Latest News

-Αποκτήστε φυσική ομορφιά

Το ξέρετε πως στη τελική άδικα σπαταλάτε αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, για να φτιαχτείτε και να βγείτε ραντεβού; Άδικα προσέχετε και την τελευταία λεπτομέρεια στο ντύσιμο και το χτένισμά σας. Οι άντρες έλκονται και βρίσκουν σέξι την απλότητα. Αυτό που θέλουν οι άντρες είναι μια γυναίκα απλή, με χαλαρή και φυσική εμφάνιση. Εννοείται πως με αυτό δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας τελείως. Άλλο το απλή και άλλο το ατημέλητη. 

1. Φυσική ομορφιά 
Οι άντρες προτιμούν την αληθινή εικόνα μιας γυναίκας. Πιστεύουν ότι η αμακιγιάριστη γυναίκα φαίνεται πιο αληθινή και φανερώνει έτσι την εσωτερική της ομορφιά. Αν δεν σας αρέσει να είστε τελείως αμακιγιάριστες τότε μπορείτε να κάνετε φυσικό μακιγιάζ.

2. Ο εσωτερικός σας κόσμος  
Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση σε ορισμένα θέματα να είμαστε υπερβολικές. Όπως το ότι πιστεύουμε πως οι άντρες παρατηρούν και την παραμικρή ατέλεια μας. Δεν είναι έτσι, δεν τους νοιάζει μόνο το σώμα μας και η εμφάνιση μας αλλά και ο εσωτερικός μας κόσμος. 

3. Μην ξοδεύετε ατελείωτες ώρες στον καθρέφτη
Μην σπαταλάτε άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη  κάθε φορά που θα βγείτε έξω, προκειμένου να είστε τέλειες. Μην προσπαθείτε να κάνετε ένα μαλλί τέλειο. Η φασαρία από το πιστολάκι, ο χρόνος που περνάτε στο μπάνιο και η περιποίηση με τις ώρες είναι μερικές από τις γυναικείες συνήθειες που κουράζουν τον σύντροφό σας. Γι’ αυτό προτιμήστε τη φυσική μορφή των μαλλιών σας, ο φίλος σας θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το να περιμένει να ετοιμαστείτε.
 4. Το άρωμά σας
Το άρωμά σας είναι το δυνατό σας όπλο αυτό που σας κάνει σέξι. Συχνά, το άρωμα είναι το σήμα κατατεθέν κάθε γυναίκας. Οι άντρες φαίνεται να κολλάνε με τη μυρωδιά σας και όταν μυρίζουν παρόμοιο άρωμα να τους έρχεται η δική σας εικόνα στο μυαλό. Γι’ αυτό φροντίστε να μην αλλάζετε διαρκώς αρώματα...

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.