Latest News

Καθαρισμός: το απόλυτο όπλο της ομορφιάς σου!



Ο καθαρισμός του προσώπου σου είναι πολύ πιο σημαντικός από ότι νομίζεις. Πρόκειται για μια ιεροτελεστία που καλά θα κάνεις να μην παραλείπεις αν θέλεις  να έχεις λαμπερό δερματάκι την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου: τις γιορτές. Πάνω από όλα οφείλεις να γνωρίζεις τη σπουδαιότητα του καθαρισμού ειδικά αυτές τις μέρες που οι κραιπάλες είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν αποκλείεται να μην φερθείς στο δερματάκι σου σωστά. Μαύροι κύκλοι, ερεθισμοί, κοκκινίλες δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους στο προσωπάκι σου και έτσι καλά θα κάνεις να ξέρεις γιατί πρέπει να φροντίζεις καθημερινά για το σωστό καθαρισμό του.
Γιατί να είμαι πιστή στον καθαρισμό;
Γιατί αφαιρεί τους ρύπους της ατμόσφαιρας: Μήπως θεωρείς περιττό και τελικά αμελείς να καθαρίζεις το δέρμα σου τις μέρες που δεν έχεις μακιγιαριστεί; Λάθος κίνηση! Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μεϊκ-άπ, η διαδικασία αυτή στο τέλος της ημέρας αποσυμφορεί τους πόρους του δέρματος από καυσαέριο, σκόνη, ρύπους και το σμήγμα που εκκρίνεται φυσιολογικά από την επιδερμίδα....Όσο ξενυχτισμένη ή κουρασμένη και να είσαι δεν επιτρέπεται να κοιμάσαι χωρίς ντεμακιγιάζ αν θες την επόμενη μέρα θέλεις το δερματάκι σου να είναι λαμπερό.                           Παρέχει στο δέρμα έξτρα φροντίδα: Τα σύγχρονα προϊόντα καθαρισμού δεν καθαρίζουν απλώς...ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξεις, μπορεί να ενυδατώνουν, να προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα, ακόμα και να περιέχουν αντιγηραντικούς παράγοντες, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη anti-age σειρά περιποίησης και έτσι δεν έχεις παρά να μην την ξεχνάς!
Αυξάνει τη δράση της κρέμας: το ήξερες; Δεν υπάρχει αντιρυτιδικό ή αντιγηραντικό προϊόν, όσο ισχυρό κι αν είναι, που να μπορεί να λειτουργήσει σε δέρμα γεμάτο ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ. Καθαρίζοντας σχολαστικά το δέρμα, βοηθάς τα προϊόντα να διεισδύσουν καλύτερα στην επιδερμίδα και άρα να διατηρείς και να ενισχύσεις τη λάμψη σου!
Ανεβάζει τη διάθεση: δεν είσαι καλά μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και θέλεις να ετοιμαστείς για το ρεβεγιόν όσο πιο γρήγορα μπορείς, αφήνοντα στην άκρη τον καθαρισμό του προσώπου σου; Μέγα σφάλμα! Εκτός από την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού, στα μεγάλα συν της διαδικασίας είναι και η αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που αφήνει, οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή αν θέλεις να δεις τη διάθεση σου να ανεβαίνει κατακόρυφα!
Πώς θα καθαρίσεις σωστά:
Α. Καθάρισε το πρόσωπο σου με μαλακό σφουγγαράκι ή βαμβάκι και γαλάκτωμα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου.
Β. Αφαίρεσε το γαλάκτωμα ξεπλένοντας με χλιαρό νερό και πέρασε όλο το πρόσωπο με βαμβάκι λοσιόν για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα και να τονώσεις την επιδερμίδα σου.
Δ. χρησιμοποιείσαι λάδι ή τζελ για αν καθαρίσεις τα ματάκια σου
Τιπ: για να αφαιρέσεις το παχύρευστο μέικ-απ πρέπει οπωσδήποτε μετά το τζελ καθαρισμού να πεις ναι στην τονωτική λοσιόν και το μόνο σίγουρο

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.