Latest News

Φενγκ σουι και υγεία

2078CC534DAF05DE29D61B




Ο Φενγκ σουι , ηλικίας 4.000 ετών, είναι η αρχαία Κινέ­ζικη τέχνη για ενίσχυση της υγείας, του πλούτου και της ευτυχίας μέσω τιθάσευσης των θετικών ενεργειών του περιβάλλοντος. Το Φενγκ σουι μας διδάσκει πώς να κα­τευθύνουμε τη θετική ενέργεια μέσα στο χώρο μας, είτε αυτό είναι το σπίτι μας, είτε αυτό είναι το γραφείο μας.


Potted-plants3_633_451

Βασίζε­ται σε νόμους και κανόνες που σκοπό έχουν την δημιουργία αρ­μονικού περιβάλλοντος που βοήθα το άτομο να εξωτερίκευση τον καλύτερο δυνατό εαυτό του και να δημιουργήσει συνθήκες ισορ­ροπίας, επιτυχίας και ολοκλήρωσης. Διαμορφώνοντας την κατοι­κία μας σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ σουι  και τοποθετώντας διάφορα αντικείμενα - σύμβολα, ενισχύεται η καλοτυχία, η φήμη, η υγεία, η οικονομική μας κατάσταση και υπάρχει προστασία από τις κακοτυχίες. Χρησιμοποιώντας τις αρχές του Φενγκ σουι  μπο­ρούμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που επικρατεί σε μια επιχείρηση, ένα γραφείο, ακόμα και στο σπίτι μας ενεργοποιώντας τους κραδασμούς της ευημερίας.
Με το Φενγκ σουι μπορούμε να αποβάλουμε τις αρνητικές ενέρ­γειες που επηρεάζουν την ψυχολογία μας και κατά συνέπεια την υγειά μας. Αυτό επιτυχαίνετε με την τοποθέτηση ορισμένων συμβο­λών και την ενεργοποίηση τους στον χώρο μας. Μερικά από αυτά είναι:

XELONA


1. Χελώνες της υγείας Σύμβολο υγείας, μακροζωίας σταθερότητας και ευημερίας.Μοναδικό από τα τέσσερα μυθικά ζώα του Φενγκ σουι που ζει μέχρι σήμερα. Θεωρείται μοναχικό πλάσμα και τοποθετείτε πάνω στο γραφείο.
BOYDAS


2. Βούδας Σύμβολο χαράς και ευτυχίας.Απομακρύνει τη θλίψη και δημιουργεί  
θετικές δονήσεις στο χώρο. Τοποθετείται βορειοδυτικά.


FINIKAS


3. Φοίνικας Σύμβολο μακροζωίας και υγείας. Ένα από τα τέσσερα μυθικά ζώα που προσφέρει δύναμη και προστασία. Η θέση του είναι στο Νότο.
ΣΎΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ
ΑΠΟ ΑΡΝΙΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

1. Ελέφαντας
ELEFANTAS


Σύμβολο σοφίας και ευημερίας. Προστασία για την οικογένεια. Τοποθετείται στην Ανατολή, νοτιοα­νατολικά και στο Νότο
2. Δρακοχελώνα
DRAKOXELONA


Τριπλό σύμβολο οικονομικής ευημερίας και σταθερότητάς, προ­στασίας και δύναμης και για τους απόγονους.

3. Σφαίρα για το μάτι
SFERA


Σύμβολο προστασίας από τους ανταγωνιστές και την αρνητική ε­νέργεια που δεχόμαστε. Τοποθε­τείτε σε κεντρικό σημείο στο καθι­στικό ή στο γραφείο.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.