Latest News

Χείλη για φίλημα! Δεν ξεχνάμε και τη δική τους φροντίδα!

Featured_istock_000021067844medium                                                                                              Κάθε φορά που με ρωτάνε τί περιέχει το νεσεσέρ της τσάντας μου, η απάντηση είναι πάντα ίδια: concealer, μαύρο μολύβι ματιών και φυσικά, lip balm.
Τα καλά ενυδατωμένα χείλη είναι για μένα προτεραιότητα και δεν έχει σημασία τι εποχή του έτους είναι, αν και το καλοκαίρι με την έντονη ακτινοβολία  έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για εντατική περιποίηση.
Τα χείλη είναι εξαιρετικά ευαίσθητο μέρος του προσώπου μας και τα πιο κοινά προβλήματα που  παρατηρούνται είναι η έντονη ξηρότητα, το σκάσιμο και η διχρωμία. Πολύ συχνά, όμως, ξεχνάμε ότι αποτελούν ένα πολύ ελκυστικό μέρος του προσώπου, ειδικά για τις γυναίκες, και όσο πιο καλοσχηματισμένα, λαμπερά και υγιή είναι, τόσο πιο πολλά βλέμματα τραβάνε.
Μην ανησυχείτε! Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετεpillow soft lips”, σκεφτείτε το όνομα  Angelina Jolie”,πολύ απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Απλά βήματα γιααπόλυτη προστασία

1.Μην γλείφετε τα χείλη σας όλη την ώρα! Το μόνο που καταφέρνετε είναι  προσωρινή ανακούφιση και ενυδάτωση στα ξηρά χείλη. Οι χημικές ουσίες που εμπεριέχονται στο σάλιο διαταράσσουν  το φράγμα της επιδερμίδας,  γεγονός  που οδηγεί σε ερεθισμούς, ερυθρότητα και ξεφλούδισμα(σκάσιμο).
2.Κάνετε συχνή απολέπιση στα χείλη σας. Βουτήξτε μια απλή οδοντόβουρτσα σε βαζελίνη, και στη συνέχεια, βουρτσίστε με μεσαία πίεση  τα χείλη σας, για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Εναλλακτικά, ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μέλι με αρκετή ζάχαρη μέχρι το μίγμα να γίνει παχύρευστο-όπως η υφή ενός scrub- και τρίψτε το στα χείλη σας με μία οδοντόβουρτσα. Η απολέπιση θα τα αφήσει μαλακά και θα τα κάνει να φαίνονται υγιή.
3.Προστατεύετε τα χείλη σας από τον ήλιο. Προσπαθήστε να αποφεύγετε  την  υπερβολική έκθεση στον ήλιο, καθώς  η ακτινοβολία μπορεί να απορροφήσει  την υγρασία από τα χείλη σας και να τα στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε σε καθημερινή βάση, όλο το χρόνο, ένα άοσμο lip balm με SPF 15 κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν περνάτε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, τότε σιγουρευτείτε ότι το «κραγιόν» σας είναι 2 σε 1, ενυδατικό και με δείκτη προστασίας.

Beauty tips

“Όταν το μολύβι χειλιών χρησιμοποιείται σωστά και διακριτικά, μπορεί να κάνει θαύματα”. Για να προσθέσετε όγκο και να αυξήσετε το χρόνος διάρκειας του κραγιόν σας, διακριτικά βάψτε με ένα ουδέτερου  χρώματος μολύβι πάνω από την εξωτερική άκρη των χειλιών σας. Ανεξάρτητα από το χρώμα του κραγιόν που θα επιλέξετε (ακόμη και κόκκινο), πάντα χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο μολύβι, καθώς, “δεν θέλετε το περίγραμμα των χειλιών σας να είναι πολύ εμφανές(ψεύτικο)."
"Ένα nude χρώμα κραγιόν,  μπορεί να κάνει τα δόντια να φαίνονται κίτρινα και να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά”. Προτιμήστε κραγιόν σε ζεστές αποχρώσεις του τριαντάφυλλου για να μιμηθείτε το φυσικό χρώμα που έχουν τα χείλη στις νεαρές ηλικίες.
''Gloss ή Όχι? “ Τα κραγιόν αντέχουν  για μεγάλο χρονικό διάστημα και  κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα”. Αφήστε καλύτερα τα  Gloss για τους εφήβους και τις γυναίκες ηλικίας '20 και '30."http://www.advancehealth.gr

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.