Latest News

Σέξι πυκνά μαλλιά που σε μεταμορφώνουν


Το φθινόπωρο μπορεί να σημαίνει για τα μαλλιά σου ότι τα νέα τρεντ ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια από  τις πασαρέλες , αλλά σκέφτηκες ότι το πιο βασικό από όλα είναι να έχει υγιή πυκνά μαλλάκια και να μην τα βλέπεις να πέφτουν σαν τα φθινοπωρινά φύλλα των δέντρων; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις όχι μόνο να σταματήσεις την τριχόπτωση αλλά θα καταφέρεις σαν δυναμώσεις την τρίχα σου ώστε να έχεις πυκνά και απόλυτα σέξι μαλλάκια!                                                                                                                      Βάλε τη μάσκα σου το βράδυ
και το πρωί θα δεις τα
μαλλάκια ου πιο πυκνά και
υγιή από ποτέ!
Πιστολάκι τέλος: σίγουρα μετά το μπάνιο ειδικά τώρα που έπιασαν για τα καλά τα κρύα, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πιάσεις ανά χείρας το πιστολάκι μαλλιών. Η «ζημιά» όμως που μπορεί να προκαλέσει το πιστολάκι στην τρίχα σου είναι ανεπανόρθωτη και καλά θα κάνεις να προτιμήσεις ένα πιο φυσικό τρόπο για να στεγνώσεις το μαλλάκι σου που δε αποδυναμώνει την τρίχα σου. Στέγνωσε τα μαλλιά σου φυσικά με μια πετσέτα και δώσε τους στιλ πιάνοντας τα για λίγο έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα απόλυτα «φυσικό» λουκ με βάση τη μπούκλα. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και για να προσφέρεις στα μαλλάκια σου την απαλότητα που τόσο έχουν ανάγκη αφού τα σκουπίσεις τύλιξε τα με ένα μεταξωτό μαντίλι πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ. Όχι μόνο έτσι δε θα χάσεις πολύτιμες τριχούλες, αφού θα έχεις προστατεύσει το τριχωτό της κεφαλής σου κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά  θα διατηρήσεις και τη μπουκλίτσα σου ανέπαφη σαν να επισκέφθηκες το κομμωτήριο!
Τιπ: για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα επίλεξε να αφήσεις στα μαλλάκια σου όλο το βράδυ μια μάσκα για λεπτά μαλλιά που θα δυναμώσει την τρίχα σου και θα της προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεται ειδικά κατά τους απαιτητικούς φθινοπωρινούς μήνες.
Κάν’το όπως η Τζένιφερ Λόπεζ
που είναι η πρώτη που ξέρει
το κόλπο με το ελαιόλαδο!
Η σπουδαιότητα του κουρέματος: έχεις λεπτά μαλλάκια και δεν ξέρεις ποιο κούρεμα είναι αυτό που θα τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά και πιο "γεμάτα"; Η απάντηση είναι το καρέ! Αποφάσισε με τον κομμωτή σου ποιο καρέ είναι αυτό που αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά σου (κοντό, μεσαίο, μακρύ) και εκτός του ότι θα κάνεις τα μαλλάκια σου να φαίνονται πιο πλούσια θα σε βάλουν και στην πρώτη γραμμή της μόδας αφού αυτή τη σεζόν είναι το απόλυτο στιλ!
Πώς θα δώσεις έξτρα όγκο στα μαλλάκια σου στο λεπτό: το κλασικό και αγαπημένο τρικ που έχεις κληρονομήσει από τη γιαγιά σου για έξτρα όγκο δεν είναι άλλο από το να γυρίσεις ανάποδα το κεφάλι σου και να ξεχάσεις καλά. Θα δεις ότι μόλις το αναποδογυρίσεις το μαλλάκι σου θα δείχνει πιο πυκνό και σέξι από ποτέ!                                                                                                  Βάλε το λαδάκι σου μέχρι την τελευταία του σταγόνα: μην ξεχνάς ότι τα σωστά έλαια έχουν την ικανότητα να χαρίσουν στα μαλλάκια σου έξτρα όγκο. Το ελαιόλαδο δεν είναι μόνο για το φαγητό σου αλλά βοηθάει τα λεπτά , αδύναμα μαλλιά να δυναμώσουν και άρα είναι η λύση στο πρόβλημα σου! Μην το θερμαίνεις έτσι ώστε να μη χάσει τη δύναμη του. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις λίγες σταγόνες στα μαλλάκι σου, φροντίζοντας να το απλώσεις καλά από τις ρίζες ως τις άκρες. Άφησε για 20 περίπου λεπτά και ξέβγαλε.  Επανέλαβε πολλές φορές και θα δεις όχι μόνο το μαλλάκι σου να ανακτά τη χαμένη του δύναμη αλλά θα είναι και πιο απαλό από ποτέ!
Ο ήλιος, το χιόνι, ο αέρας και τα άλλα στοιχεία: ταλαιπωρούν τα μαλλάκια σου και καλά θα κάνεις να τα προστατεύεις όσο μπορείς. Ο σκούφος και το καπέλο είναι τα αξεσουάρ που αναλαμβάνουν να σώσουν το τριχωτό της κεφαλής σου από τα καιρικά φαινόμενα που αποδυναμώνουν την τρίχα σου αλλά αναβαθμίζουν και το στιλ σου μετατρέποντας σε style icon!

womansites-roula Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.