Latest News

Ανανεωθείτε!


                                                                                      Ανανεωθείτε! Χαρίστε μερικά λεπτά αναζωογόνησης καθημερινά στον εαυτό σας κάνοντας πράξη απλά μικρά μυστικά ομορφιάς.
Μυστικά ομορφιάς που μάζεψα από φίλες, από αισθητικούς και από μένα κατά κύριο λόγο! Βάλτε τα στη ζωή σας και κάντε τα πράξη. Εάν έχετε και εσείς το δικό σας μικρό μυστικό ομορφιάς στείλτε το μας για να το μάθουμε και οι υπόλοιπες.                                                                                                                          

Βάψιμο αναλλοίωτο για ώρες                                                                                                        

 Βάφεστε τέλεια αλλά μετά από μια δύο ώρες πρέπει να τρέχετε για να βρείτε καθρέπτη να ανανεώσετε το ρουζ σας~ Οι σκιές, το κραγιόν και το ρουζ είναι τα προϊόντα που αλλοιώνονται πιο εύκολα.

Αρχικά 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε το βάψιμο σας θυμηθείτε σε καθαρό πρόσωπο να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα και να περιμένετε να την απορροφήσει το δέρμα σας.
Βαφτείτε κανονικά και λίγο πριν αφήσετε τον καθρέπτη σας ελεύθερο πάρτε την αγαπημένη σας λακ και ψεκάστε 2 φορές μόνο με τεντωμένο το χέρι σας από ψηλά ώστε να πέσουν μερικές σταγόνες της σε όλο το μήκος του προσώπού σας.
Η λακ θα κρατήσει τις βαφές αναλλοίωτες στο πρόσωπο σας για περισσότερη ώρα απ' όση φαντάζεστε.
Όσο για το κραγιόν σας θυμηθείτε να ταμπονάρετε λίγο make up στα χείλη σας πριν το απλώσετε. Θα αυξήσει αρκετά τη διάρκεια του.                                                         

Ξεβαφτείτε σωστά                                                                                                                            Απλώστε την κρέμα που ξεβάφεστε σε σημεία του προσώπού σας με τα χέρια σας και σκουπίστε με καθαρό βαμβάκι ξεκινώντας από το κούτελο και φτάνοντας στο πηγούνι για 2 με 3 φορές.

Τα μάτια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, διότι λάθος κινήσεις σας (τραβώντας τις άκρες των ματιών σας για παράδειγμα ή τρίβοντας τα μάτια σας) μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα και τα πρώτα στάδια εμφάνισης ρυτίδων.
Απλώστε επάνω σε δύο δίσκους καθαρισμού λίγη κρέμα και αφήστε τους για μερικά δευτερόλεπτα επάνω στα κλειστά σας μάτια ώστε να μαλακώσουν οι βαφές. Κατόπιν καθαρίστε τα μάτια με τους ίδιους δίσκους από πάνω προς τα κάτω και ποτέ ανάποδα ή κυκλικά. Θυμηθείτε να ξεπλένετε το πρόσωπο σας κάθε φορά που ξεβάφεστε.                                    

Κοιμάστε βαμμένες;Δε πρέπει να κοιμάστε ποτέ με βαφές στο πρόσωπό σας, διότι έτσι αφήνετε κλειστούς όλους τους πόρους του δέρματος σας. Το ακούτε συχνά αλλά δε δίνετε και τόση βάση τελικά; Κακώς.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα σας αναπνέει περισσότερο απ' ότι τις άλλες ώρες. Για σκεφτείτε πως εάν έχει απλωμένο το αγαπημένο σας make up δεν αναπνέει, οπότε και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα δείτε θαμπή και κουρασμένη την επιδερμίδα σας.
Θυμηθείτε λοιπόν, όσο κουρασμένες κι αν είστε από το βραδινό ξενύχτι μη ξεχνάτε να ξεβάφεστε και να πλένετε το πρόσωπό σας. Αν χρησιμοποιείτε μαντηλάκια καθαρισμού μην αμελείτε και πάλι να πλένετε το πρόσωπό σας.          

Mascara και βλεφαρίδες

                                                                                                                                                              Η mascara μπορεί να τονίσει το βλέμμα αλλά ταυτόχρονα να καταστρέψει και τις βλεφαρίδες των ματιών.
Οι βλεφαρίδες δε βρίσκονται στα μάτια μας για ομορφιά αλλά για να τα προστατεύουν. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε mascara τόσο σταδιακά μικραίνουν οι βλεφαρίδες.
Το ψαλίδι γυρίσματος των βλεφαρίδων σπάει τις βλεφαρίδες εύκολα οπότε δεν είναι καλό να το χρησιμοποιείτε... Φυσικά όσο πιο μεγάλες βλεφαρίδες έχετε τόσο μικρότερο πρόβλημα υπάρχει. Εάν έχετε μικρές βλεφαρίδες για να μη τις καταπονείτε, υπάρχουν στην αγορά ψεύτικες βλεφαρίδες οι οποίες κυκλοφορούν σε φυσικά μεγέθη και δεν μοιάζουν με εξωπραγματικές.
Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε στη καθημερινότητα σας mascara και προτιμήστε να τονίσετε διαφορετικά τα μάτια σας (π.χ. με σκιά και μολύβι). Γνωρίζετε πως εάν δε βάψετε τις βλεφαρίδες σας για ένα χρόνο μεγαλώνουν 2 με 3 χιλιοστά?!
Μη χρησιμοποιείτε παλιές και στεγνές mascara ή αδιάβροχες. Για να ανανεώσετε τη mascara σας που έχει αρχίσει και τελειώνει ή κολλάει ρίξτε της μια με δύο σταγόνες ελαιόλαδο και κουνήστε τη πριν τη χρησιμοποιήσετε!
                                                                                          

Τέλεια επιδερμίδα                                                                                                                            Κρατήστε τα χρόνια μακριά από το πρόσωπό σας πλένοντας το καθημερινά πρωί - βράδυ με παγωμένο νερό.

Μπορεί να μη το αντέχετε τους χειμερινούς μήνες όμως αποδεδειγμένα το παγωμένο νερό συσφίγγει την επιδερμίδα, αναζωογονεί και καταπολεμά τα νεκρά κύτταρα.
Αφήστε την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει και μόνο αν το δέρμα σας είναι ξηρό απλώστε μια ενυδατική φαρμακευτική κρέμα όπως η Bepanthol.                                                                                                                                                                                          

Εξαφανίστε τις σακούλες!                                                                                                                 Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε αυτές των σκουπιδιών αλλά σε αυτές κάτω από τα ματάκια σας.

Εσείς μπορεί να κοιμηθήκατε αρκετά για να φαίνεστε ξεκούραστες αλλά οι σακούλες παραμένουν φουσκωμένες και αντιαισθητικές στο πρόσωπό σας.
Ένα κόλπο για να ξεπρήξετε μέσα σε μερικά λεπτά τα μάτια σας είναι να πάρετε δύο δίσκους καθαρισμού (από βαμβάκι) και να τους διπλώσετε στη μέση τον καθένα ξεχωριστά.
Βρέξτε τους λίγο με παγωμένο νερό και βάλτε τους για δύο λεπτά στην κατάψυξη ώστε να παγώσουν. Κατόπιν βάλτε τα μισοφέγγαρα των δίσκων κάτω από τα μάτια σας και αφήστε τα για 10 λεπτά.
Μπορείτε να κάνετε το ίδιο ακόμα και με σταγόνες από γάλα αντί για νερό στους δίσκους όπως επίσης μπορείτε να αφήσετε τους βρεγμένους δίσκους κάτω από τα μάτια σας και κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Θα ξυπνήσετε σίγουρα ευχάριστα. Το φρέσκο αγγούρι κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά κάτω από τα μάτια και ενυδατώνει την περιοχή αλλά χρειάζεται να μείνει περισσότερη ώρα                                                                                                              

Tο φρούτο κατά της κυτταρίτιδας.                                                                                                     Κι όμως υπάρχει! Είναι το γνωστό σε όλες μας ξυνόμηλο και μπορεί να αποτοξινώσει το σώμα μας εύκολα.

Ο χυμός δύο φρέσκων ξυνόμηλων το πρωί και δύο το βράδυ (ο χυμός ξανάλεω και όχι το φρούτο ολόκληρο!) για 3 εβδομάδες κάθε 2 μήνες κάνει θαύματα στην επιδερμίδα και καταπολεμά την κυτταρίτιδα καλύτερα και από μια κορυφαία αντίστοιχη κρέμα αισθητικής.
Γρήγορα στον μανάβη λοιπόν!                                                                                                                                                                                                                                

Όμορφες πατούσες.                                                                                                                          Οι πατούσες και τα άκρα μιας γυναίκας ειδικά το καλοκαίρι πρέπει να είναι τέλειες. Οι σκληρές και ξηρές πατούσες είναι αντιαισθητικές. Πως θα τις αποφύγετε? Όχι πάντως με πεντικιούρ.

Συχνά στο πεντικιούρ οι αισθητικοί απομακρύνουν τις νεκρές και σκληρές περιοχές στις πατούσες με σκληρές βούρτσες καθαρισμού οι οποίες προσωρινά μειώνουν το πρόβλημα. Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ απολέπιση στις πατούσες καλύτερα να μη το κάνετε ούτε στο μέλλον...
Για να μαλακώσετε τις πατούσες σας θυμηθείτε μετά το βραδινό σας μπάνιο και πριν πέσετε για ύπνο, να απλώνετε πάντα μια ενυδατική κρέμα στα άκρα σας. Κατόπιν απλώστε μια παχιά στρώση βαζελίνης στα σκληρά σημεία και φορέστε προσεχτικά τις κάλτσες σας! Καλά διαβάσατε. Μη γελάτε καλέ! Φορέστε τις κάλτσες σας και αφήστε τα πόδια σας για τουλάχιστον 2 ώρες έτσι ή ακόμα και μέχρι το πρωί που θα ξυπνήσετε. Μέσα σε λίγες ημέρες θα δείτε αισθητή διαφορά και δε θα σας ενοχλεί η ζεστασιά που δημιουργείται από τον συνδυασμό βαζελίνης κάλτσας στον ύπνο σας. Ειδικά τα χειμωνιάτικα βράδια θα το απολαμβάνετε.                                                                                                                                                                                                                                           

Γρήγορη απολέπιση σώματος                                                                                                         Για να παραμένει μαλακό το δέρμα και να σφύζει από υγεία δε πρέπει να υπάρχουν νεκρά κύτταρα και κλειστοί πόροι.

Σε ένα μπολ βάλτε 3 κουταλιές μαλακτικό μαλλιών και μισό ποτήρι άμμο ή χοντρό αλάτι. Αν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε το παραπάνω, αγοράστε ένα peeling σώματος (5 με 10 ευρώ) με κόκκους.
Πριν ξεκινήσετε το μπάνιο σας και πάντα σε στεγνό δέρμα απλώστε με τα χέρια σας στο σώμα σας αρκετή από τη κρέμα απολέπισης που φτιάξατε ή αγοράσατε.
Τρίψτε με ένα σκληρό σφουγγάρι ή δυνατά με τα χέρια σας με κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα σας για μερικά λεπτά μέχρις ότου απορροφηθεί η κρέμα.
Με τον παραπάνω τρόπο πετυχαίνετε βαθιά απολέπιση και καθαρισμό σε όλο το σώμα μέσα σε μερικά 
λεπτά μέχρις ότου απορροφηθεί η κρέμα.Με τον παραπάνω τρόπο πετυχαίνετε βαθιά απολέπιση και καθαρισμό σε όλο το σώμα μέσα σε μερικά λεπτά.
Έστω και μια φορά την εβδομάδα να το κάνετε θα ενυδατωθεί άμεσα το δέρμα σαςΕπίσης όσες από εσάς κάνετε αποτρίχωση με κερί και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τρίχες που γυρίζουν ή κλειστούς πόρους η παραπάνω απολέπιση θα σας σώσει.
Μετά το μπάνιο σας απλώστε στο σώμα σας baby oil και απολαύστε το απαλό δέρμαΚαι το καλοκαιράκι μόλις βρεθείτε σε αμμουδιά πάρτε λίγη άμμο μαζί σας για το χειμώνα.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.