλιακη ακτινοβολια.Η θεραπεια επιμερους περιοχων του προσωπου(πχ ματια,ανω χειλος,ρινοπαρειακες..)διαρκει λιγοτερο,περιπου 30 λεπτα.
Μια μονο θεραπεια είναι αρκετη για να μας δωσει το επιθυμητο αποτελεσμα lifting και συσφιξης.Αποτελει την καλυτερη εναλλακτικη για τα ατομα που θελουν να διορθωσουν την χαλαρωση του προσωπου, του λαιμου και των ματιων τους χωρις να υποστουν την διαδικασια ενός χειρουργικου lifting.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.