Latest News

Power-Plate το εργαλείο κατά της κυτταρίτιδας


Το Power-Plate μειώνει την κυτταρίτιδα κατά 25% και μάλιστα χωρίς ακριβές κρέμες, δίαιτα ή εξαντλητική άσκηση. Μια ευχή γίνεται πραγματικότητα: Επιτέλους υπάρχει μια πολύ απλή, αλλά αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης της όψης φλοιού πορτοκαλιού.
Ακόμη και χωρίς αλλαγή του
τρόπου διατροφής ή πολύωρη άσκηση, μόνο με
τη βοήθεια των απλών ασκήσεων στη δονούμενη
επιφάνεια, σημειώθηκαν εντυπωσιακά
αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
Και το καλύτερο: 10 λεπτά άσκησης, 2 φορές την
εβδομάδα αρκούν για να ελαττωθεί ορατά η όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Όπως έδειξαν οι εξάμηνες δοκιμές που έγιναν, το Power-Plate καταπολεμά την κυτταρίτιδα με πολλαπλούς τρόπους.Το μασάζ που κάνει η συσκευή προκαλεί σημαντική αύξηση της αιμάτωσης και της λειτουργίας των λεμφαδένων, διευκολύνοντας έτσι την απομάκρυνση των τοξινών. Επιπλέον, οι δονήσεις βοηθούν στη διάλυση των καταλοίπων, αποτοξινώνοντας τους ιστούς σε σημαντικό βαθμό και ενισχύοντας την καύση του τοπικού λίπους. Με το Power-Plate έχετε τη δυνατότητα να γυμνάσετε ταυτόχρονα τους μύες που επιθυμείτε και να αποκτήσετε το σώμα με το οποίο ονειρεύεστε να κάνετε την εμφάνισή σας στην παραλία.
Ο τρόπος λειτουργίας του Power-Plate
Αυτή η συσκευή τελευταίας τεχνολογίας δεν καταπολέμα
απλώς την πυρίτιδα, αποτελεί πραγματικό Θησαυρό. Η δονούμενη επιφάνεια γυμνάζει όλο σας το σώμα, σας κάνει πιο ελκυστική και σας χαρίζει μια αίσθηση ζωντάνιας που διαρκεί. Οι δονήσεις μεταφέρονται από την επιφάνεια και τις
χειρολαβές, συσφίγγοντας και χαλαρώνοντας όλους σας τους μύες 30 με 50 φορές το δευτερόλεπτο. Οι δονήσεις επιδρούν και ενισχύουν ακόμη και μύες που βρίσκονται πιο βαθιά, όπως οι μύες της βάσης της λεκάνης, της
σπονδυλικής στήλης και του προσώπου. 


Παράλληλα, το Power-Plate μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για stretching ή μασάζ. Τα πολλά διαφορετικά του προγράμματα εκτελούνται σε όρθια, καθιστή, γονατιστή ή ξαπλωτή Θέση. Πρακτικό: για το δεκάλεπτο πρόγραμμα ασκήσεων δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε τα ρούχα σας.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.