Latest News

Μανικιούρ βήμα βήμα για άψογο αποτέλεσμα


manikioyr-vhma-vhma

Θέλετε χέρια άψογα και περιποιημένα; Λίγα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας αρκούν για να τα αποκτήσετε.Γι αυτό σκεφτήκαμε να σας βοηθήσουμε με μερικά μαθήματα μανικιούρ.Ακολουθήστε 8 απλά βήματα και να είσαστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και θα σας αποζημιώσει!
Για το μανικιούρ βήμα βήμα θα χρειαστείτε: πετσέτα προσώπου, μπολ με χλιαρό νερό, νυχοκόπτη, λάδι για πετσάκια και παρανυχίδες, ξυλάκι για πετσάκια, πενσάκι, λίμα, ενυδατική κρέμα χεριών, λίγο βαμβάκι, buffer (η πλατιά λίμα για την επιφάνεια των νυχιών), ασετόν, σκληρυντική Βάση (base coat), βερνίκι, γυαλιστικό (top coat).
Βήμα 1. Ξεκινάτε κόβοντας και λιμάροντας τα νύχια, για να πάρουν το επιθυμητό σχήμα. Φροντίζετε ώστε το μήκος των νυχιών να είναι ομοιόμορφο και, κατόπιν, με μια χάρτινη λίμα διαμορφώνετε τις γωνίες που μπορεί να είναι τετραγωνισμένες ή οβάλ.
Τίρ: Λιμάρετε πάντα πλάγια και προς μία κατεύθυνση για να έχετε άψογο αποτέλεσμα.
Βήμα 2. Στη συνέχεια βυθίζετε τα δάχτυλα στο χλιαρό νερό για 3-4 λεπτά, να μουλιάσουν.
Tip: Αποφύγετε να μουλιάζετε τα χέρια πριν από το λιμάρισμα, διότι είναι πολύ πιθανό να αφυδατωθούν και να ξεφλουδίσουν οι άκρες των νυχιών.
Βήμα 3. Αφού στεγνώσετε τα νύχια με πετσέτα, απλώνετε το ειδικό λάδι για τις παρωνυχίδες και το αφήνετε το 1 λεπτό να δράσει.
Βήμα 4. Με τα ειδικά ξυλάκια και απαλές κινήσεις (για να μην τραυματιστείτε) σπρώχνετε τα πετσάκια προς τα έξω, μέχρι να ανασηκωθούν. Τα απομακρύνετε με το ειδικό πενσάκι.
Βήμα 5. Με το buffer λιμάρετε προσεκτικά την επιφάνεια των νυχιών, ώστε να είναι απολύτως λεία όταν Θα απλώσετε το βερνίκι.
Tip: Αν επιμείνετε, υπάρχει κίνδυνος να λεπτύνει υπερβολικά το νύχι.
Βήμα 6. Απλώνετε την ενυδατική κρέμα χεριών και στη συνέχεια με λίγο Βαμβάκι και ασετόν αφαιρείτε τα τελευταία ίχνη λιπαρότητας από την επιφάνεια των νυχιών.
Βήμα 7. Απλώνετε τη σκληρυντική βάση και περιμένετε 1 λεπτό για να σταθεροποιηθεί. Στη συνέχεια απλώνετε το βερνίκι σε δύο διαδοχικές στρώσεις. Σε περίπτωση που το βερνίκι σάς «ξεφύγει», διορθώνετε με μια μπατονέτα ή ένα ξυλαράκι βουτηγμένο σε ασετόν.
Βήμα 8. Ολοκληρώνετε το μανικιούρ με ένα top coat (γυαλιστικό). Στο εμπόριο Θα βρείτε ειδικά προϊόντα που σταθεροποιούν το βερνίκι, το προστατεύουν και το βοηθούν να στεγνώσει πιο γρήγορα. Απλώνετε μία στρώση κατά μήκος του νυχιού.
Πηγή:

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.