Υλικά:Για 4 με 6 μερίδες
1 κουνέλι 2 με 2,5 κιλά
100 γρ. λάδι
250 γρ. δαμάσκηνα ξερά
1/2 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι ξερό
2 με 3 σκελίδες σκόρδο
2 με 3 κουταλιές σέλινο ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές καρότο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού
Λίγο δεντρολίβανο
100 γρ. ξίδι κόκκινο
100 γρ κρασί κόκκινο
αλάτι
πιπέρι
λίγο αλεύρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, τον πλένουμε και τον βάζουμε σε λεκάνη με νερό και ξίδι σε ίση αναλογία,
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή>>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου