Latest News

Ρυτίδες γύρο από τα μάτια πως θα τις αντιμετωπίσω;

ritides-gyro-apo-ta-matia


Οι πρώτες ρυτίδες που εμφανίζονται σε ένα πρό­σωπο είναι συνήθως γύρω α­πό τα μάτια, αφού εδώ χάνεται αρχικά η ελαστικότητα του δέρ­ματος. Λεπτές, επιφανειακές γραμμές παρουσιάζονται συνή­θως γύρω στην ηλικία των 25 ετών, ενώ γίνονται πιο έντονες μετά τα 35.

Το πρόβλημα φαί­νεται να είναι εντονότερο στις ξηρές επιδερμίδες, όπου το «πό­δι της χήνας» εμφανίζεται πολλές φο­ρές πρό­ωρα, καθώς και στις περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια. Οι εκφρά­σεις, τα προβλήματα όρασης που δεν αντιμετωπίζονται, από έκθεση στον ήλιο χωρίς γυαλιά ηλίου και οι ατελείωτες ώρες στον ηλε­κτρονικό υπολογιστή μπορούν, επίσης, να προκαλέσουν πρόωρες ή βαθιές ρυτίδες γύρω από τα μά­τια, όπως και οι συσπάσεις που προκαλεί στο πρόσωπο το κά­πνισμα.

Τι πρέπει να κάνετε:

-Για να τονώσετε την επιδερμίδα γύ­ρω από τα μάτια συ­νηθίστε να φοράτε τακτικά τη μάσκα ματιών, αφού τη βάλε­τε στο ψυγείο.

-Για να απλώσετε τη Θρεπτική, ενυδατική, αντιρυτιδική κρέμα ματιών Θα χρησιμο­ποιήσετε τον παρά­μεσο και ταμποναρι­στές κινήσεις. Θα ξεκινήσετε από την ε­σωτερική γωνία και φτάνοντας στην ε­ξωτερική Θα ακολουθήσετε ανοδική φορά, μέχρι το κό­καλο στο εξωτερικό του φρυδιού. Με τα υ­πολείμματα της κρέ­μας (χωρίς να προ­σθέσετε άλλη ποσό­τητα) Θα περάσετε και τα άνω βλέφαρα, κά­τω από το φρύδι. Αν το πρόβλημα εί­ναι ήδη έντονο προ­τιμήστε αντιρυτιδι­κό serum αντί κρέ­μας ή ζελ.

-Πλένετε τα μάτια σας με κρύο νερό - πο­τέ με ζεστό.

-Μην χρησιμοποι­είτε χαρτομάντιλα για το ντεμακιγιάζ. Το μόνο που είναι κα­τάλληλο είναι το α­παλό βαμβάκι.

-Τα έλαια του κρίνου έχουν αντιρυτιδική δράση, κυρίως στην περιοχή των ματιών.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.