Latest News

Σωστή περιποίηση από την κορφή ως τα νύχια,μετά από την ηλιοθεραπεία!




Αν οι καλοκαιρινές σας διακοπές δεν έχουν τελειώσει ακόμα ακολουθήστε τις συμβουλές μας,για μια σωστή περιποίηση από την κορφή ως τα νύχια,μετά από την ηλιοθεραπεία!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ένα ντους είναι απαραίτητο για να απομακρύνετε το αλάτι και την άμμο από την επιδερμίδα. Είναι η στιγμή που το σώμα σας φωνάζει «SOS» και το βάρος Πέφτει πλέον στην περιποίηση.
Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας μια επανορθωτική μάσκα.
Ξεκουράστε το πρόσωπο με μια τονωτική λοσιόν και αφιερώστε λίγα λεπτά σε ένα ελαφρύ peeling και μια καταπραϋντική μάσκα που Θα προσφέρει ενυδάτωση.
Φροντίστε το σχήμα των φρυδιών σας αρκετή ώρα πριν από τη βραδινή σας έξοδο. Το σώμα σας έχει ανάγκη από αρκετή ποσότητα body lotion ή λάδι σώματος για να διατηρήσετε τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα σας.
Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε συστηματικά ένα καλό αντικυτταριτιδικό προϊόν κάνοντας ελαφρύ μασάζ στα επίμαχα σημεία με φορά από πάνω προς τα κάτω. Η χρήση του αντικυτταριτιδικού σε συνδυασμό με την αυξημένη δραστηριότητα θα έχει πιο εμφανή και γρήγορα αποτελέσματα στην υφή του σώματός σας.
Αχίλλειος πτέρνα του σώματος τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πάντα οι... φτέρνες. Απαλύνετέ τες με μια μικρή ποσότητα βαζελίνης ή λάδι σώματος. Απλώστε μια ενυδατική κρέμα στα χέρια και βάψτε τα νύχια σας ανάλογα με τη διάθεση.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.