Latest News

Διατροφικα μυστικα για καλυτερη υγεια

diatrofika-mystika-gia-kalyteri-ygeia-womansites-roula.blogspot.gr
Μάθετε πώς μπορείτε με απλές, καθημερινές συνήθειες να βελτιώσετε  την διατροφή και την υγεία σας.

Βάζετε διπλή ποσότητα ντομάτας στα σάντουιτς 'Έτσι, προ­σλαμβάνετε περισσότερο λυκοπένιο, το ο­ποίο είναι αντιοξειδωτικό και συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην καλή λειτουργία της καρ­διάς και στην πρόληψη του καρκίνου.

Τρώτε τη φλούδα των φρούτων (αρκεί να είναι βιολογικής καλ­λιέργειας). Αφαιρώντας την χάνετε πολλά διατροφικά στοιχεία και φυτικές ίνες. 'Όσον αφορά στα πορτοκάλια, βγάζετε την φλούδα αλλά προσπαθήστε να αφήνετε την άσπρη μεμβράνη ακριβώς κά­τω από αυτήν. Περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες.

Μην ξεχνάτε το κρεμμύδι Κι αυτό γιατί έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και είναι η καλύτερη πηγή φλαβονοειδών. Προσθέστε το στην πίτσα, τα χάμπουργκερ, το σουβλάκι, τις σαλάτες κ.τ.λ.

Πίνετε 2 ποτήρια νερό μετά από fast food Χάμπουργκερ, πατάτες τηγανητές, κλαμπ σάντουιτς: όλα είναι γεμάτα λιπαρά και νά­τριο. Αν και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι με το λίπος από την στιγ­μή που το έχετε καταναλώσει, ωστόσο μπορείτε να αποβάλετε το επιπλέον νάτριο πίνοντας άφθονο νερό.

Μειώστε το λίπος 'Ένας εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε το λί­πος από τα μακαρόνια με κιμά είναι ο εξής: 'Όταν σοτάρετε τον κι­μά, βάλτε τον σε ένα πιάτο στο οποίο θα έ­χετε στρώσει 2-3 χαρ­τιά κουζίνας. Σκεπά­στε τον με άλλη μία χαρτοπετσέτα. Θα α­πορροφήσει το λίπος.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.