Latest News

Ενυδάτωση προσώπου



ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Προσπαθήστε να την βάλετε στο πρόγραμμα σας. Η ενυδάτωση θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική όταν θα έχει προηγηθεί απολέπιση. Μπορείτε να την κάνετε με πολύ απλό τρόπο τη στιγμή που απολαμβάνετε το μπάνιο σας, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη κρέμα scrub για τον τύπο του δέρματος σας.                   

ΥΓΡΑΣΙΑ

Αποτελεί το Α και το Ω της καλής υγείας και λάμψης του προσώπου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αλλά θα σας συμβούλευα να ρωτήσετε γι’αυτό την αισθητικό σας που γνωρίζει καλύτερα τις απαιτήσεις του δέρματος σας.
                                                                                                             Είναι υπεύθυνη να σας δώσει την κατάλληλη ενυδατική κρέμα που δεν θα προκαλέσει λιπαρότητα η οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα ο σωστός συνδυασμός περιποίησης με προϊόντα στο σπίτι και θεραπειών στο ινστιτούτο θα σας δώσουν πραγματικά τέλεια αποτελέσματα!
                                                                                                ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

Το ξέρετε ότι οι ελεύθερες ρίζες είναι υπεύθυνες για την γήρανση μας;

Ότι αυτές είναι μόρια οξυγόνου που τους λείπει ένα ηλεκτρόνιο και που ψάχνουν να το πάρουν από τα κύτταρα μας;

Ότι για αυτό το λόγο  δημιουργούν φθορές στις μεμβράνες των κυττάρων μας και έτσι χάνουμε την υγρασία μέσα από το δέρμα μας;

Το θετικό είναι ότι για όλα αυτά υπάρχουν λύσεις. Οι κατάλληλες αγωγές  και προϊόντα σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή μπορούν να κάνουν θαύματα!                                                           

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.