Latest News

Οι καλύτερες ιδέες μακιγιάζ για μπλε μάτια και σκούρα μαλλιά

makigiaz-gia-mple-matia
Έχετε μπλε ομορφιά μάτια,και σκούρο χρώμα στα μαλλιά; Τότε αυτό το άρθρο είναι για σας!Το σωστό μακιγιάζ θα πρέπει να τονίζει το φυσικό γαλάζιο των ματιών σας. Σήμερα θα σας δείξω βήμα βήμα ιδέες για μακιγιάζ,για να τονίσετε την φυσική ομορφιά των ματιών σας.
Διαλέξτε τη σωστή σκιά
Στην δουλειά διαλέξτε μια σκιά,καφέ, ροζ,ή τερακότα σε ουδέτερες αποχρώσεις.Υιοθετήστε την ιδέα της μοβ σκιάς για να τονίσει πραγματικά το χρώμα των ματιών σας.Κατά την διάρκεια της ημέρας φορέστε σκιά στο χρώμα της λεβάντας ενώ το δαμασκηνή είναι μια θαυμάσια επιλογή για το βράδυ. Για μια ειδική βραδιά, δοκιμάσετε μεταλλικά χρώματα στους τόνους του τιρκουάζ και του παγωμένου ροζ.
Τολμήστε το smoky look
Για το βράδυ,η σκούρα μπλε μάσκαρα ταιριάζει καταπληκτικά με τα μπλε μάτια, ειδικά όταν συνδυάζεται με μαύρο eyeliner. Δοκιμάστε το smoky μακιγιάζ ματιών χρησιμοποιώντας γκρι ή μοβ σκιά.
Μια άλλη καταπληκτική ιδέα είναι μια σκούρα μπλε σκιά που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την φυσική μπλε απόχρωση των ματιών σας.Επίσης το γκρι,το ασημί,το μοβ και το χρώμα της λεβάντας είναι ιδανικά χρώματα.Για το βράδυ, το μπλε σε συνδυασμό με το μαύρο είναι μια πολύ καλή επιλογή.Eyeliner ή μάσκαρα, δοκιμάστε  μπλε το ναυτικό αντί για μαύρο για όμορφο αλλά λιγότερο έντονο βλέμμα..
Πιο απαλά τα χείλη
Δώστε ένταση στα υπέροχα μπλε μάτια σας, αν είναι ανοιχτό μπλε ή βαθύ ζαφείρι, με πιο απαλό χρώμα στα χείλη σας. Διαλέξτε ένα ματ κραγιόν σε καφέ απόχρωσης, ροδακινί ή απαλό ροζ.Το φωτεινό ή σκούρο χρώμα των χειλιών θα κάνει τους πάντες να σας κοιτούν στα μάτια.Για τα μάγουλα σας, προσθέστε ένα ελαφρύ ρουζ σε μια πολύ φυσική απόχρωση.

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.