Latest News

Η μοδα στα γυαλιά ηλίου 2011


Η μόδα στα γυαλιά ηλίου, αυτή την περίοδο, δίνει στους λάτρεις αυτού του καλοκαιρινού αξεσουάρ πολλές επιλογές, αλλά προτείνει κυρίως αυτά σε στιλ retro και κλασικό.
Σκελετός με χρώμα
Τα δημοφιλή της προηγούμενης σεζόν κρύσταλλοι, λογότυπα και μεταλλικοί σκελετοί έχουν χάσει τώρα πια τη σημασία τους.
Αντ 'αυτού, τη θέση όλων αυτών των διακοσμητικών στοιχείων αυτό το καλοκαίρι, αναλαμβάνουν τα trendy χρώματα του σκελετού. Τα γνωστά εμπορικά σήματα στην τρέχουσα σεζόν προσφέρουν όλων των ειδών τις παραλλαγές : φωτεινά χρώματα, ζουμερά και σκούρα χρώματα, σχέδιο με μωσαϊκό αποτέλεσμα.                                                                                                         Μεγάλα
Η Victoria Beckham είναι πάντοτε "in" και ως εκ τούτου τα περίφημα γυαλιά της, "κρύβω το μισό μου πρόσωπο" παραμένουν ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ.
Κι αυτό μας συμφέρει, διότι τα μεγάλα γυαλιά εκτός του ότι βοηθούν σημαντικά στη δημιουργία του κατάλληλου στιλ, αλλά αποτρέπουν την πρόωρη εμφάνιση μικρών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο.
Το σχήμα μπορεί να είναι οποιοσδήποτε - τετράγωνο, οβάλ, στρογγυλό. Διαλέξτε άφοβα αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας πρόσωπο.
Στρόγγυλα
Γυαλιά με στρογγυλή φόρμα έχουν φορέσει οι πάντες, από τον John Lennon μέχρι Whoopi Goldberg. Αλλά αυτό το σχήμα έχει άδικα ξεχαστεί για αρκετές εποχές.
Τον τελευταίο καιρό όμως έχει καταστεί και πάλι δημοφιλής. Οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας - από τον ελαφρώς συντηρητικό Ralph Lauren μέχρι και το μοντέρνο και δημιουργικό Dries Van Noten - κυκλοφόρησαν συλλογές με στρόγγυλα γυαλιά.
Η μόνη πρακτική συμβουλή που θα ήθελα να δώσω και είναι πολύ σημαντική στην περίπτωση τέτοιων γυαλιών ηλίου - μην τα φοράτε, αν έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου.
Πιλότοι
Γυαλιά "Aviator" από καιρό έχουν πάψει να είναι απλώς ένα αξεσουάρ. Αυτό είναι ένα πραγματικό κλασικό κομμάτι μόδας. Σήμερα τα φορούν όλοι - από την Angelina Jolie μέχρι και τη γειτόνισσά σας.
Σήμερα, γυαλιά "Aviator", υπάρχουν σχεδόν σε κάθε συλλογή κατασκευαστή οπτικών. Κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές πειραματίζονται με το υλικό του σκελετού, με το χρώμα του γυαλιού, αλλά το σχέδιο «σταγόνας» παραμένει αμετάβλητο. Δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι τα «Aviator» έχουν αμέτρητους οπαδούς, καθώς αυτό το σχήμα γυαλιών είναι απολύτως πρακτικό και ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε σχήμα προσώπου και σε άνδρες και σε γυναίκες!                      Γεωμετρικά
Ένα ενδιαφέρον trend αυτή την εποχή - γυαλιά με γεωμετρικά σχήματα. Αν θέλετε να δώσετε στην εικόνα σας "γωνίες" και ευθύτητα, τότε αυτά τα γυαλιά θα κάνουν αυτό που θέλετε καλύτερα από όλα τα άλλα.
Ωστόσο, προσέξτε, πρέπει να επιλέξετε και την κατάλληλη ενδυμασία - retro-φορέματα, μπλούζες με περίεργα σχέδια, σακάκια με τριγωνικούς ώμους της δεκαετίας του 80.
«Πεταλούδα»
Αυτή τη σεζόν, η θρυλική μορφή της «πεταλούδας» έφερε μια πραγματική αναγέννηση, αφού μετά την τελευταία εμφάνιση στη συλλογή Prada στο αξεσουάρ δόθηκε μια νέα ώθηση.
Το πρωτότυπο και πολύ κομψό σχήμα αυτή τη σεζόν, δίνεται ως μια σύνθεση του ρετρό και του μοντέρνου σχεδιασμού. Κατάλληλο για κάθε τύπο προσώπου και συνδυάζεται υπέροχα με μεταξωτά μαντίλια

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.