Latest News

Μαθημα μακιγιαζ- για ομορφο προσωπο χωρις ψεγαδι!

Mathi̱ma-makigiaz- gia-omorfo-proso̱po-cho̱ris-psegadi!-womansites-roula.blogspot.gr
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς μπορείτε να έχετε μια τέλεια εμφάνιση μόνο με το μακιγιάζ;Σήμερα θα σας μάθουμε κάποια απλά βήματα που όμως είναι απαραίτητο να τα γνωρίζετε για να ‘έχετε ένα όμορφο πρόσωπο χωρίς ψεγάδι!
Βάση, μέικ-απ
Επάνω σε πρόσωπο καθαρό και καλά ενυδατωμένο απλώνουμε ένα λεπτόρρευστο μέικ-απ σε απόχρωση όσο πιο κοντά γίνεται με αυτήν της επιδερμίδας μας. Το απλώνουμε με φορά από το μέτωπο στο πηγούνι και από τη μύτη προς τα μάγουλα. Αν έχετε μαύρους κύκλους, χρησιμοποιήστε λίγο “κονσίλερ” σε ένα τόνο ελαφρώς πιο ανοιχτό από αυτόν της επιδερμίδας σας. Απλώνετε λίγο από το συγκεκριμένο προϊόν ταμποναριστά με τις άκρες των δακτύλων σας και πάντοτε αφού πρώτα έχετε βάλει την κρέμα ματιών.
Φρύδια
Προμηθευτείτε μολύβι και σκιά στην απόχρωση των φρυδιών σας, τονίστε τα και σταθεροποιήστε τα χρησιμοποιώντας μια διάφανη μάσκαρα.
Βλεφαρίδες
Κατ' αρχήν, στην περίπτωση που οι βλεφαρίδες σας είναι πολύ ίσιες και μικρές, χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλιδάκι για να τις γυρίσετε προς τα έξω – πριν βάλετε μάσκαρα, για να μην σπάσουν ώστε να τονίσετε το βλέμμα σας. Έπειτα συνεχίστε απλώνοντας μάσκαρα μαύρου χρώματος για πολύ έντονο αποτέλεσμα ή σκούρου καφέ για βλέμμα πιο γλυκό. Αν είστε πολύ κουρασμένες, μην βάφετε τις κάτω βλεφαρίδες, γιατί θα είναι ακόμη πιο εμφανής η κούραση σας.
Σκιά
Απλώστε την με ένα ειδικό πινελάκι ή με το δάχτυλό σας. Λίγη ροζ σκιά στο κάτω μέρος του ματιού θα φωτίσει το βλέμμα σας. Αν θέλετε πάλι, μπορείτε να βάλετε λίγη σκιά χρυσαφί απόχρωσης στην κόγχη του ματιού, δεξιά και αριστερά του πάνω μέρους της μύτης σας, για ένα αποτέλεσμα πιο λαμπερό.
Χείλη
Ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντιλο και έπειτα βάλτε από επάνω λίγο μέικ-απ. Με ένα μολύβι, ίδιας απόχρωσης με τα χείλη σας, κάντε το περίγραμμα. Απλώστε lip-gloss ή ένα ημιδιάφανο κραγιόν. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το αποτέλεσμα, απλώστε τα παραπάνω προϊόντα με ένα ειδικό πινελάκι.
Πούδρα
Με μια ιριδίζουσα πούδρα, “φωτίζουμε” το δέρμα. Τοποθετήστε την με ένα μεγάλο πινέλο στα ζυγωματικά και ακριβώς κάτω από τα φρύδια. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, απλώστε λίγη πούδρα και στο μέτωπο, στην άκρη της μύτης και στο πηγούνι.
Ρουζ για το τέλος
Η ομοιομορφία και οι σωστές αναλογίες σκίασης και λάμψης είναι το μυστικό επιτυχίας αυτού του είδους μακιγιάζ. Επομένως τονίστε τα μάγουλά σας απλώνοντας το ρουζ προτεινόμενες αποχρώσεις ροδακινί - ροζ - σάπιο μήλο με κινήσεις από έξω προς τα μέσα και αφού έχετε φυσήξει το πινελάκι σας καλά, για να φύγει η περιττή ποσότητα ρουζ.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.